Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Татуировката!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Татуировката!!!

Първоначално публикуван от SOPHITIA Преглед на мнение
    Той по-едно време се беше преместил във Варна да работи, но това беше преди 3-4 години.
    Иначе миналото лято се видяхме на Сл. Бряг, лятото е там, но през останалото време..кой знае..
    Хората на изкуството са така Аз си мисля, че е крайно време да да довърша тази татуировка и да измисля място за следващата! Чудя се за вътрешната страна на китката, но ми казаха,, че боята бързо избива
    Daddy's girl! Always & Forever!
    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Татуировките могат да бъдат и опасни, когато попаднат на бемки или ако липсва хигиена да се предаде заболяване, като хепатит например. Освен това правят кожата по-податлива на ултравиолетовите лъчи. Става дума за хора татуирали си големи площи на тялото.
      "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
        ......Ако трябваше и татуса да правя там, може би щях да съм фалирала досега
        Добре, че си правиш татуировките в БГ, доста по-скъпа е тази услуга в чужбина.
        А Милен мисля ,че беше известно време в Норвегия или още е.
        Дано говорим за един и същ човек?
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [COLOR=Blue][B][I]Subaru[/I][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][I] A[/I][/B][I][COLOR=Black]ll[/COLOR][B] W[/B][COLOR=Black]e`ll[/COLOR][B] D[/B][COLOR=Black]rive[/COLOR][/I][B] ;)
        [/B][/COLOR][SIZE=3][COLOR=royalblue][B][URL="http://www.subarubg.org"]www.subarubg.org[/URL][/B][/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от abalon Преглед на мнение
          Татуировките могат да бъдат и опасни, когато попаднат на бемки или ако липсва хигиена да се предаде заболяване, като хепатит например. Освен това правят кожата по-податлива на ултравиолетовите лъчи. Става дума за хора татуирали си големи площи на тялото.
          Бенките винаги се заобикалят, един човек, който поне малко се е занимавал с татуиране знае това или поне е логично.
          Що се отнася до хигиената, затова казах, че е по-добре да се ходи при профи защото е по сигурно, че няма да спести някоя и друга игла като я използва върху няколко човека. Макар че понякога и това не е гаранция, много зависи от човека дали ще работи чисто или ще го интересува единствено да ти вземе парите.
          Най-добре отидете при някой, върху който имате наблюдение как работи или ако не познавате такъв човек просто обърнете внимание от къде вади иглите и как е поддържано студиото, което също е много показателно.
          По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Първоначално публикуван от SOPHITIA Преглед на мнение
            Бенките винаги се заобикалят, един човек, който поне малко се е занимавал с татуиране знае това или поне е логично.
            Що се отнася до хигиената, затова казах, че е по-добре да се ходи при профи защото е по сигурно, че няма да спести някоя и друга игла като я използва върху няколко човека. Макар че понякога и това не е гаранция, много зависи от човека дали ще работи чисто или ще го интересува единствено да ти вземе парите.
            Най-добре отидете при някой, върху който имате наблюдение как работи или ако не познавате такъв човек просто обърнете внимание от къде вади иглите и как е поддържано студиото, което също е много показателно.
            Един такъв професионалист, който се занимава с татуировки направи татуировка на зет ми /съпругът на сестра ми/ върху бенка и провокира раково заболяване на кожата, което завърши със смърт въпреки лечението във военна и правителствена болница. Светла му памет.
            "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Един такъв професионалист, който се занимава с татуировки направи татуировка на зет ми /съпругът на сестра ми/ върху бенка и провокира раково заболяване на кожата, което завърши със смърт въпреки лечението във военна и правителствена болница. Светла му памет.
              Много съжалявам за зет ти, наистина стават грешки. Лошото е,че тези грешки струват човешки живот.
              Лека му пръст!
              По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Понякога има риск,малък но фатален... съжелявам

Коментар

готина е,аз ако ще си правя то ще е някакво животно,например тигър

Коментар

Оооох горкия,никому не пожелавам такива работи

Коментар

Разказах ви този случай, не за да събудя съчувствие, а за да ви накарам да се замислите преди да вземете решение за татуировка. Хубаво проверявайте при кого я правите и какви игли ползва, питай те го, не му спестявайте нищо, гледайте го в ръцете и не позволявайте да ви докосва с игли ползвани преди това за друг. Добре огледайте мястото на което сте решили да правите татуировката, там не бива да има кожни образувания, бенки или тъмни петна, ако не е достъпно помолете ваш близък да го огледа внимателно. Въобще подхождайте сериозно към въпроса. Да не говорим, че аз бих забранил на хора с немедицинско образование да правят татуировки. Дано съм бил полезен по темата.

Коментар

Интересно е все пак човек да си направи, но и има и някакъв риск,незнам какви са им цените... но това няма никакво значение, стига човек да има мерак да си направи,и то наистина при специалист

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                          Интересно е все пак човек да си направи, но и има и някакъв риск,незнам какви са им цените... но това няма никакво значение, стига човек да има мерак да си направи,и то наистина при специалист
                          Който го е страх от мечки да не ходи в гората! По- елементарно не мога да го обясня!
                          Daddy's girl! Always & Forever!
                          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Ето и нещо актуално
                            Прикачени файлове

Коментар

Който го е страх от мечки да не ходи в гората! По- елементарно не мога да го обясня!
                              Винаги има риск когато не познаваш човека който ще те рисува, зада не се налага да обясняваш на всеки че, това на рамото не е ДРАКОН а ВЪЛК.
                              Барабар Петко с мъжете...

Коментар

Първоначално публикуван от niketo Преглед на мнение
                                ...за да не се налага да обясняваш на всеки че, това на рамото не е ДРАКОН а ВЪЛК.
                                Мда, никак не е приятно половин час да обясняваш, що е то т'ва чудо дето е кацнало на рамото ти. На мен ми се налагаше доста да поспоря докато убедя някого, че това на ръката ми е куче Не ми вярваха и т'ва е.
                                Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
                                B (Rh +)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X