Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Татуировката!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Татуировката!!!

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
    Веднага задавам координатите на GPS-а и потеглям. Това е знак. Жената ми определя среща, ама тайно, че да не разбере мъжО и.
    Хахах, неее...това са координатите на рождените места на децата осиновени от нея... Интересното е че са поставени върху заличеното име на Били Боб Торнтън (не знам тоя човек как можа да я изпусне, @баси)...

Коментар

Въпрос до toto_cagiva

Извинявай, колега. Видях, аватара ти, и видях, че имаш татос на врата. Та исках да те питам, повече ли боли там, след като е по-меко, не че ме е страх от болка, сякви идиотщини съм правил, и не ме е срах, просто питам. Защото мисля да си правя и аз на врата, и така .

П.п.:Пробвах на лично съобщение, но ми пише, че си привишил лимита си, от входящи, или нещо такова, и трябва да изтриеш, няколко за да получаваш нови
      Пази душата си, не гумите!

Коментар

До: Въпрос до toto_cagiva

Колега - сори че се намесвам, ама не си прави татуировка на врата. Не че съм противник, аз самия имам голям татус. Но понякога е по-добре (да не казвам налага) да можеш да го скриеш. Кеф ти с татус, кеф ти без - схващаш ли? Ако пък толкоз много искаш, изчакай момента в който ще си финансово осигурен, имаш семейство и т.н. и тогава ако искаш си направи и на челото. Знам че сега не ти пука особенно, но помисли си пак преди да си направиш.

Този татус може да ти спечели симпатията на мацките от даскалото, но ще ти затвори много врати, повярвай ми.

Коментар

Аха, аз имам на рамото, но бях се намислил и на врата. Но мисля, да те послушам! Наще не са против, но май ще те послушам и няма си правя поече... Знам, че след време ще съжалявам, но пък ддз, един път се живее.

Коментар

Казано направо - голяма част от работодателите не харесват татуировки, а пари трябват повече от татуси!

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
              Колега - сори че се намесвам, ама не си прави татуировка на врата. Не че съм противник, аз самия имам голям татус. Но понякога е по-добре (да не казвам налага) да можеш да го скриеш. Кеф ти с татус, кеф ти без - схващаш ли? Ако пък толкоз много искаш, изчакай момента в който ще си финансово осигурен, имаш семейство и т.н. и тогава ако искаш си направи и на челото. Знам че сега не ти пука особенно, но помисли си пак преди да си направиш.

Този татус може да ти спечели симпатията на мацките от даскалото, но ще ти затвори много врати, повярвай ми.
              Напълно подкрепям това твърдение.
              Понякога някои работодатели държат представящите ги лица и работниците им да имат стегнат вид и се налага всякакви наченки на бохемски живот да бъдат заличени, а в повечето случаи е така на местата с наистина хубава и доходоносна работа !

Коментар

Редактирам си мнението. Благодаря, че темата е тук. Мен лично много ме влекат татосите, много искам да си направя нещо много яко по ръцете.
                Не казвам, че ми харесват защото така е "МОДЕРНО", а просто ми харесва самото изкуство. Обичам, пиърсинга, татуировките и ме влече това. Ако можех, бих направил тялото си една голяма картина. Но трябва да мисля и за бъдещето. Наистина, сега не ми е времето. Малък съм, финансово не ми е точно до татуривки, но като те влече едно нещо, няма как да го спреш. Затова мисля да си направя, още 1-2 тази година или другата, и да спра малко. А пък след някоя годинка може и още Но, най-много ме влекат моторите, и затова ако трябва да избирам за какво да дам пари, бих ги дал за мотор, а не за тату. Благодаря!

Ето я моята татуировка.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от Di4kata; 03-11-08, 16:20. Причина: Преместено мнение

Коментар

До: Татуировката!!!

Дичка, не съм казал да спираш Аз лично мисля да си направя още много, но да мога да ги скривам като се налага.

Просто мисля че врата не е правилното място. Поне не и докато имаш празно място по тялото

Коментар

Дичка, не съм казал да спираш Аз лично мисля да си направя още много, но да мога да ги скривам като се налага.
                    Просто мисля че врата не е правилното място. Поне не и докато имаш празно място по тялото
                    почне ли се веднъж да спреш е трудно....
                    не питай старило, а патило
                    Скрива се с нещо по-голямо.
                    твоя татуировчик е наистина добър, само тези така плътно червени зъби ми изкарват очите..и носа ако беше повече в светлосянка, отколкото контур щеше да е по-добре..според мен....но иначе много е добре, браво
                    Последно редактирано от cveti; 26-11-08, 14:30.
                    По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

• До: Татуировката!!!

Аз няма да спирам, просто ся нямам пари. Иначе, само зема някой лев, и отивам на Плевен, да си направя още 1-2 .

Поздрави, Данаил!

Коментар

Доста подробно прочетох всяко мнение на колегите . Немисля че е правилно да се съди за татуировките че са пандизчийски и тем подобно всеки в този живот има право на избор и както бабите казвам "вкус приятел няма" . Та мнението ми е такова Аз съм за татусите и догодина за 18-тия ми рожден ден (живот и здраве) мисля да си направа на прасеца татус. Насочил съм се към биомеханика некфи зъбни колела и черколяци да се виждат под кожата Проблема е такъв защото бащата ми е полицаи и не е голям привърженик , но пред свършен факт немисля че ще може да направи нещо
                        Поздрави Марсел
                        [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
                        [/SIZE][/FONT]

Коментар

Като гледам, тук доста от нарисуваните или предстоящо нарисуваните сте ученици. Що не се пробва някой от вас да напише есе защо смята да се татуира? Отсега ви подсказвам, че изчерпването със "Защото така искам!" или "Защото така ми харесва!" си е директно за двойка, стриктно по литературния критерий.

Коментар

За да бъда различен? Мнеее твърде много хора се татуират по тази причина... Защото ми допада? За да си прикрия недостатъците (външни)... И на тиква да приличам в лицето - мое си е и не ми пука... По-скоро, аз лично възприемам татуировката като изразно средство... Как я възприемат другите... не знам.

Коментар

Както казват жените "трудно се намира мъж, който може добре да се изразява"... това на майтап. А, на сериозоно - какво аджеба изразявате с тия завъртулки, скорпиони и прочее безсмислици? Аз изобщо не съм сигурен, че дори и да изскам да ви разбера идеята, ще успея.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
                                Като гледам, тук доста от нарисуваните или предстоящо нарисуваните сте ученици. Що не се пробва някой от вас да напише есе защо смята да се татуира? Отсега ви подсказвам, че изчерпването със "Защото така искам!" или "Защото така ми харесва!" си е директно за двойка, стриктно по литературния критерий.
                                Много си прав . Немога да изкаже правдоподно мнение на въпроса Защо смятам да се татуирам . И наистина е тъпо да кажа защото така ми харесва.. . Накарахте ме ти Obersturmbahnfuehrer и Господин Никои да помисля добре преди да го направя .. / м/у другото наистина кат се замисля нямам реално обяснение /
                                [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
                                [/SIZE][/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X