Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda XL 600 V Transalp

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Honda XL 600 V Transalp

Един Transalp 600 в обиколка на света: http://www.youtube.com/watch?v=0CYhs...FCBBB1CDCE8861

Цели 4 години вярно е служил на собственика си.
    Последно редактирано от Тануцо; 10-02-10, 13:05.

Коментар

Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнение
      Един Transalp 600...
      Цели 4 години вярно е служил на собственика си...
      А преди това още 15-20 на доста други хора.
      Черпете ме, не ме щадете!

Коментар

Здравейте, колеги насочил съм се към Трансалп и ХЛ 1000 В Варадео, за туристически мотор. Варадеото 1999 или 2000 г. модела. Интересува ме за Трансалп-а 600 или 650 куб. дигател е по-непретенциозен - става въпрос за мотори след 1994 и до 2003 г. Доколкото съм запознат стария мотор е по-безпроблемен, за сметка на електрониката, и обратно при 650 куб. Външния вид не е от значение - фар и двойна дискова отпред, също. Тъй като това ще ми е първият истински мотор си мисля, че Трансалпа ще ми е по в категорията, но се притеснявам да не му дойде кахърно 110 кила от мен и още 30-40 багаж на дълго. Висок съм към 190 и не съм се качвал на това Варадео, но Трансалпа ми е малко сгънат за ръста ми. Виждам, че нещо не ги долюбвате големите туристи на Хонда, макар като сравнявах да е с 40 кг по тежък от Трансалпа, като поддръжка по-претенциозно ли е Варадеото от посочената година?

Коментар

Малко си едричък за Трансалп. Аз съм 183 висок и като се кача на Трансалп ми е като колело. Аз карам Африка и ми е леко малка, или така си внушавам. Огледай се за Африка или варадеро ако ти харесва повече.
          Последно редактирано от c_chanev; 01-03-10, 14:23. Причина: правописни грешки
          Yamaha XT​M600E '98
          Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Внушаваш си
            Аз съм 186 см - 110 кила и Транса ми е ОК ... Африката също. Въпрос на вкус и предпочитание.
            Определено Трансалпа е слабичък като двигател и при високи скорости (над ограничението по магистралата) няма динамика, но за първи мотор мисля, че е ОК.
            Варадеро не съм карал.
            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

От: Honda Transalp 600 Обслужване

Не зная в момента, дали не правя грешка. За първи път пиша в този форум.
              Но, от 25 г. съм във боя, доста коня съм обяздил, но ЩЕ СЕ ВЪРНА НА ТРАНСАЛП.
              Последно редактирано от giorgio; 21-10-10, 10:44.

Коментар

Аз съм по-млад боец, но съм много впечатлен Трансалп-а.
                Вече съм убеден, че намерих мотора който търсех .
                Последно редактирано от giorgio; 21-10-10, 10:44.

Коментар

Здравейте,
                  Станах и аз член на ТрансАлп фен-клуба с тази машинка от снимките.
                  Карал съм го малко, но първите ми впечатления са отлични.
                  Имам малко впечатления, но много въпроси, първият от които е: Какви гуми да взема, хем да не се лЪзга из гората /говорим лек горски път, не тежък офф/ и да си дигам пушек и по асфалта?
                  Благодаря!
                  Прикачени файлове

Коментар

От: Honda XL 600 V Transalp

Ето тук е писанио доста по въпроса за гумите.
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Привет от скоро станах горд собственик на хонда трансалп 600 95г.По назад в темата четох че не ставали много за из горите,е вярно е тежки са ама по нищо не отстъпват на другите мотори в гората,казвам го от личен опит.Единствено когато се набие кал по гумите малко се забатачват но не е с кросови гуми все пак .Много леко и плавно вози,има комфорт при карането му,също така и е добър в завоите.Малко са муднички но все пак не са кросови мотори .И все пак искам да го сменя защото си е тежка машина и искам нещо по нервно и леко.

Коментар

Първоначално публикуван от Transalp-89 Преглед на мнение
                        Здравейте,
                        Станах и аз член на ТрансАлп фен-клуба с тази машинка от снимките.
                        Карал съм го малко, но първите ми впечатления са отлични.
                        Имам малко впечатления, но много въпроси, първият от които е: Какви гуми да взема, хем да не се лЪзга из гората /говорим лек горски път, не тежък офф/ и да си дигам пушек и по асфалта?
                        Благодаря!
                        Аз в момента съм със същите гуми и за лек горски път си страват само кал да няма че там им е края

Коментар

Първоначално публикуван от gcho.v.s. Преглед на мнение
                          Аз в момента съм със същите гуми и за лек горски път си страват само кал да няма че там им е края
                          Всъщност, за какви гуми става въпрос?
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Всъщност, за какви гуми става въпрос?
                            Извинявам се за неуточнението,_аз съм с тези гуми, като тези на снимките, "Метзелер" и за селските пътища стават и по завои,_и в леките горски пътища,_но има ли кал става кофти с тези гуми.
                            Последно редактирано от giorgio; 28-01-11, 10:14.

Коментар

Здравейте и аз имам Honda Transalp XL600 1989г.Имам,я от 2,3 години сега имам един проблем не подава ток на свещите и на двата цилиндъра само при подаване на контакт хвърля една искра и край.Ако е комутатор ок ама ще има ток поне на един цилиндър.Какво ли се е прецакало???????

Коментар

Реле-регулатора.

http://www.ta-deti.de/ta/knownproblems.html#blackbox

В София, май Боби ги поправя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X