Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕКИПИРОВКА - от локвата до къра през магистралата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ами тя почти цялата тема тука е все за парцалки... Пък аз си мълча. Какво да кажа, като съм си купил това яке, дето си карам с него от магазина за втора употреба и то преди 5 години... Виж панталона не ми е от втората употреба, ама е купуван преди 20 години...
    Та е с тая екипировка все карам. И преди малко се прибрах от Средна гора. Врътнах там към 200 км.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Аааа не си фешън ти,не може така да ти се смеят младите 🤣

Ми много съм тегав в купуването. Колкото по-стар ставам толкова по-малко купувам. Като си имам нещо, което ми пасва и си го нося. За какво да го сменям? Ма това ново яке имало два ципа повече... Ма тоя панталон бил от не знам, каква си космическа материя. Ама тоя нов шлем бил мега, пупа, вселенски с не знам, какво си по него и със 25 грама по-лек от старият.... Тея ботуши били дишащи, защото старият модел нещо се задъхвал... И народа търчи да купува... Пък аз си карам мотора и хич не ми дреме от разни търговски номера и мода..
    А виж, като излезе нов модел мотор с удоволствие го преглеждам, но и там не се юрвам веднага да купувам. .. И те така...
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Е като не ти се навират ботушите у панталона па си тръгнал за майната си какво правиш,караш по цвички ли?

То правило в тия неща няма,всеки за него си,и тако и вако ма хиляди километри с кецове поне АЗ не карам / и не съм никакъв критерий /.

Е по кецове и аз не карам, или по джапанки. Но за Памир няма да съм с ботуши. Имам си високи туристически обувки и най-вероятно ще съм с тях. Така и миналият път бях там. Имаме да минем през много държави в средна Азия и то август месец, а не е само Памир. Ще ми се сварят краката с ботуши. Пък ще гледам да не падам...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Успех желая и много снимки за нас

Вероятно и аз ще пропусна ботушите на тази дистанция и ще си карам с обувките!
    Просто е прекалено неудобно за толкова дълго време и особено за човек, който не е карал с такива.
    Че е по-сигурно при инцидент е ясно обаче чак толкова скъпа застраховка аз не съм склонен да правя!
    Тоо к'вото е писано да стане ще си стане и без моите напъни!

Да не говорим, че последнят път като чупих крак беше един от редките случаи в които бях с ботуш.
    Верно не с тези но пак бяха за мотор и от тогава заебах да ги вземам толкова на сериозно.

А тия ботуши май е крайно време да ги пусна за продажба.
    Престояха достатъчно в гардероба... Колко Владич - минимум 5 години?

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:SCR_2025-06-03.png Прегледи:0 Размер:1.23 МБ ID:7000778
    Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X