Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Татуировката!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Татуировката!!!

Аз само не разбирам кв'о толкова хубаво има в това да се нашари човек като маимуна .Изпаткаи примерно едно кило водка и така ще се татуираш че няма да може да се познаеш.Минават два дена в които се мразиш в червата,че си си направил татуууу......с литър водка(понеже те гони махмурлук) и после си пак като нов ам........поне не си шарен.

П.п Незнам дали е отличителен белег ама те в полицията и по зъбите могат да те познаят.
    Последно редактирано от spl77; 04-11-08, 11:27.

Коментар

Дори и да има "смислена" причина да се татуирам......идва един момент в който мусколестото ми тяло или тънкото ми кръстче ще бъдат "жигосани" от възрастта.
      И тогава к'во праим...

Коментар

Татуировката,е един отличителен белег,който в много случаи е в помощ на полицията.Ето моите белези.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Дори и да има "смислена" причина да се татуирам......идва един момент в който мусколестото ми тяло или тънкото ми кръстче ще бъдат "жигосани" от възрастта.
          И тогава к'во праим...
          Тогава от "Амстердам", татуиран на едно специално място, ще остане само "ам ам"
          Аз лично нямам нито една татуировка, и не смятам и да имам - не го смятам за грозно, не го смятам пък и за хубаво, абе нямам мнение по въпроса, но аз съм малко странна птица, сигурно затова . Пък и парите за татуировки винаги бих предпочел да ги дам за нещо друго по-полезно. Аз например не нося пръстени, ланци, гривни и прочие, просто защото ми пречат, не за друго, иначе ако има кой да ми подари, може и да нося ... известно време обаче Приятелката ми преди години, когато бяхме още в началото на нашата връзка ми беше подарила една сребърна гривна, която аз в интерес на истината носих доста време, ама заради нея де, не за друго, после обаче я махнах, защото ми пречеше - занимавам се с компютри и въобще офис техника, и тая гривна си викам някъде ако окъси по дъното ... По принцип не съм фен на тези "разкрасяващи" според мен атрибути - аз даже и слънчеви очила не обичам да нося, защото не съм свикнал, но това лято си купих едни за 100-ина лв и ги нося, защото просто ми се налага - дали слънцето е по-силно, или нещо друго, но вече лятото без слънчеви очила ми е много трудно на очите ..., а и почти всеки ден ми се налага да шофирам извън града Но иначе никога не бих си купил от "оригиналните" очилца по 10 лв дето са, защото е по-добре без тях, пък то който ме харесва и така ще ме хареса
          Извинявам се, че се отклоних малко от темата.
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
            Както казват жените "трудно се намира мъж, който може добре да се изразява"... това на майтап. А, на сериозоно - какво аджеба изразявате с тия завъртулки, скорпиони и прочее безсмислици? Аз изобщо не съм сигурен, че дори и да изскам да ви разбера идеята, ще успея.
            За тези, които си татуират безмислици, не мога да отговоря, за тези които си татуират скорпиони - също. Това е като специален знак, по който определена група показва принадлежност... Жалко, че прекално много хора злоупотребяват с комерсиалната му страна... но какво пък - и татуистите трябва да живеят от нещо.

Коментар

-Въпрос на вкус.
              Казало кучето,и си облизало пишката.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                За тези, които си татуират безмислици, не мога да отговоря, за тези които си татуират скорпиони - също. Това е като специален знак, по който определена група показва принадлежност... Жалко, че прекално много хора злоупотребяват с комерсиалната му страна... но какво пък - и татуистите трябва да живеят от нещо.
                Аз незнам да има смислена татуировка.Всеки си прави татос за да бъде с нещо различен от другите.Не искам никой да ме разбира защо съм си я направил.Аз самият немога да дам конкретен отговор.Но смятам,че е безмислено да търсите сметка от някой защо и какво.Всеки сам отговаря за себе си,така че има възможността да си татуира каквото си пожелае и където си пожелае.

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
                  Аз незнам да има смислена татуировка.
                  Ами Анджелина Джоли, дето си беше татуирала името на Били Боб Торнтън (не знам дали точно така му се пише името), пък после взе, че го заличи?
                  Ами "Стамат и Минка - 1968 г" и една котва под това?
                  За другото си прав - в крайна сметка всеки си решава какво да прави с тялото си, едни харесват татуировките, други не - то май със всичко е така, не само с татуировките.
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
                    Като гледам, тук доста от нарисуваните или предстоящо нарисуваните сте ученици. Що не се пробва някой от вас да напише есе защо смята да се татуира? Отсега ви подсказвам, че изчерпването със "Защото така искам!" или "Защото така ми харесва!" си е директно за двойка, стриктно по литературния критерий.

Ам чи,аз ко имам акъл да напиша есе,тушировки ли шси прая

Коментар

В по горен поуст казах че ако ще си правя татус искам да е биомеханика . Е нещо такова искам на на крака
                      Прикачени файлове
                      [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
                      [/SIZE][/FONT]

Коментар

Направих си татуировка...

2 дена ми харесваше, после ми омръзна и започна да ме дразни.

И една седмица след това я няма.... защото беше временна - с къна.
                        Ако искате рисунка по тялото - бъдете сигурни, че няма да съжалявате цял живот после - направете си временна - и ако ви харесва една седмица - тогава се замислете за по-дълготрайна картинка. Ако е въпрос да се нащракате със апаратчето - и да разпратите снимки - и еднодневна картинка с бои за бодиарт или къна за 3-5 дни върши работа.
                        Така мисля аз.
                        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Временните са хубави, нооо не си ли е истинска... Абе, трябва да си изживееш живота така както на теб ти харесва, а не както на другите им харесва. Като искаш тату, отиваш правиш си и готово... Какво е това "Ще съжеляваш после"... Ама, ако мислиш, че ще съжаляваш после, по-добре не си прави! Истинското си е истинско. Това е някакво неописуемо изкуство. Направил съм си тату, сега като млад, и след 50 години пак ще се сещам какво съм правил, само като я видя. А не след 50 години, да незнам какво съм правил като млад... Затова, на който не му харесва, да не си прави бе. Всеки си има собствен живот, и може сам да решава какво може, какво иска,т.н. и обратното... Невиждам какво лошо има в това да имаш тату?!? Мен много ме дразнят хора, който казват "Бе това не е хубаво..." и някви такива против татусите. Ама немогат да се подкрепят с мнения. Окей, има проблем в татусите, ДА. Може да хванеш рак на кожата и какво беше още там. Затова е медицината, отиваш... правиш си изследвания и ти казват дали ще ти понесе... Така, че аз пък ще кажа: НЕ трябва да ви пука, ПРАВЕТЕ СИ ТАТУСИ! ЕДИН живот живеем! Благодаря!

Поздрави, Данаил!
                          Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
                            Временните са хубави, нооо не си ли е истинска... Абе, трябва да си изживееш живота така както на теб ти харесва, а не както на другите им харесва. Като искаш тату, отиваш правиш си и готово... Какво е това "Ще съжеляваш после"... Ама, ако мислиш, че ще съжаляваш после, по-добре не си прави! Истинското си е истинско. Това е някакво неописуемо изкуство. Направил съм си тату, сега като млад, и след 50 години пак ще се сещам какво съм правил, само като я видя. А не след 50 години, да незнам какво съм правил като млад... Затова, на който не му харесва, да не си прави бе. Всеки си има собствен живот, и може сам да решава какво може, какво иска,т.н. и обратното... Невиждам какво лошо има в това да имаш тату?!? Мен много ме дразнят хора, който казват "Бе това не е хубаво..." и някви такива против татусите. Ама немогат да се подкрепят с мнения. Окей, има проблем в татусите, ДА. Може да хванеш рак на кожата и какво беше още там. Затова е медицината, отиваш... правиш си изследвания и ти казват дали ще ти понесе... Така, че аз пък ще кажа: НЕ трябва да ви пука, ПРАВЕТЕ СИ ТАТУСИ! ЕДИН живот живеем! Благодаря!

Поздрави, Данаил!
                            Аз пък мисля, че в тоя пост много ти личат годините...(аз голямата да се изкажа ). Поживей още 10-тина години, порастни, изучи се, намери си работа, пък тогава виж дали още искаш да се шариш така.
                            Пък ако искаш да се сещаш след 50 години какво си правил като млад....ми води си дневник.
                            Айде, жив и здрав.
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

Офф, абе вие пък жените с тея дневници... Лелееееее... Без коментар! Годините ми нямат нищо общо. Не ме познаваш просто! Но както и да е. Казах го, всеки си има избор!!! Никого не карам на сила , като не ви харесва не си правете бе... Какво толкова?!? На мен си ми харесва, и ако искам ще си нашарам и главата! Айде ЖИВА и ЗДРАВА!

Поздрави!
                              Пази душата си, не гумите!

Коментар

Временните са за 8-мо класничките по морето. След 1 ден се размива контур и там квото има още и става едно петно. Кое му е хубавото на това? Да не говорим че с четка не можеш да постигнеш тази детайлност която се постига с машинката. Това е все едно да си направиш татуировка с много ниска резолюция 320х240. Аз искам само HD

Абе Дичка, нали се разбрахме - по главата не!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X