Аз бях сигурен, че ще и ги върнат тези документи. Просто хората са други и мисленето там е друго.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Памир - 2025
Свий
X
-
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
-
ВладиЧ тия клатикури найдеха ли ти багажа?
Не, че моя като го "намериха" нещо е последвало от това откритие.
Аз вече имам нова каска, интерком очаквам тия дни за нея, ръкавици.
Изчаквам само с обувките, че току виж им станало кеф и вземат, че го изпратят.
Пък и предвид как съм се засилил да карам напоследък нищо от тия неща не ми трябва райт мяу.
Но все пак побеснявам само като се сетя за тях.
Ей такива дебили като тия не съм срещал у тоя живот, честно.
Дори не се напънаха да отговорят в началото като ги питах за пари, които тогава имах намерението да им преведа.
Явно не е свързано с мишкарство - просто са си некакви дебили.
Недоумявам как може да имат клиенти ако винаги са били такива!Враг усраине
Коментар
-
Не са се обаждали. Към края на седмицата ще им пиша. Или в понеделник. Нека търсят...
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Четвърти ден из долината Бартанг. Пътя започва да си показва зъбите. Това е последното село Кудара на 3000 м нмв. От тук нататък няма никой, но предизвикателствата стават все по-сериозни и трябва да се изкачиш над 4000 м нмв.
https://www.youtube.com/watch?v=YmUEA3cfbFA

Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Ще е интересно дали следващият ден ще е наистина толкова опасно преминаването през водата или преиграват.
Знам, че е субективно пък и всеки ден може да е различно.
Ама с тия гръмки заглавия на видеата всички ме дразнят.
Но ритърн - все едно шибаният каньон се срутил и край!
Или пък оная пикла - тунел оф дет...
Ма те гледат един от друг та какво да хейтя - никой не ме кара да ги гледам на сила!Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Тенеренцето е добре, но най-важното е кой кара мотора, а не точно, какъв е мотора! На такива места се разбира точно, кой е захранен с мечо месо и кой с мърша...
Кой е войвода и кой е картечар... 

А то иначе всеки ще си купи едно архивно Тенере и с него ще мине навсякъде?!?! Само, че, за съжаление не стават така работите!
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Норали вече и остават само най-интересните и трудни части от преминаването през долината Бартанг в Таджикистан. Е те това вече е топ приключение... Или, както казваше един мой приятел при подобни ситуации: "Ебаааа го и местото!!!"

https://www.youtube.com/watch?v=6Nx1kVLAd6c
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Русото гадже винаги е с предимство!!!
Е когато е по-ниска водата се минава по край реката. Пак се гази, но не чак толкова. Други са го минавали с малко по-малко зор. Но, за да разбереш, какво е точно положението трябва да отидеш там. Това е уловката. Няма кой да ти го качи в интернет, за да знаеш предварително, какво е положението...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Случайно попаднах на това филмче. Това са групата румънци, които срещнахме в Хорог и спахме в един и същи хотел Заря там. Оказа се, че и те са били в хотел Салют в Бишкек, а после са минали и през Гест хаус Акун в Сариташ, където спахме ние, но те са спали на базовият лагер на Ленин. Има разлики в маршрутите ни, но от тук нататък пътя е един. Най-много са снимали БМВ-то R 12 GS, което харесах в Хорог.
https://www.youtube.com/watch?v=UMf8rFOB08sПразен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Сагата приключи! Доставиха ми и задният куфар на мотора от Полша за тяхна сметка. Вече мотора е в пълен комплект, така както беше преди да тръгне на дълъг път...
Златомир Попов - Forry
- 4 likes
Коментар
-
Имаше хора, които бяха сигурни, че повече никога няма да го видя тоя куфар и багажа в него, но определено не познаха!!!

И като съм започнал да пиша, Норали качи следващото филмче от долината Бартанг. Яка работа е това място!!!
https://www.youtube.com/watch?v=E6KdttS1DqYПоследно редактирано от ВладиЧ; 08-12-25, 13:00.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Лош Миро, лош...Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеВероятно са усетили колко им люти на очите и сърби по гъз@ и затова при мен нема никой.
Не съм ги търсил и няма.
ДГД.

Я кажи тества ли ръкавиците? Че аз още съм болнав.
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Много пиянски УЙкенди се заредиха и не стигам до тях.
Погледнах, че идният се очертава подходящ и ще видим работят ли.
И струва ли си да се прави още един батериен пакет за подмяна.
От тия л@н@ри нищо не очаквам.
Казаха, че са намерили моят седмица преди този на Владич.
Дадох им адрес и до там - не са казали нищо повече по въпроса.
Аз така или иначе вече съм си възстановил всички липси без самият куфар.
Разходите по тази част са толкова, колкото аз не съм им платил.
Ако искат да го пращат ако искат да си го заврат в гъз@ - през чепа ми е за него.
И за тях, разбира се.Враг усраине
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
))
)))
Коментар