Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За произхода и самосъзнанието на българите.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: За произхода и самосъзнанието на българите.

Да хубаво би било тука да са ни завещали едни пари, ама не са.

Много пъти съм мислил да емигрирам някъде за постоянно, така и така съм през повечето време по чужбинско. Но накрая като видиш отношението на потомствения розовичък и пухкав германец към тебе тъмния балкански субект(нито съм тъмноок, нито пък черен, стремя се винаги да съм чист и добре облечен) все едно си някакъв получовек, ей тогава изведнъж те обзема омразата.
    Той свръхчовека как се осмеляваш да му задаваш въпрос на нематерния му език...

Беличък и в лице ударен с тиган холандец само, защото е холандец в мисълта си той се смята за по-висш от теб.
    Кво като имаш същите документи и дипломи като него.
    Ти си бай мангау.
    Ще те пратим на половината от най-ниското стъпало в която и да е област.
    Или ще ми кажеш, че в Регенсбург, Майнц, Ротердам, Виена, Линц петък вечер има по-малко пияници отколкото в София ли?

В дискотеките им се продават по-малко видове дроги от коя да е българска, ли?
    Или неподкупния немски полицай, просто са по-скъпи.
    Или унгарското прасе шовинист дето те проверява на границата все едно си марсианец.
    Тия дето имали елит.
    Навсякъде има черно и бяло.
    При нас също трябва да се изрежат много тумори (това половината държавна администрация примерно) за да живее организма.
    Лека полека нещата стават по-бели при нас, не може да става само по-зле. В повето случаи когато си мислим, че е така, е от традицинно българско черногледство.
    И в Лом си имат ново мини голф игрище(направи ми впечатление просто), и стадионче и изцяло обновен парк, и в Кубрат им построиха някаква си спортна зала(незнам какв точно)
    И това само от градчета дето случайно съм видял.
    Текът доста инфраструктурни проети. Тук таме си имаме и пътищата "като джам".

Айде дай да не бъдем чак такива нихилисти към себе си.
    Поздрави : )
    Последно редактирано от Никола; 27-08-16, 21:44.

Коментар

• За произхода и самосъзнанието на българите.

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      ...........
      .
      Абсолютно вярно размишление.

Пирамида на потребностите на Маслоу:
      Цък:
      https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Пира...