Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За произхода и самосъзнанието на българите.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За произхода и самосъзнанието на българите.

Аха. Пък аз нямам чувство за хумор, знам )) И ако много не внимавам, пропускам иронията ...
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Много е относително (кое от кое е вдъхновено). Тия глупости, съществуват на някакъв принцип на взаимно самонавиване.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Много е относително (кое от кое е вдъхновено). Тия глупости, съществуват на някакъв принцип на взаимно самонавиване.
        Аз затова съм сложил въпросителна. Все пак ще съм доволен статията да не е "крадена" от форумЪт, щото ще имам алиби - по-горе ме обвиниха, че си измислям тези работи и нямало такова нещо, от памтивека в Гейропата ни знаят единствено като умни-красиви-работливи и, естествено, много потентни.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

В гейропата ни знаят всякак и отвсякъде (точно както и ние - гейропата).
          А ако би бил доволен, 24 часа да не четат тук - може да започваш на момента (да доволстваш). Защото форума, си го списваме едно хиляда души, а се чете от да кажем десет хиляди - между които не фигурират (с много малко изключения по раздели и конкретни теми) дори и собствениците от Офмедия да не говорим за други (медии)...

Коментар

В гейропата ни знаят всякак и отвсякъде (точно както и ние - гейропата).
            Демек - никак? Щото дори тази тема е ярко доказателство за НЕПОЗНАВАНЕ на Европата от съфорумци, нищо, че одят да праят алъш-вериш и гурбет тамА.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Демек - никак?
              Да! - в масовия случай (всякак, дефинитивно включва и никак). Но и това съвсем реципрочно! Точно толкова, колкото знаят - в целия диапазон от много до нищо - в гейропата за нас, точно толкова в пропорция знаем тук, в същата градация на диапазона за там.

Коментар

То пък, като се има предвид колко българи знаят къде е Разлог или Сакар планина, всичко си идва на мястото.

Който каквото трябва - знае.

Коментар

То, Киро Компота, като види в анкетната карта графа Образование, пише Президент на фирма. Колкото инженерите знаят за него, толкова и той за тях.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    То пък, като се има предвид колко българи знаят къде е Разлог или Сакар планина, всичко си идва на мястото.

Който каквото трябва - знае.
                    Което е си е съвсем нормално, доколкото е естествено.

Коментар

Което е си е съвсем нормално, доколкото е естествено.
                      Не знам доколко е естествено. Всики в Европа знаят, че има държави като Лихтенщайн и Люксембург, Андора и Сан Марино, че и Румъния и Албания. За България доскоро не знаеха друго, освен че е някъде в Африка или в степите на Казахстан, докато не ги налазиха орди наши цигани и Найджъл Фарадж не почна да разпространява листовки с картинки на българи-рептили с които да плаши и да мобилизира електората си.

Коментар

...Всички... ...За България доскоро не знаеха друго, освен че е някъде в Африка или в степите на Казахстан...
                        Е, това просто не е вярно - толкова не е вярно, че няма какво да му се коментира.

Коментар

То и аз това се чудя. Десетки хиляди западняци на почивка тук лете и зиме и това всяка година, 40-тилетие сигурно назад. То станаха милиони хора, идвали тук. То само те, без да са разказвали на тоя и оня де са били, могат да формират извод, знаят ли де е БГ или не знаят. Пък нали и по международни спортни форуми участваме, най-малкото евроквалификации и световни такива по футбол.
                          Това или се правиш, че не знаеш, или си наистина пълен тотален олигофрен, който не е гледал карта на Европа през живота си, нито е слушал новини, нито е гледал спорт, нито е чел каквото и да е.
                          Сега и някакъв английски депутат изтърсил една глупост, че българите не знаели да боравят с мобилни телефони.................ама да му се отговори, че тук още първокласниците сигурно 70-80 процента поне са вече със смартфони.
                          Пълен смях са тия, даже не се обиждам, а ги съжалявам.
                          SUV

Коментар

Е, това просто не е вярно - толкова не е вярно, че няма какво да му се коментира.
                            Еми не са те питали: "А що не си негър?". Мене са ме питали.
                            Първоначално публикуван от Dydo Преглед на мнение
                            То и аз това се чудя. Десетки хиляди западняци на почивка тук лете и зиме и това всяка година, 40-тилетие сигурно назад. То станаха милиони хора, идвали тук. То само те, без да са разказвали на тоя и оня де са били, могат да формират извод, знаят ли де е БГ или не знаят. Пък нали и по международни спортни форуми участваме, най-малкото евроквалификации и световни такива по футбол.
                            Те, много добре знаеш, че сегашните гостуващи тук западняци така и не научават от поркане в коя страна са пребивавали. Някои даже не разбират, че са били на брега на някакво море По Татово златно време (поклон-прас-знаете) западняците на морето бяха десетки, ама не хиляди, а просто няколко десетки годишно, а пък на Боровец и на "Щастливеца" и Пампорово идваха по стотина заблудени англичани годишно, като също е съмнително да са знаели къде точно отиват.

Коментар

Те, много добре знаеш, че сегашните гостуващи тук западняци така и не научават от поркане в коя страна са пребивавали. Някои даже не разбират, че са били на брега на някакво море По Татово златно време (поклон-прас-знаете) западняците на морето бяха десетки, ама не хиляди, а просто няколко десетки годишно, а пък на Боровец и на "Щастливеца" и Пампорово идваха по стотина заблудени англичани годишно, като също е съмнително да са знаели къде точно отиват.
                              Случил си на алтернативно надарен събеседник .
                              Аз се бях запознал с един дядо англичанин, дето всяко лято от '60-те беше идвал на Слънчака )) терминален, та му беше за последно ... 40-тина години всяко лято. На Слънчев Бряг. Да му се чудиш на чешита ...
                              - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                              - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Те, много добре знаеш, че сегашните гостуващи тук западняци така и не научават от поркане в коя страна са пребивавали. Някои даже не разбират, че са били на брега на някакво море
                                Това ако е така, значи в горното ми мнение съм 100% прав, т.е. тези не стават за нищо и въобще да не им придиряме, че не знаят къде е КМБ.
                                Може ли ти да не знаеш в коя страна си бил на почивка. Та дебил да си дори и то в тясно медицинския смисъл, ще знаеш.
                                Пък казват, че стратегията била да ни затъпят и да ни направят обикновени консуматори. Няма какво да скачаме, гледайте какво са направили със собствените си народи
                                SUV

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X