Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки V-strom 800 DE.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз го карам редовно тоя път.Наистина е супер празен,а е чуден за адвенчурасване.
    Последният път бягах на бурята от стената на язовира до Оборище колкото мога,че всичко беше почерняло и неможа да ме удави на магия.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• На Бали.

Ами то, аз съм си селянин...

Язовир Огняново.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

• Серия слънчоглед.

Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• Утре до яз.Калин ходи ли ти се?
          Ако да - пали рано сабахлем "усраЙнеца" към наше село
          Всъщност съм с намерение да се кача до Винчето със супер марио-то, да го заеба горе и да се разходя пеш до х.Иван Вазов.
          Суперска разходка за цял ден.
          Ако на някой му допада идеята между 10:30 до 10:45 ще бъда в гр. Рила тетукате.
          После паля джапанкире нагоре.

Сори за шорт нотоса ама аз така ги измислям - от неска за тумороф!
          Враг усраине

Коментар

• ВладиЧ
            ВладиЧ коментира
            Редактиране на коментар
            Днес ще съм на Белмекен. Нашата агитка е там от вчера и днес ще карат към Грънчар. Аз на Гръначар няма да ходя, но каскададжийският път мога да мина. Още не са ми се изтъркали хептен Мишлените.

• Esper
            Esper коментира
            Редактиране на коментар
            Аха, аз минах през Грънчар преди 2 седмици.
            Не помня с какво но то е става дори за супер мариото та ептен няма значение.

• Ту деа!! Нещо свесно да се организира за днеска и да пропусна четенето!
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• Епа добра разходка се получи при мен.
            До Вазов не стигнАх ама па прапосАх Калините.

От толко зоне съм зачервил баш ка'т лимон
            Враг усраине

Коментар

• В Рила.

На Белмекен.
              Златомир Попов - Forry

Коментар

• Брейи пак наоколо.
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• ВладиЧ
                  ВладиЧ коментира
                  Редактиране на коментар
                  Утре не знам къде ще ходя, но в понеделник съм в Стрелча, че съм поръчал едни очила и трябва да са ги направили. Очилата, които имах за мотора, за колата и за телевизия (за четене са ми съвсем други диоптри)...Та тия очила за далече, устискаха в Киргизстан, в Таджикистан и т.н., а ги загубих край Попинци...
                  Поръчах други в Пазарджик с единственото условие да не се драскат. Все едно им казах сложете стъкла, които се драскат... Защото непрекъснато ги свалям и качвам тия очила, когато карам мотора, пък и колата с тях. Е няма и месец и ги надрасках тези поликарбонатни стъкла. Та в Стрелча има квалитетна оптика. Поръчах закалени стъкла, а не поликарбонат. Малко по-скъпо и по-тежко, та ще видим.

• Родопи.

Някъде по прохода Фотиново - Девин.

По новият офроуд път от летовище Лесичево към Селча.

Черен път като слънце.

Черното свърши. От тука съм по асфалта.
                Златомир Попов - Forry

Коментар

• Вековната гора Манзул, около хижа Павел Делирадев над Панагюрище.

Пред хижа Павел Делирадев в Средна гора.
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• Направили са нов път в Родопите от летовище Лесичево, който минава по край Селча и пак стига до асфалтовият път над Девин. Пътя е офроуд, но е много гладък и хубав. Няма кал, дупки, коловози и големи камъни. Само добре отъпкан чакъл, все едно утре ще го асфалтират. Разбира се има доста сериозни наклони на места и много остри завои. Вчера го минах и много се изкефих.

Тука съм все още на прохода Фотиново - Девин.

От тук започва новият път. От отбивката за Селча.

Горе долу по средата на пътя се отбива по старият офроуд път за Селча. Табелите не са особено квалитетни, но се четат.

Нов път като слънце.

По пътя...

Град Девин от високо.
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

• pansim
                      pansim коментира
                      Редактиране на коментар
                      Идеален път. Завидях ти...

• В Рила.
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                    X