Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Татуировката!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Татуировката!!!

Няма да си правя по главата. Просто малко се поизнервих, че всички си мислят, че като съм на 16 и съм някво лапе... Ми дойдат на живо ме видят, ще кажат, че съм на 20 години. Абе както и да е. Ще си правя само по трупа и ръцете... Може и някоя на кракът .

Поздрави!
    Пази душата си, не гумите!

Коментар

Че ти си си, бе. Да беше казал, че след испанския сега започваш да учиш и френски, че вече само с английски не можеш да се класираш напред или да питаш дали машиностроителният профил е по-переспективен от информационните технологии, да решим, че си на 20 г...

Коментар

Да можех да стана на 16....
        Я не се оплаквай.
        Никой не те напада.
        Оцелей до 30, пък после ще видим дали ще искаш да си на 31 или на 16....
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Хах, айде гледайте си се вас. Аз ще си се оправям!

Сега мисля да си правя нещо такова: http://members.graphicsfactory.com/c...tattoo_016.gif

Ако можете да ми кажете, къде ще е най-добре да си го направя подобно паяче? Благодаря!

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение

Сега мисля да си правя нещо такова: http://members.graphicsfactory.com/c...tattoo_016.gif

Ако можете да ми кажете, къде ще е най-добре да си го направя подобно паяче? Благодаря!

Поздрави!
            Колега има един в Тетевен който е доста добър , от доста години разботи по чужбина и на морето но е доста труден . Мн рядко се прибира пак предполага няма да ти и утърва да доидеш до Тетевен за един татус Предполагам че някои от колегите също могат да дадат инфо за такъв човек

Поздрави
            п.п м/у другото аз съм на 17 не им обръщай внимание секи в този живот има право на избор !
            [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
            [/SIZE][/FONT]

Коментар

Поздрави!
              Не знам колко голяма искаш да си я правиш,но местата които бих ти предложила са:
              -на дланта,отстрани,продължението но кутрето към китката
              -на външната част на палеца(на ръката)
              -на рамото(отгоре)
              -продължението на подмишницата(отстрани на тялото)
              Като си я направиш,да се похвалиш!

Коментар

Поздрави!
                Направи я там където по-можеш да хванеш паяжина ...
                Все пак е паяк ... а те се крият гадинките ....
                пък и малко умрял ми се струва ...
                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

На мен пък ми се струва клише. Черепи, кости, смъртта с косата, русалка с палмичка... пффт. Изразява липса на въображение. Не ми харесва.
                  DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                    На мен пък ми се струва клише...
                    К'во клише, това си е жив Кич! При това с главна буква!
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Бих си татуирал смес между "tribal" и "biomorph" плетеница на лявата скула, но като знам колко са задръстени отностно вида на IT мениджърите...

Коментар

Благодаря на xtaz4oo, и Mimeto! xtaz4oo, бате... аз ще ходя до Плевен да си я правя. И в моя град има който правят, но аз искам в студио. Все пак мерси .
                        -----------
                        "КЛИШЕ", хахаха... вие сте хора без вкус бе. Направо нямам думи! Аз попитах къде ще е добре да си я направя, а не ви питам дали ви харесва!
                        Щом на мен си ми харесва, не ми пука за мнението на другите, все пак БЛАГОДАРЯ за мненията Ви!

Поздрави!

Коментар

....
                          Ама не ти стиска да си я направиш на челото...

Коментар

Поздрави!

Това така наречено от теб паяче по-добре не си го прави.
                            Щом толкова много искаш таттоо поне да е нещо смислено и голямо.
                            Няма значение дали ще се вижда или не ( по - добре да не се вижда ), но според мен татуировката трябва да отразява някаква част от живота ти, а не просто си видял някаква картинка някъде и решаваш, че това ще е твоята татуировка.
                            Извинявай обаче твоите 16-17 години изобщо не са достатъчни да кажеш, че мнението ти няма да се промени. Хората се променят и то много.
                            Аз започнах да се татуирам на 19г., също се мислех за много голяма...грешка..Въпреки всичко не съжалявам, че съм се поошарила.
                            Съжалявам единствено за първата си татуировка, че избързах да си я направя, защото желанието ми беше огромно..акъла не чак толкова..та следваха заличавания с нова..и сега резултата не е особено красив, но няма връщане назад..
                            Но пак повтарям, не съжалявам, че съм се нарисувала. Даже преди няколко месеца се случи нещо много хубаво и исках да оставя красивия спомен върху кожата си, но за съжаление не можах да се добера до татуиста си и така си и остана...но желанието все още го има..спомена също..
                            По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Di4kata Колега просто аз съм те разбрал неправилно и ти посочих човек които може да ти направи а то въпроса се е отнасял до това на кое място (по тялото) може да я направиш . Лично мое мнение че може да си я намправиш на лакътя Но това е лично то ми мнение и дано съм успял с нещо да ти помогна . Успех брато и кат си я направиш непременно снимка да видим
                              Поздрави Марсел
                              [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
                              [/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от SOPHITIA Преглед на мнение
                                ...Но пак повтарям, не съжалявам, че съм се нарисувала...
                                Може ли да видим резултата?
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X