Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване в Русия до Сибир.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пътуване в Русия до Сибир.

През Омск ще минем... Въпроса е дали ще останем там, или ще продължим...
    Последната десетдневка на юни ще се тръгне. По-точно не може. Няма да тръгна в някой дъжд от България, защото 5 месеца преди това съм обявил точна дата. До 10-ти юли трябва да се стигне Иркутск. После е тъмна Индия и Сибир...Ако оцелеем и стигнем Владовосток от там вече щем не щем ще трябва да се връщаме. Някъде през август ще трябва да се приберем.
    Това са плановете! Лесни и прости за запомняне нали?
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

Е Владич, ти за Индия (тъмна) през Сибир
      Що си мисля, че стигнеш ли Владивосток ще вземе да ти хрумне да се върнеш ... но от другата страна. Кажи-речи същото е ...
      ______2
      Е = MZ

Коментар

Димо, не си далеч от истината...
        Преди няколко дни, на кафе в Пазарджик, Влади смънка нещо за монголска и казахтанска виза... то така се почва...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Здравей Владич, и аз чета и се кефя на плановете ти, ако имащ нужда от подробна информация за Русия и Сибир, каквито и да е въпроси - марщрут, време, пътна обстановка, спане, контакти и т.н. можещ да се свържещ с Дъг, той все пак току що се завърна от там и го е минал два пъти. Има много приятели с които поддържа връзка постоянно. Това е негово предложение, след като му прочетох на къде си се насочил. А аз само мога да ви помогна с превод, ако не се разберете.
          А, разбира се можещ да четещ и пътеписите му в http://motosapiens.org във форума. Там можещ и да откриещ емейла за контакт.
          Ще се радваме да помогнем с какво то можем, пищи. Жалко, че няма да се върнещ за срещата на http://horizonsunlimited.com/meetings/ в Идилево, но да се надяваме да не е последната.
          Поздрави,
          Поли

Коментар

Благодаря Поли. Много съм малък още за Хорайзънс ън лимитед.. Ще прочета непременно, какво е писал Дъг за Русия и Сибир.
            На 10-11 юли ще трябва да съм някъде, около Байкал според "великите" ми планове. Ще пия една байкалска вода за ваше здраве и по повод на срещата.
            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
            Златомир Попов - Forry

Коментар

След малко по National Geographic, започва предаване " Дивата Русия-Сибир" Предполагам, ще е интересно. От 11,00ч.
              Поздрави!

Коментар

Един интересен пътепис от Киев до Владивосток,има интересни снимки и информация.
                http://proidysvit.com/

Коментар

Много ценен сайт. Благодаря!!! Ще пробвам да се свържа с това момче.
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

Сега се замислих че ако само ще пътувате по магистрала няма да видите кой знае какво интересно. Нито пък ще се запознаете с интересни хора. Бих ви препоръчил например в Красноярск да отидете до световноизвестен резерват "Столбы", после да се отбиете до великолепен град Дивногорск, за да видите Красноярская ГЭС, която дълго време бе най-мощна в света. Пък и да минавате близу до автономна республика Хакасия, и да не видите нейните красоти, направо е престъпление. А да пропуснете да видите езеро Байкал - за квакво тогава да се бие толкова път?!

Последно редактирано от giorgio; 01-02-10, 10:04.

Коментар

Ще направя списък, къде какви забележителности има и ще гледам да видя, колкото си може повече. Аз бърза работа нямам... Не съм ограничен по отношение на срокове, (надявам се и по отношение на пари) , така че няма да е само препускане по пътищата.
                      Златомир Попов - Forry

Коментар

Както се казва при нас - "Паря, ты попал!" Ще ти подготвя списък само за Красноярский край, какво задължително трябва да се види!

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                          Тази снимка откъде е?
                          Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Хакасия е. Със сигурност пра-пра-българите са минали оттам. Страхотни степи със могили и камени изваяния!

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                              Хакасия е. Със сигурност пра-пра-българите са минали оттам. Страхотни степи със могили и камени изваяния!

Sibirski,дай малко повече сибирячки де....не се стеснявай...историята върви с красотата рамо до рамо дет се вика.

Поздрави,
                              търся си подписа....

Коментар

А не, аз съм имигрирал от тях! Така да кажем, потърсех сексуално убежище! С тях майтапи не минават! Суров климат игражда сурови жени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X