Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Татуировката!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Татуировката!!!

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
    Ето я и моята гордост:
    Леле Зоре...много яка
    Олях всичко тука, да му се невиди. Недей така с тез красоти.

Коментар

Колеги, до тук видях само мнения на хора, които имат татуси и си ги харесват. Помогнете на мен (а и на доста други предполагам), който има татус, но не го харесва. Направих го преди десетина години, на пияна глава. "Майстора" и той май не беше кой знае колко трезвен. Татуировката е на дясното рамо и би трябвало да е питбул (ще кача снимка, та всеки може да се опита да отгатне що за твар е). Правена е със самоделна машинка - моторче от уокмен и струна от китара.
      Та молбата ми е, ако знаете качествен майстор в Шумен или региона, който да я оправи, моля помагайте.
      Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
      B (Rh +)

Коментар

е, по- голяма е от банкнота и не е на дискретно място....
        не ми пука след години как ще изглеждам, в очите на околните, защото едва ли ще ходя облечена като сега....! Не е малък татус за жена - от пъпа до гръбнака е, но аз си я харесвам, което в случая е най-важно. Направила съм я за себе си, а не за хората.

Първоначално публикуван от b_petkov Преглед на мнение
        Колеги, до тук видях само мнения на хора, които имат татуси и си ги харесват. Помогнете на мен (а и на доста други предполагам), който има татус, но не го харесва. Направих го преди десетина години, на пияна глава. "Майстора" и той май не беше кой знае колко трезвен. Татуировката е на дясното рамо и би трябвало да е питбул (ще кача снимка, та всеки може да се опита да отгатне що за твар е). Правена е със самоделна машинка - моторче от уокмен и струна от китара.
        Та молбата ми е, ако знаете качествен майстор в Шумен или региона, който да я оправи, моля помагайте.
        чичко Гугъл доста би ти помогнал в избора на добър татуист! Също така искай мнения на приятели и познати...
        Последно редактирано от cveti; 26-11-08, 14:29.
        Daddy's girl! Always & Forever!
        Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Най-лесно се крие с плътен трайбъл. Ако ти е читав татуиста ще ти я оправи лесно. 10 годишна татуировка вече трябва да е поизсветляла и ще се покрие без проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от DEDRITUS Преглед на мнение
            Най-лесно се крие с плътен трайбъл. Ако ти е читав татуиста ще ти я оправи лесно. 10 годишна татуировка вече трябва да е поизсветляла и ще се покрие без проблем.
            Може и да не е избледняла. Моята е на 6 години и не е избледняла грам. Но съм виждала мн несполучливи опити за рисунка на по 2-3 месеца, които после са идеално заличени.
            Daddy's girl! Always & Forever!
            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Ето и малко снимки.
              Прикачени файлове
              Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
              B (Rh +)

Коментар

Скрива се с нещо по-голямо.

Коментар

Определено се скрива с нещо голямо!
                  Този приятел,който ти я е правил явно е доста добър!...и не прави татуировки по-малки от педя!

Коментар

Колкото повече гледам татуировката, си мисля, че тоя приятел ми е имал нещо зъб
                    А иначе не ми се иска да я покривам с друга. По скоро ако има вариант да се оправят контурите, да се оцвети и т.н. Абе, да си остане същата, но да стане качествена.
                    B (Rh +)

Коментар

Колкото повече гледам татуировката, си мисля, че тоя приятел ми е имал нещо зъб
                      А иначе не ми се иска да я покривам с друга. По скоро ако има вариант да се оправят контурите, да се оцвети и т.н. Абе, да си остане същата, но да стане качествена.
                      Истинският майстор ще се справи без проблеми. За съжаление моят познат, който със сигурност би могъл, отдавна работи в чужбина, така че не няма къде да те правя... Има обаче и други притежаващи тези умения. Интересувай се, кога ще е следващият Татуфест. Иди там, говори с хората, които участват в състезанията, особено по "татуировка направена на феста", сред тях няма слаби художници и хора без въображение. Харесай си нечии стил. Покажи им я, поговори с тях и си запиши час .

В краен случай мога да разпитам, къде да отидеш в София или Бургас (в тези градове имам контакти в тези среди), но вариянта да си харесаш сам майстора е по-добър.
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

В Шумен има двама братя - Смокови. Но и двамата си изнесоха бизнеса зад граница.
                        Сега има едно работещо ателие - Лазар и Младен. Довечера ще ги навестя да видя условията, в които работят. Ако всичко е ОК след някой друг ден ще кача снимки на прероденото кученце
                        B (Rh +)

Коментар

Дано да се получи хубаво колега. Добри татуисти в София има. Има даже много добри. Взимат скъпо, но не мисля че това е важно в случая. Ако все още не си намерил мога да насоча към няколко в София и 1 в Сливен, а ти сам ще си прецениш кой ти допада най-много.

Коментар

Нормално е да взимат скъпо. Все пак със всичко качествено е така. Важно за мен е да мога да се съблека без да ми се подхилква половината плаж
                            B (Rh +)

Коментар

Татуировките на Анджелина Джоли:
                              http://www.vanishingtattoo.com/tattoo/celeb-jolie.htm

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Татуировките на Анджелина Джоли:
                                http://www.vanishingtattoo.com/tattoo/celeb-jolie.htm
                                Веднага задавам координатите на GPS-а и потеглям. Това е знак. Жената ми определя среща, ама тайно, че да не разбере мъжО и.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X