Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕКИПИРОВКА - от локвата до къра през магистралата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• При мен мъката е от друго естество.
    На посления ЯМР преди година и кусур се видя,че всички прешлени във вратЪ са почнали да се търкат един в друг.
    Хернията долу не я броим,че е от 20+години.
    И почнаха да ми дават ядове.Та гледам да ограничавам тия ядове.
    А същите уж ги хванах,че се ебават заради разни анджаклами като сенник на каската,кофти за мен афтърмаркет слюда на тенерето и някакви такива.
    Та гледам да си пооправя усещането като го карам тоя ми ти Матор.
    Та босе дай линк към тоя мекия навратник дето ползвате вие,а иначе аз Leat 3.5 ще намеря от де да взема,че го гледах май най-много ще ми пасне ей така на идеята.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• То хернии долу всички имаме май, моята най-бързо ми минава като тръгна с мотора ( потвърдено от д-р Шидеров ).

Атрофията на шийните прешлени също е нормална с възрастта. Моя врат се прецаква най-вече от яко намръзване и статично натоварване в неудобно положение. Има и обезболяващи и противовъзпалителни медикаменти и мазила, дават резултат. След това загряване и масаж/ движение за кондиция на мускулите в областта са ми достатъчни. Карането седнал по асфалта обездвижва и напрежението се натрупва, ако умишлено не го загрявам. Карането оффроуд прав е супер, и за врата, и за кръста.
      Настане вечер — месец изгрее,
      звезди обсипят сводът небесен;
      гора зашуми, вятър повее, —
      Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X