Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕКИПИРОВКА - от локвата до къра през магистралата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ако предположиш,че това съм аз в Канада то веднага се съгласявам с 9ката,да дойде с кожляка обаче или с кой да е ГорТекс да покара в Дед Валей и пак си говорим кон боб яде ли

Ей не ми вярваш ти на мене значи
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Абе преди десетина години бях на кожа и в жегите не е толкова зле, колкото се очаква гледано от страни!

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Аз кожените гащи от БГто още си ги пазя,но тук мълча,че дупе знае 2 и 200,предпочитам яке сертификат 120 км/ч лизгане с 18 ципа за проветряване по него,ясно е защо така,ако карам драгстер ще си взема цял Вансън ма съм бавен за драгстер,120 км/ч са ми ОК

Някой с отзиви за подобен вид ръкавици с подгрев?
    На акумулаторни батерии са...колебая се ...времето за нагряване е от 2.5 до 7 часа в зависимост от режима.
    ОБАЧЕ - 7 часа е ок за мен, но реално дали ще го усетя като топлина най-ниския режим Не се очаква да карам под нулата
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Мото-и-ски-ръкавици-с-подгряване-W-TEC-HEATride.jpg Прегледи:0 Размер:412.9 КБ ID:7015409
    Панайот Бърдарски
    0887 60 77 22

Коментар

Аз имам Gerbing на захранване от бордната инсталация.
      Както съм казвал винаги - просто няма база за сравнение с ръкохватки.
      Не мисля, че някога съм ги ползвал на максимална степен а на мен МНОГО ми мръзнат ръцете.
      Ръкавиците просто са по-енергийно ефективни - с по-малка мощност се постига ефекта на работата.
      Да не говорим, че греят отвсякъде за разлика от ръкохватката.

Единственото, което не харесвам на моите е опасването с жици и пипкавото включване при всяко сваляне на ръкавицата.
      За дълго каране не е проблем ама ако се возиш например с Владич и спирки на под 100км - мани бегай, неам нерви.
      И тогава (десетина години) имаше с батерии ама изтролих идеята за което сега съжалявам!
      Пък и бяха прекалено скъпи та не беше трудно

Колко време ще работят на степен да ти е ОК никой не може да каже.
      Скачай на едни и ще споделиш. Па може и аз да последвам

П.С: Подобни та ако не и същите са моите:

Последно редактирано от Esper; Вчера, 09:46.
      Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X