Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новия TRANSALP

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Martinarnaudov Преглед на мнение
    Колеги здравейте, някой знае ли с доставките кога ще дойдат тези от вас които са поръчали мотора?
    Лично аз го поръчах Март месец и днес ми казаха че няма да дойде до края на Юни.
    А по договор трябва да дойде до 30.06
    ​​​​​В момента да ли има екземляр в шоурума им?
    Или за тест драйв примерно някой питал ли е?
    ​​​
    Още няма яснота, точно кога... И аз чакам... Коригирам се: Има вече налични бройки за пробно каране + могат и да се наемат...
    За Африката например - от понеделник до петък вкл. - 300 € - което прави по 60€ на ден.
    Последно редактирано от ivied; 05-06-23, 22:41.

Коментар

С африката доколкото бегло съм се интересувал проблеми с наличности не е имало.
      В сми ако искаш голям CFR дори по времето на най-голямото "нямане" в рамките на годината все е имало възможност.
      Не знам що точно африки и дали всяка от каталога.
      Ама и го виждам доста често на пътя.
      Явно е нямало особен дефицит!
      Враг усраине

Коментар

ТУК СА!

Тази седмица май ще стане!

..Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20230605_171006.jpg Прегледи:0 Размер:689.4 КБ ID:6926207
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от ivied; 05-06-23, 21:22.

Коментар

Първи снимки - очи в очи.
          Не знам дали ви се е случвало, любов си беше и преди да го видя, ама за по-сигурно да погледнем пак, после и ще караме...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20230605_170944.jpg
Прегледи:570
Размер:302.7 КБ
ID:6926240

Произведен в Япония!

Име:IMG_20230605_172459.jpg
Прегледи:567
Размер:266.6 КБ
ID:6926241

Име:IMG_20230605_172809.jpg
Прегледи:563
Размер:429.3 КБ
ID:6926242

И плочата за топ-кейса май е стандартна (или само за Хонда?)

Име:IMG_20230605_172705.jpg
Прегледи:567
Размер:363.0 КБ
ID:6926243

Наблизо имаше и Африка - гумите им стандартно са еднакви и като размер, и като марка и модел...

Име:IMG_20230605_174820.jpg
Прегледи:566
Размер:534.8 КБ
ID:6926244

Коментар

Скоро, скоро... Тук е! Застраховка и номера тези дни...
            В салона бяха изложили този, но моя ще е трикольора...
            Другите ги подготвяха, тук на място им монтират, кой каквото си е поръчал като екстри.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:2023-06-12_20-33-40-036.jpg Прегледи:0 Размер:129.8 КБ ID:6926874
            Последно редактирано от ivied; 13-06-23, 17:53.

Коментар

Утре вероятно ще се наложи да ходя до тях.
              Тази година няма да вземам нищо, по-скоро ще оставям.

Не съм впечатлен от комуникацията!

Обръщат ми се червата като трябва да вадя думи с ченгел от някого.
              С Бултрако е точно такава клизма - радвам се, че това е краят.

Но те повечето търгаши са така - лапацала.
              Бла-бла-бла-бла!

Което ми напомня на лафа от един местен джамбазин:

Клиента е клиент докато даде парите. После: 'балсъго у клиент0!
              Враг усраине

Коментар

"Изключителен", "най-добрия, който съм карал" и т.н. са шаблони. Изтъркано е!
                Това е мотор - повече от това, което заслужавам. Друга лига. Надхвърля уменията и възможностите ми. Без ненатрапчиво да ми е показал и 10% от неговите.!
                Не той, аз трябва да се развивам за да го стигна.. Съчетано с лекота и опции, които не съм и предполагал, че трябва да разкрия и развивам - в себе си.
                Мотор - който да стои в гаража ще е кощунство. Мотор - с който изминатите 50 км. изглеждат като 5...
                Мотор, който без да се напряга с учудваща лекота, може да те отведе навсякъде.
                И сякаш от 2-3 дена ми казва: "Ще си намерим ли нашите пътища?!"
                Благодаря ви Хонда, че сте създали нещо повече от това, което заслужавам!
                Последно редактирано от ivied; 17-06-23, 20:52.

Коментар

Забавно да чета фенове на дадена марка

Със здраве да си го караш.
                  Панайот Бърдарски
                  0887 60 77 22

Коментар

Добре, че не е ямаха и пази боже - ТДМ

Но да - балканче да е важното е да се кара.
                    Иначе човек заслужава това, за което плаща.
                    А напоследък е актуално да плащаме за неща от които нямаме нужда.
                    Пожелавам бързо да го "надраснеш"
                    Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                      Иначе човек заслужава това, за което плаща.
                      А напоследък е актуално да плащаме за неща от които нямаме нужда.
                      Пожелавам бързо да го "надраснеш"
                      Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                      Забавно да чета фенове на дадена марка

Със здраве да си го караш.
                      Благодаря!
                      Не исках да прозвучи като венцехвалебствия...
                      Не знам дали човек може да "надскочи" себе си... Май с "Машините" точно, това се опитваме (с някои машини).
                      И дали, могат да ти дадат повече от това, което очакваш (или заслужаваш, както се изразих)
                      Въпроса е, и дали имаме нужда да се "надскачаме" или да растем, отвъд това, което сме или сме достигали...
                      Предизвикателство е във всеки случай. Трансалпа ми показа, че имам граници, които можем да преминем.
                      С лекота, но и с малкото напрежение на непостиганото досега...
                      Не е въпроса само дали "по-далече", "по-бързо", "по-сигурно", а какво въобще си искал, после как и с какво?
                      Направо екзистенциални въпроси няма да философствам повече...

Пожелавам на всички да получат повече от това, което заслужават.
                      И да стигнат там (ако искат) където не са и подозирали, че могат да бъдат.
                      Трансалпа (на мен) ми разкрива, какво е да си на границата на собствения си лимит и опит - не на неговия потенциал.

Да стигнеш е само началото на пътуването.

https://youtube.com/clip/Ugkxjb5r87V...E71joE9kQj32AB
                      Последно редактирано от ivied; 18-06-23, 09:38.

Коментар

Здравейте колеги, Нека и аз споделя че комуникацията е доста оскъдна в Бултрако. Бяха ми обещали за Тест драйв Африка, бях си пуснал отпуска с Жена ми да идем да се разходим за час два някъде и момчето ми звънна предния ден и ми каза че са го запазили на някакъв си журналист и ми вързаха тенекия.
                        Отностно до това гледам че вече има бройки което е супер, но пак да се върнем на комуникацията... Обещаха ми да ми се обадят да ми кажат че има бройки поне да ги видя на живо и тествам, но от умрял писмо...
                        Днес писах да видим с доставките какво ще ми кажат кога ще дойде мотра, по договор трябва да е 30.06 което е утре....

ВСъщтност малко ъпдейт, сега му звънях на дилъра, зака че ще си чакам мотора Края на ЮЛИ. Щели са да ги докарат във Варна около 22 Юли.
                        Питах го да ли мат бройки в момента за тест драй "Каза че няма" Каза също така и че нямат Бройки в Шоурума Нито бройки нито за тест драйв.
                        Интересно като гледам по горе снимките от колегата .....
                        Последно редактирано от Martinarnaudov; 29-06-23, 10:51.

Коментар

• vasil lazarov
                          vasil lazarov коментира
                          Редактиране на коментар
                          Колегата живее в Германия, и съответно там купува.

Мдааа.Аз писах нагоре какво беше.Затова и им теглих....абе ...реших друго да е...Грешна им политиката на тия дилъри...и те така...
                        Няма страшно в умирачката...
                        Страшното е да си жив!...

Коментар

Вероятно го има и човешкият фактор.
                          А сега освен него мъглата с доставки и наличности.

На колегата дано не си налага да има отношение със сервиза извън стандартното обслужване.
                          Може да и случайност но един път и отреагираха… Доста неадекватно според мен.

Не мрънкам, просто очаквания и реалности драстично могат да се разминат.
                          Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                            ТУК СА!

Тази седмица май ще стане!

..Натиснете снимката за да я уголемите Име:IMG_20230605_171006.jpg Прегледи:0 Размер:689.4 КБ ID:6926207

Днес един приятел се присъедини към нас до яз.Калин с транс-сексуален алп.
                            вЕрно не е нов ама пак е транс.
                            Не съм осоебен познавач на моделите но сега гледайки неговият и твоят в еволюцията си определено се отдалечава от черното.
                            И се насочва към хасфалтя.
                            Това долу е чисто съвпадение, случайно се получи сбирка на хондурасти

Име:IMG_0208.jpeg
Прегледи:338
Размер:841.5 КБ
ID:6928864
                            Прикачени файлове
                            Враг усраине

Коментар

То от тия едно за черно няма...
                              Оставаше и аз да се присламча с черният танк и щяхме да сме суперселект ендуро мафия.
                              Няма страшно в умирачката...
                              Страшното е да си жив!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X