Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕКИПИРОВКА - от локвата до къра през магистралата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Иасно...
    С адвентураски гащи явно нема да стане.
    Ше диря кросови клинове са

Оно не е лесно, деа.
    Екстра си беха досега тия ботуши докато държаха тръбите на прахосмукачката.
    За к'во ми требеше ся да ги разбишкам...

Между другото тия ботуши са далеч от кросови.
    Чисто адвентураски са и те въпреки, че са с 4 закопчалки.
    Или както им се вика там на тия неща!
    Враг усраине

Коментар

Като се видим ще ти донеса моите кросови гащи. Много са хубави. От КТМ са. Но аз тогава преди 15 години бях по-слабичък, та сега не ми стават. Те са специално направени отдолу за да могат да се мушат в ботушите, ама нямат протектори. Но пък са направени така, че да се проветряват. Ако ти станат ще ти ги подаря.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

ВладиЧ го е казал- кросовите гащи влизат в ботуша, направени са за тая работа. Адвенчър тип панталони стоят над ботуша. Имам 4 Klim панталона, всичките стават без проблем над Алпайнстарс ботуши, независимо кожени или пластмаса. Ботушите са до коляното естествено.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Май е по-лесно да се ползвам обущата.
          ’Баги у кюнците е без това ходенето с тех ми е колкото до пейката за да ги събуя!!!
          Враг усраине

Коментар

• ezhko
            ezhko коментира
            Редактиране на коментар
            Обущата пък си вървели с широки ролбари. И за по-сигурно - със здрави странични куфари...

Вие си знаете, ама… Падал ми е мотора няколко пъти на крака. Аз без високи ботуши не карам.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

За нови гащи си

Кросовия клин или панталони не пазят от лизгане по гьз на асфалта,стават да се моташ бавничко по мяка почва.

https://www.klim.com/off-road/Collec...-Series?page=1

Mojave на Клим - модел за над ботуша / по моите снимки се вижда как стоят над какъв да е ботуш,кеф ти кросов,кеф ти дебел адвенчър / и модел който влиза в ботуша, под кой да е модел се събират шини за колената от дебелите / на моите снимки съм със шини ГАРАНЦИЯ,без такова не се качвам /

Мохавето ползва мрежата на Индюрънс серията и нищо,че се води кросов/адвенчър ти дава защита като се лизнеш със 100 по магистралата,панталон който е правен да се вкарва в ботуша е мммммммалко под коляното е тънка материя,много често мрежа,влиза в ботуша без да го усещаш,без ботуш си като бос немец лятото

Тия твоите са сбъркани нещо,какъе в тоя панталон дето не влизат ботуши в него баси,модела си е за извън ботуш
            Последно редактирано от BENZBOSS; 31-05-25, 22:38.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_9162.jpeg Прегледи:0 Размер:594.4 КБ ID:7000509

Панталон за Крос,шини Мобиус,Алпайнки Тек7 ботуш - ако се лизна по задник на магистралата и докато спрьт гьз няма да е останало. Същото това влиза ПОД Клим Мохаве без никакви нерви.

Мохавето в момента е на разпродажба за около 200 кинта,за лятото се е утепал,зимата до около нулата съм ги карал с часове с тънък клин под тях и дъждобрана върху тях,кеф ти вътре кеф ти вън от ботуша.

Помня какво сте намислили и АЗ поне без висок ботуш не бих тръгнал / то аз ниски нямам,всичко е Котарака в Чизми /, сменяй гащите. Май се вижда каква мрежичка са и клинове и фланелки,че и якетата са им такива,пази ма за каквото е правено да пази,не е мислено за асфалт

малиииии,тука съм и с шините на китките,помня ги тия баири,още ги помня
              Последно редактирано от BENZBOSS; 31-05-25, 23:27.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

https://moskomoto.com/collections/apparel

Виж Моско какви гащи има,на картинка познаваш кои са за вътре и кои за над ботуша,добри снимки имат,цените не им ги гледай,само снимките дебни. Тук няма да намериш панталон който е правен за НАД ботуша да не става на кой да е ботуш / ако не си с рибарските де,ония до мъдете /, трудно ще намериш и панталон който влиза в ботуш ма правен за сериозен асфалт……..и като ше гледам цени от по 6-700 кинта то за 160 има 3 годишен модел на Мохаве с мрежата на Индюрънс както казах,влиза в ботуша с кеф.

Виж долната част на панталоните които са мислени да се вкарват в ботуша - лека,мека,мрежеста материя, няма как да ти убива от стегнат ботуш / а аз стягам чобанската /

https://www.thorkracing.com/produto/...he-boot-pants/

Тук малко снимки намерих,това е моя модел от предната страница,но нацисткото изпълнение,влиза в ботуша като млад кавалерист,моя модел е над него,това в момента е на около 170 кинта.

Моя рекорд е тия на 43 градуса жега и не ги смених с други ми си купих други ботуши.Няма как да им нанижеш колан само,другото без оплаквания
                Последно редактирано от BENZBOSS; 01-06-25, 01:56.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Ке огледам - мерси.
                  Явно за ботуша ще трябват и гащи.
                  Идеята беше заради конкретно пътуване но май няма да ми се правят такива генерални промени в парцалите.
                  Преди 2 години там карах с армейски кубинки, сега няма да цъфнат налъмите ако пропусна ботуша

Но ще огледам в магазините наоколо, де.
                  Враг усраине

Коментар

• ezhko
                    ezhko коментира
                    Редактиране на коментар
                    http://www.zedmoto.com/bg/detail/id/1069/cid/9 доста по-добро от кубинки.

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Онези кубики останаха тогава б Бишкек - едва ли ми ги пазят
                    Обувки си имам и съм си ОК с тях.
                    Просто сега в плановете е малко по-кофти терен, реки и затова се замислих дали да не нося ботушите вместо чепик.
                    Иначе този е екстра, между другото и той е от зед мото

• ezhko
                    ezhko коментира
                    Редактиране на коментар
                    Кросови гащи с качествени наколенки и добри ботуши + дъждобрански панталони ако ти е студено.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  ...

Виж долната част на панталоните които са мислени да се вкарват в ботуша - лека,мека,мрежеста материя, няма как да ти убива от стегнат ботуш / а аз стягам чобанската /

https://www.thorkracing.com/produto/...he-boot-pants/

Тук малко снимки намерих,това е моя модел от предната страница,но нацисткото изпълнение,влиза в ботуша като млад кавалерист,моя модел е над него,това в момента е на около 170 кинта.

Моя рекорд е тия на 43 градуса жега и не ги смених с други ми си купих други ботуши.Няма как да им нанижеш колан само,другото без оплаквания
                  Тоя клим дето е като клин и влиза в ботуша ми хареса.
                  Обаче все ми се струва по-практично да е над.
                  Ма не мога да купувам гащи по картинки, еле па по 500+ кинта.

Ще обиколя аз мото-моловете из Големото Добрутро да видя дали нещо няма да ме грабне.

А най-вероятно да заеба тая работа за друг път.
                  На тия ботуши явно не им е писано да ги нося.

ВладиЧ кви гащи рече, че имаш излишни?
                  Я направи фотка и виш кой размер са.
                  Като ми пробута ботушите навремето са е ред на гащи може би

Враг усраине

Коментар

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    По пътя на скорост аз поне нося панталон НАД ботуша,по-лесно ми е с шините на колената еле като съм с тях десетина часа днес,стават и за криви пътища,обдухването е добро.

Ако се навирам по кофти пътечки,много офроуд,може да се закачи някъде панталона,адска жега е постоянно………е там съм ЗА панталон в ботуша.

Това няма как да не ти хареса,долу горе да си уцелиш номера и стават,с велкро се до оправя на шкембето като си се напапкал,джобовете са му супер и става за какво да е време, ти за какви магарии 500 кинта даваш,а сега за гащи се стискаш,отпусни жилата малко 🤣

• Пламен Атанасов
                    Пламен Атанасов коментира
                    Редактиране на коментар
                    Е тези продават и клим , дори са малко намалени в момента . Ако се излъжеш да си поръчаш нещо , ето ти един код за още 20 процента намаление в момента / FATHER2025 . Аз си отнесох едни нови ботушки - Gaerne SG-22 Enduro Limited Edition Gore-Tex .
                    https://www.motoin.de/Klim:.:221.html?language=de

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Те и тези, дето боса е цитирал също са еврогейци.
                    Мерси за кода, има неща дето си харесах от там ама за толкова пари без проба едва ли ще се навия.
                    Особено предвид неяснотата с ботуша а аз заради него гледам в гащи.
                    Ако е за обувка си имам панталони, даже 2 броя.

НЗ, може да се чуя и с Корона мото да питам има ли възможност да се поръчат същите каквито нося но с малко по-широк крачол.
                    Това за да може да се спусне върху ботуша.
                    Тоест със сигурност ще може ама не знам дали ще ги ушият навреме.

Е ги е. Не знам кой № са. Не пише. Само пише KTM racing. На мен са ми малко тесни вече и не ги нося.
                  Нямат джобове, нямат протектори, няма ципове освен главният, вкарват се в ботушите и те така...
                  Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Не знам що ми се струва, че са доста къси.
                    То като се има предвид, че тъпя ботуш е няколко пръста под коляното май няма да е проблем.
                    Но ми се искаше да има протектор на коляното...

• ezhko
                    ezhko коментира
                    Редактиране на коментар
                    Протекторите в кроса са над облеклото. А наколенките влизат вътре в ботушите б долния си край.

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    Чак пък над облеклото не са,ти какво си карал е друга тема

Е няма протектор. И изобщо не са къси. До кокалчетата на крака са долният им край на тези гащи. Това са гащи за състезания и то от най-висок клас, а не са за пътешествия. Не помня аз, за какво ги взех, като никога не съм ходил по състезания. Имах пари взех ги.
                  Сетих се, за какво ги взех. Защото за каране в горещо време са идеални.
                  Последно редактирано от ВладиЧ; 01-06-25, 22:48.
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Мерси за фотката.
                    Звучи ми като да нямам нужда от точно такива гащи.

Ама ти само за това ли търсиш нови гащи и каска, обувки, и там какво още? Че ще пътуваме из Средна Азия след два месеца? Нямаш ли екипировка? Аз със същите неща и екипировка ще пътувам, с които бях през 2023 година там. За какво да купувам други? Само мотора ми ще е друг.
                  Отдавна съм спрял да купувам разни неща за щяло и нещяло. Първо, защото вече нямам, чак толкова много пари и второ, защото опита ме е научил, че повечето от нещата, които непрекъснато се предлагат по пазара са ненужни и излишни, и ползата от тях далече не е чак толкова голяма, колкото им се иска на търговците, които ги предлагат...
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

Ботушите ги имам от години и мислех да ги ползвам сега но явно няма да се получи с дрехите, които имам,
                    А да сменям и дрехи по повод само едно карене едва ли ще правя.
                    Не заради разхода колкото до неизвестни.
                    Предпочитам да не нося нови неща там.

То не случайно предният път оставих в Бишкек почти всичко вкл. канчето - всичко беше на края на пътя си
                    Враг усраине

Коментар

Дали ще карам из Родопите, или из Памир, Турция, или Грузия, екипировката ми е все една и съща на мен, до като се разкъса... Само моторите сменям чат, пат...
                      Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
                        Esper коментира
                        Редактиране на коментар
                        Е да ама не всички сме така.

Все едно да ходя до офиса облечен като за в гората?!?
                        Всъщност виждам, че хора го правят но аз не съм от тази група

То аз имам различни мотори за различни цели та ти за некви си парцали

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X