Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Татуировката!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Татуировката!!!

Това ми е следващия проект
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Може ли да видим резултата?

следващото лято може би ще видиш някои от тях

въпреки,че ако се разровиш в темата ще ги намериш..
      По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Много са хубави! Май наистина не си си играла... Иначе страхотно тяло .
        Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
          аз ще ходя до Плевен . Поздрави!
          Обади се да те заведа при точният човек.
          Последно редактирано от cveti; 26-11-08, 14:08.

Коментар

Много са хубави! Май наистина не си си играла... Иначе страхотно тяло .
            Благодаря ти!
            По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Впечатлен съм! Тази на гърба ми хареса много
              Последно редактирано от cveti; 26-11-08, 14:32.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Някои тук зачекнаха темата за възрастта и "акъла".
                Та мисълта ми е: "Акъл и месечен цикъл не ти ли дойдат навреме, хич не ги чакай"
                Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
                B (Rh +)

Коментар

Да ви кажа колеги и на мен ми се иска да се нашаря малко ама някак не ми тича на работата,работя с костюм,лятото по риза къс ръкав.
                  [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                  ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Ами колега, направи си на гърба... Какво ти пречи? Или на рамената. На рамото за мен е най-добре... Дори и с тениска, ризка и каквото и да е не се вижда. Ще се вижда само, ако носиш подходящи дрехи

Поздрави, Данаил!

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
                      Да ви кажа колеги и на мен ми се иска да се нашаря малко ама някак не ми тича на работата,работя с костюм,лятото по риза къс ръкав.
                      Не се занимавй с глупости, ами иди се нашари в някоя кал
                      Даже е полезно за кожата
                      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Аз също изглеждам по подобен начин, когато съм карал в кал и без покрив на джипката...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                          ...

Аз също изглеждам по подобен начин, когато съм карал в кал и без покрив на джипката...
                          И аз, и аз!

А за татуировката като си правите поне нека да бъде нещо лично си ваше, ваша идея, рисунка, която ще си напомня
                          за нещо, ще символизира нещо. А не паяче, защото го видях на еди-кой си и ми хареса. Много е кичозно така...
                          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                          A2 (+)

Коментар

Цвети, ти продължаваш да се заяждаш с моят паяк. Казах, това си е лично мое решение, като ми харесва ще си го направя! Немога да разбера какъв ти е проблема, че съм избрал паяк, а не някое мое творение или нещо друго "СМИСЛЕНО". Всеки си прави, това което му харесва. Няма се драскам като циганите "Ариф + Ланка" пфффф... Или някви сърца, и отдолу А + Л... Страшна идиощина, но щом това са искали, това са си направили. Не съм видял, някой да си прави тату на сила. Хайде, със здраве!

Поздрави, Данаил!

Коментар

Е защо бе?Много си е яко сърце със стреличка,пеперуда,котва!

Коментар

Цвети, ти продължаваш да се заяждаш с моят паяк. Казах, това си е лично мое решение, като ми харесва ще си го направя! Немога да разбера какъв ти е проблема, че съм избрал паяк, а не някое мое творение или нещо друго "СМИСЛЕНО". Всеки си прави, това което му харесва. Няма се драскам като циганите "Ариф + Ланка" пфффф... Или някви сърца, и отдолу А + Л... Страшна идиощина, но щом това са искали, това са си направили. Не съм видял, някой да си прави тату на сила. Хайде, със здраве!

Поздрави, Данаил!
                                Колега... не знам как да ти го кажа без да прозвуча, като баща ти или недай си боже дядо ти... но след някоя друга година просто ще ги израстнеш паяците и тогава ще ти се прииска да се сриташ отзад за това решение... нямам нищо против да си татуираш каквото си харесаш - тялото и парите са си твои - каквото ти казвам, а и другите е само за добро. Не си мисли, че заради трайбъла на лявата скула съм за всяка татуировка - идеята за тази е поне от 4-5 години и още не съм окончателно решил да или не!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X