Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Татуировката!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Татуировката!!!

Когато ти правят татуировка, е много кофти да чуеш татуировчика да казва: OPPSSS!!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [COLOR=Blue][B][I]Subaru[/I][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][I] A[/I][/B][I][COLOR=Black]ll[/COLOR][B] W[/B][COLOR=Black]e`ll[/COLOR][B] D[/B][COLOR=Black]rive[/COLOR][/I][B] ;)
    [/B][/COLOR][SIZE=3][COLOR=royalblue][B][URL="http://www.subarubg.org"]www.subarubg.org[/URL][/B][/COLOR][/SIZE]

Коментар

По-кофти е после да каже: "Opsss. I did it again"
      Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
      B (Rh +)

Коментар

Първоначално публикуван от b_petkov Преглед на мнение
        По-кофти е после да каже: "Opsss. I did it again"
        Абе вие при кой се татуирате... Да не е Бритни
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
          Ето и нещо актуално
          Направи ли си вече татуировка? Тази от снимката твоя ли е или е бъдещ проект?
          Ако вече имаш....ЧЕСТИТО от мен.
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [COLOR=Blue][B][I]Subaru[/I][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][I] A[/I][/B][I][COLOR=Black]ll[/COLOR][B] W[/B][COLOR=Black]e`ll[/COLOR][B] D[/B][COLOR=Black]rive[/COLOR][/I][B] ;)
          [/B][/COLOR][SIZE=3][COLOR=royalblue][B][URL="http://www.subarubg.org"]www.subarubg.org[/URL][/B][/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от galino Преглед на мнение
            Направи ли си вече татуировка? Тази от снимката твоя ли е или е бъдещ проект?
            Ако вече имаш....ЧЕСТИТО от мен.
            Ами чудех се каква да бъде,и търсих в интернета таттоо със снимки-а то-дал господ толкова много... и се спрях на 10 и накрая реших,че ще е тази,защото със жена и обичам цветята, и те така.За мене си е добра

Коментар

Браво, само така!
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Преди години имах татуировка с тигар,после се оказа че тигъра е отварзанта се наложи да ходя при друг майстор.Вече шест години не е мръднала.
                Това с некадърните татуировчици и некачествени тушове мисля че отдавна го няма,гледаш само да не е новоизлюпен.

Коментар

Първоначално публикуван от maks Преглед на мнение
                  Преди години имах татуировка с тигар,после се оказа че тигъра е отварзанта се наложи да ходя при друг майстор.Вече шест години не е мръднала.
                  Това с некадърните татуировчици и некачествени тушове мисля че отдавна го няма,гледаш само да не е новоизлюпен.
                  Не е задължително (по принцип) татуировката да се прецаква от некачествени бои, много зависи и как се грижиш за нея през първия месец, а и след това.
                  По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

В моя случай туша беше разреждан с водни боички(поне така си спомням),не питай как разбрах,дълго и широко.Другата изобщо не съм я пазил от слънце и не мръдна.

Коментар

Един отива на татуировчик и му казва:
                      -Искам да ми татуираш ТАНК на гърба!
                      ...след 10 минути....
                      -Готово!- казва татуировчика
                      -Толкова бързо????
                      -Е кво толкова,четири букви само...

Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от maks Преглед на мнение
                        В моя случай туша беше разреждан с водни боички(поне така си спомням),не питай как разбрах,дълго и широко.Другата изобщо не съм я пазил от слънце и не мръдна.

водни боичкиии...хахаха..изкарал си късмет, че не ти е станало нищо....
                        По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Е надявам се моята да не е с некакви си фалшиви бои,а и е правена наскоро,в студио тука в Русе,имам колеги също са им направени там, и са по стари,и са доволни

Коментар

.....
                            Прикачени файлове
                            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

Браво,супер,много харесвам Японските мотиви,на път съм да си направя и нещо Маорско,лично за мене татоса си е като твое ампоа,огледало на желанията ти,разкрива личността,мисля че болката си струва,но съветвам ако не са готови хората на 100% да поемат "бремето" на татоса ,да не го правят,и ако все пак се решат, да използват услугите на абсолютно профи и стерилни майсторчета на tattoo които работят с хубави растителни масла
                              Прикачени файлове
                              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Главния архитект и изпълнител http://www.tattoo-911.com/en/ ,препоръчвам го,но за жалост не е в България от няколко години,установи се в едно ателие в Англия,чакам го с нетърпение да му възлагам още задачи,качвам и началото на проекта
                                Прикачени файлове
                                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X