Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW R 1100 GS модел 98 година.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: BMW R 1100 GS модел 98 година.

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
    Май ще пропусна този зимен проект!
    Иначе механик имам ... който ще го направи както трябва и то доста евтино.
    Но просто като погледнах в ADVRider колко неща трябва да се взимат .... се отказах.
    Същите мотори на двойно по-малко км (макар и без куфари, които така или иначе не харесвам) ги има за по + 1200 до 1500€ от цената на този.

Мерси за мненията ... явно се оказа прекалено голяма хапка за мен
    Моя е 1996 на 58 хил. беше като го взех платих 3300 ...Докато го оборудвам../още нямам куфари..само оригинална топ каса намерих/ отидоха още поне 300 евро...Съветвам те да си вземеш оборудван...Или поне най малко да е с ролбар на двигателя .Всичко за този мотор е скъпо...Ама пуста краста
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Еми ще разгледам , но няма нищо видимо по капака.
      Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
        Като си го сменял да не си разлял и да се е утаило там ...Хм интересна работа...
        Ами не то е от другата страна, т.е. от дясно като се качиш, не от към капачката за сипване на маслото.

Коментар

Ролбари се правят, а куфари се правят, или се купуват втора ръка. Не е задължително точно да са куфари на БМВ. Те са си цифра, пък и не са много хубави, освен алуминиевите на Адвенчърите.
          http://suchen.mobile.de/motorrad-ins...dTouringEnduro
          Ето една обява в германското мобиле. Мотора е от Холандия, а цената, както виждате е 1699 евро. Още няма 90 000 км този мотор. Има АБС и куфари. Няма само ролбари... Моят имаше ролбари и куфари, но пък няма АБС, само че дадох 6900 лева за него, когато го купих миналата година.
          Сега видях, че този холандският мотор има един счупен мигач отпред. С чиста съвест можеш да изхвърлиш и двата мигача отпред (всеки от които струва по 100 лева), и да си сложиш мигачи от КТМ Адвенчър. По-хубави са от тези на БМВ. Бели са с жълти крушки и струват по 30 лева всеки.
          Последно редактирано от ВладиЧ; 10-09-12, 14:23.
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

Mоя си беше гол като пушка Тоз собственик нещо си падаше по "naked bike" Даже "легена" и ламарината под него ги взех от ебай...Сега си търся продължението на ролбара към резервоара..Ако някой може да го направи ...дай предложение
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

По принцип има един пич които ги прави, но не знам каква цена ще иска, ако искаш го пробвай - http://www.rodriguez.hit.bg/index.htm

Коментар

Капака на клапаните има кръгло уплътнение около кладенеца на свеща,понякога не ляга добре.
                Свали капака и провери състоянието на уплътнението,преди монтажа избърши до сухо маслото от гарнитурите.

Коментар

Колега, масло няма в канала, само там дето се вижда на снимките. Канала, лулата, свеща - всичко е сухо, няма и помен от маслотам. Само по долни ръб.

Коментар

Може да е наистина пукнатина,измий го и наблюдавай,и при мен имаше много малка дупка която сълзеше,залепих я с течен метал преди 4 години и забравих за теча.

Коментар

Проблема е че го прави само на дълъг път. Видях нещо като много тънък косъм до лулата но ме съмнява оттам да е. Залепих го пък ще гледам.

Коментар

Колеги, колко колко е резервата на бензин на тези мотори ? Т.е. за колко Км. и колко Литра е? Имам някакви съмнения за резервоара. Видях в една тема, че е 24 Литра, но ако трябва да е толкова аз се съмнявам в моя.

Коментар

Резервоара се води 24 литра, но... Между 290 и 320 км обикновенно ми светва жълтата лампа за резервата и след това съм карал по още 60-70 км и съм зареждал по 20-21 литра, а не 24. Така че резервата е най-малко 5 литра, като показанията на датчика за горивото не са особено точни. Но поне на равно винаги показва малко по-малко от действителното положение... Ако се спускаш надолу показва че имаш повече бензин, а ако се изкачваш нагоре показва по-малко бензин.
                          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                          Златомир Попов - Forry

Коментар

Офф тамън се притесних вече, на 280,290 км. ми светна лампата, минах 55 км. с пълен страх да не угасна някъде по пътя и заредих 18 Л. на бензиностанцията . И естественно си викам тва събира 18 Л , пък четох че е 24Л и започнаха да ми минават разни мисли за тоз моя резервоар. Значи горе долу резервата е за 100км.

Коментар

Колеги имам въпрос за смяна на ауспуха на GS-а. Изпадна ми един Акрапивич който пасва много хубаво, но питането ми е дали ще трябва някаква допълнителнна настройка или смяна на въздушния филтър след като слагам друго гърне. Идеята е да махна цялото старо и да сложа новото само с една тръба до него - няма да има стредно гърне. За да ммога да си ги сменям когато ми хрумне.

Коментар

Тази година бях с масло Игол 20W50 полусинтетика. Първите 2-3000 км изобщо не го бараше. После започна да го гори по, около 100-150 грама на 1000 км някъде до към 7000 км. После вдигна разхода до 250-300 грама на 1000 км. Сега съм вече близо до смяна на 10 000 км и мисля пак такова масло да сипвам. Евтино е някъде малко под 10 лева литъра. Ако намеря някъде 20W50, но пълна синтетика може би още по-добре ще се получат нещата, но това не са масови масла и малко е трудна работата, още повече пък и да е евтино. Те много фирми даже 20W50 полусинтетика нямат в гамата си, или дистрибуторите им не внасят в България, пък камо ли пълна синтетика.
                                Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X