Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Татуировката!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ето една идея и от мен - "Стамат и Минка: 69 г."

Аз в събота имам час, да покрия това куче-робот от предните постове. Решил съм да бъде нещо от сорта на снимката.
    Когато е готов новия татус, ще кача снимки.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от cveti; 26-11-08, 14:10.
    Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
    B (Rh +)

Коментар

• До: Татуировката!!!

Първоначално публикуван от b_petkov
      Аз в събота имам час, да покрия това куче-робот от предните постове. Решил съм да бъде нещо от сорта на снимката.
      Когато е готов новия татус, ще кача снимки.
      Такъв трайбъл на лице можеш ли да направиш? Трябва да е финно и само със светлосенки - не запълнено!

Коментар

Ами, за лице не съм сигурен. Моята, която ще покривам, е на рамото.
        Можеш да видиш снимки малко по назад в темата
        Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
        B (Rh +)

Коментар

• Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
          Ами колега, направи си на гърба... Какво ти пречи? Или на рамената. На рамото за мен е най-добре... Дори и с тениска, ризка и каквото и да е не се вижда. Ще се вижда само, ако носиш подходящи дрехи

Поздрави, Данаил!
          Колега татуса който съм си измислил е доста голям,и основно е на гърба но продължава към раменете и по надоло по ръцете,също излиза и малко към врата,абе страхотен е но... ще ми трябва и друга работа а не искам да я сменям поради ред причини

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
          Не се занимавй с глупости, ами иди се нашари в някоя кал
          Даже е полезно за кожата
          Сега в събота и неделя така ще се нашаря че и жена ми няма да ме познае
          Последно редактирано от cveti; 26-11-08, 14:11.
          [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
          ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

b_petkov, този татус, който си прикачил малко по-нагоре е убийствен! И аз искам такъв на лявата ръка . Колко парички вървят такива татуси? Неразбрах, ти ли си нашият художник в форума?
            Пази душата си, не гумите!

Коментар

Абе чудех се дали да го пускам... но нейсе - нека пък да се види... къде се тренират някой

Има и още, но така като ги гледам и огладнявам...
              Последно редактирано от господин никой; 18-11-08, 09:03. Причина: Добавка...

Коментар

Е това си е садизъм .... не е като другото садо-мазо ... свинчовците надали си плащат за да са "красиви"
                Последно редактирано от iai-bg; 18-11-08, 09:34.
                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                  Е това си е садизъм .... не е като другото садо-мазо ... свинчовците надали си плащат за да са "красиви"
                  Не очаквах да го приемеш така... това е някакъв местен обичай в Азия... няма нищо общо с татуирането, като разбиране в Европа. Ако забелязваш някои са направо като постелка направени, при това съвсем нарочно... Не казвам, че е много хуманно, но е част от разбиранията на тези хора. Само заради това го уважавам - поне те използват всичко, което могат от животното!

Коментар

Баси,пандизчийските прасета

Коментар

Свинската кожа наистина се използва за "платно" на начинаещите татуисти, защото първо е необходимо да свикне ръката с машинката, а и свинската кожа като възможна за татуиране най-много се доближава до човешката.
                      Също знам, че се използват и зелени банани ако няма от къде да се набави свинска кожа.
                      Но днешно време вече са измислени едни специални листи, които наподобяват кожа, но мисля, че горните 2 варианта са по-добри, тъй като освен с тежеста и формата на машинката, ръката трябва да свикне и с извивките на тялото.
                      По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                        Баси,пандизчийските прасета
                        Е айде сега - пандизчииски били... а свинско ядеш, а?

Сега по-сериозно - мисля, че знаеш, но в случай, че не - само хамстерите са по-близо до нас като вид плът и органи от прасетата...

Колежката SOPHITIA ме изпревари Ей много сте бързи...
                        Последно редактирано от господин никой; 18-11-08, 15:44. Причина: добавка... СПАМ... typo...

Коментар

Аз се притеснявам да не станат шарени кюфтетата и сланината.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            Аз се притеснявам да не станат шарени кюфтетата и сланината.
                            За мене ако може малко сланинка, ма да има синьо и червено на нея
                            Пък и после в качето може да си я наредиш по цветове
                            А как успяват да татуират свините без те да мърдат? Да не ги упояват нещо за успокоение, или? Защото аз досега май не съм виждал прасе да стои така кротко за каквото и да било
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

не знам всеки си има вкус,аз си мисля за от лактите ндоло по пръстите до средата видях такава и много ме искефи цветна беше зелено и червено и ся мисля за тези дни ако я направя ще пусна снимки иначе за мен това си е изкуство ама не знам за другите както искат на мен не ми пука от хорското мнение дали някои ще каже е виж го тоя газар с татоировките за някой това е много важно нещо да си нашари тялото за цял живот безда има значение за него че може да си направи операция и да си я махне,ама не знам всичко е вапрос на вкус кои както иска и каквото го кефи без да се влияе от хорското мнение,това е най важното за мен
                              [IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]

Коментар

Ако може някой да покаже татуиран банан?
                                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X