Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Памир - 2025

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Наистина пристигнаха от части.
    Не искам да навлизам в повече подробности.
    За мен приключи нещо, което не трябваше изобщо да започва.
    По-скъпо от предвиденото но приключи!

Все пак можеше да е по-зле.
    Например можеше нищо да не дойде като това изобщо не е химера - някои хора живеят в тази реалност.
    Но пак - просто щеше да стане още по-скъпо.

Абе живи и здрави да сме и да осравим само първата част и средата на темара.
    Майната им - 'баги у железата!
    Враг усраине

Коментар

• С една дума - мотора е в гаража???
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

• И двата са в гаража но с липси и щети… Накратко.

Щетите да бяха от каране - даже е похвално.
        Но не са.
        За липсите - майната им.
        Аз няма да ровя повече в тия лайн@.
        Приключих!
        Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
          Аз няма да ровя повече в тия лайн@. Приключих!

Разбрах

Панайот Бърдарски
          0887 60 77 22

Коментар

• Айде жълтият е в гаража у дома във Величково. Малко остърган тука там, за толкова транспортиране по света, но това са дреболии. Ще го преживеем. По-гадното е, че ни няма задните топ каси (куфари) и моят, и на Миро, и май тези куфари още са в Бишкек... Ще ги притеснявам поляците пък белким до Нова година си ги получим куфарите. Не, че много ми трябва, ама да им подарявам алуминиев куфар за 500 евро и то с багажа вътре?!?! От къде на къде? Аз да не съм Бил Гейтс?!?! Вътре в куфара са ми туристическите обувки, с които карах, якето, ръкавиците и едно малко, и тънко шалте.
            С тези 400 евро за прибирането на моторите от Варшава до София общите разходи на всеки от нас удариха към 7000 лева. Всичко това за 13 дена каране... Май нещо хич не ми харесва сметката...
            Минаха точно 4 месеца и една седмица от изпращането на моторите ни до Варшава в началото на юли. Определено нещо усраха работата поляците и не спазиха нито един срок от предвидените от самите тях срокове по договор. А сега и с липсата на тези куфари направо избиха рибата...
            Ами това е за сега.
            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
            Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X