От: За произхода и самосъзнанието на българите.
Никой не разчита да знаеш нещо, което не ти е и работа. Тъй като упомена, просто уточнявам. Има много детайли около раздела Разврат в НК, но говоря най-общо по случая. Понеже си по-голям дори от мен, няма как да не си попадал на лафа /то и аз си спомням лафа още когато бях доста малък/, когато някой види хубаво младо моме и каже: "Глей какво цепеняче". Път те му отговарят: "Внимавай, че това е още прокурорско"
То не случайно е излязъл тоя лаф, т.е. на такава възраст е, че и уж да не се дърпа, си отекъл. Пък ако е насила, макар малолетните да не могат да ръководят постъпките си и да не разбират свойството и значението на извършеното, вече си е по-тежко наказуем състав. Както и да е, та да се върнем на темата.
Почивните дни взехме семейно отново да посетим Ниш. Лятото ходимхе само аз и жената, а сега и децата взехме. Та както миналия път, така и сега в има няма определено заведение ни питат, дали сме македонци
То "вината" е малко и в мен де, защото опитвайки се да ме разберат какво говоря, тук таме слагам ударенията малко да прилича на сръбски, тук таме някоя запомнена тяхна сръбска дума кажа, а то явно като на "македонски" им звучи. Е, като кажем, че сме българи, викат "Ааааа"
Ама иначе убави ора тия сърбете, едни по-спокойни, учтиви, нЕмаше заведение дека да не ни се усмихнат сервитьорките
Никой не разчита да знаеш нещо, което не ти е и работа. Тъй като упомена, просто уточнявам. Има много детайли около раздела Разврат в НК, но говоря най-общо по случая. Понеже си по-голям дори от мен, няма как да не си попадал на лафа /то и аз си спомням лафа още когато бях доста малък/, когато някой види хубаво младо моме и каже: "Глей какво цепеняче". Път те му отговарят: "Внимавай, че това е още прокурорско"

Почивните дни взехме семейно отново да посетим Ниш. Лятото ходимхе само аз и жената, а сега и децата взехме. Та както миналия път, така и сега в има няма определено заведение ни питат, дали сме македонци

Коментар