Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Татуировката!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Татуировката!!!

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
    Тъй като гледам доста имат татуировки... дали имат странични ефекти като инфекции,защото искам и аз да си направя но малка,дали боли и кои са за предпочитане-черните или цветните татуировки или нема значение може би малките не са страшни
    Много зависи наистина кой ще ти я прави и с какво оборудване и материали разполага. Ако се довериш на специалист може да ти излезе по-скъпо, но така отпадат притесненията за инфекция, релеф по кожата и тн. Другия момент е къде искаш татуировка. Някои места (няма да изброявам кои ) са доста чувствителни. Но пък не е болка за умиране. Не вярвам да боли повече от кола маска например (не че съм си правил)
    Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
    B (Rh +)

Коментар

Тъй като гледам доста имат татуировки... дали имат странични ефекти като инфекции,защото искам и аз да си направя но малка,дали боли и кои са за предпочитане-черните или цветните татуировки или нема значение може би малките не са страшни
      Странични ефекти , не би трябвало да има....имал съм много клиенти с псориазис...мисля че казваше...няма проблем да има проблем ако всичко е стерилно.
      Относно големината на татуировката: след време,малката татуировка изглежда като петно по тялото..трябва да се доближиш за да видиш какво е, за разлика от голямата.
      Черно-бяла или цветна?.....личното ми мнение е черно-белите, запазват своя контраст по-дълго време.
      Дали боли?...като ги правя , не чуствам абсолютно нищо ...майтапче.
      Чуства се доста, но не е повод за дискусия...и зависи от нервната система на човека.
      Ако те интересува нещо повече...feel free to ask
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [COLOR=Blue][B][I]Subaru[/I][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][I] A[/I][/B][I][COLOR=Black]ll[/COLOR][B] W[/B][COLOR=Black]e`ll[/COLOR][B] D[/B][COLOR=Black]rive[/COLOR][/I][B] ;)
      [/B][/COLOR][SIZE=3][COLOR=royalblue][B][URL="http://www.subarubg.org"]www.subarubg.org[/URL][/B][/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от galino Преглед на мнение
        Странични ефекти , не би трябвало да има....имал съм много клиенти с псориазис...мисля че казваше...няма проблем да има проблем ако всичко е стерилно.
        Относно големината на татуировката: след време,малката татуировка изглежда като петно по тялото..трябва да се доближиш за да видиш какво е, за разлика от голямата.
        Черно-бяла или цветна?.....личното ми мнение е черно-белите, запазват своя контраст по-дълго време.
        Дали боли?...като ги правя , не чуствам абсолютно нищо ...майтапче.
        Чуства се доста, но не е повод за дискусия...и зависи от нервната система на човека.
        Ако те интересува нещо повече...feel free to ask
        ОК.Явно Вие се занимавате с това или нещо подобно,само да Ви попитам,тъй като нямам много време да се ровичкам из интернета... бихте ли ми препоръчали или знаете некакви сайтове за татоси... и Ви благодаря за инфото ВИ. Приятно изкарване на уикенда

Коментар

Като чукнеш в GOOGLE - Tattoo Studios или Tattoo Shops, ще ти излезнат 1000ди сайтове.
          За какво по-точно ти трябва такъв сайт?
          Виж този: www.galinstattoo.com
          Не искам да прозвучи като реклама, защото студиото ми е извън БГ.
          Весело изкарване на почивните дни
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [COLOR=Blue][B][I]Subaru[/I][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][I] A[/I][/B][I][COLOR=Black]ll[/COLOR][B] W[/B][COLOR=Black]e`ll[/COLOR][B] D[/B][COLOR=Black]rive[/COLOR][/I][B] ;)
          [/B][/COLOR][SIZE=3][COLOR=royalblue][B][URL="http://www.subarubg.org"]www.subarubg.org[/URL][/B][/COLOR][/SIZE]

Коментар

От боите нищо не може да ти стане, а от поддръжката на самата татуировка след направата и.
            Релефът се получава от това колко дълбоко влиза иглата в кожата, но това зависи изцяло от татуировчика.
            Най - сигурно е да се отиде при професионалист, по - скъпо ще излезе, но поне е сигурно, че няма да ви окипазят. Все пак това е за цял живот или докато не решите да си я махате, което все още струва доста.

Болката..болка има, зависи от мястото, зависи от самия човек, от това колко се самонавива, че все едно ще го колят. Един съвет, ако се паникьосвате от кръв не яжте 1-2 часа преди да отидете да си направите таттоо, защото иначе ще тече повече кръв и тогава няма да ви е особено приятно. Не пийте - ще ви боли повече и пак ще тече повече кръв. Не пушете джойнт - резултата е както с алкохола. Тръгнете ли да си правите таттоо нека нагласата ви да е позитивна, ще ви помогне много. Не се шашкайте като чуете как жужи машинката, много хора се плашат и от това - грешка.

Очаква ви нещо хубаво. Насладете се, не се плашете.
            Последно редактирано от SOPHITIA; 16-01-09, 16:02.
            По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Първоначално публикуван от SOPHITIA Преглед на мнение
              От боите нищо не може да ти стане, а от поддръжката на самата татуировка след направата и.
              Релефът се получава от това колко дълбоко влиза иглата в кожата, но това зависи изцяло от татуировчика.
              Най - сигурно е да се отиде при професионалист, по - скъпо ще излезе, но поне е сигурно, че няма да ви окипазят. Все пак това е за цял живот или докато не решите да си я махате, което все още струва доста.

Болката..болка има, зависи от мястото, зависи от самия човек, от това колко се самонавива, че все едно ще го колят. Един съвет, ако се паникьосвате от кръв не яжте 1-2 часа преди да отидете да си направите таттоо, защото иначе ще тече повече кръв и тогава няма да ви е особено приятно. Не пийте - ще ви боли повече и пак ще тече повече кръв. Не пушете джойнт - резултата е както с алкохола. Тръгнете ли да си правите таттоо нека нагласата ви да е позитивна, ще ви помогне много. Не се шашкайте като чуете как жужи машинката, много хора се плашат и от това - грешка.

Абсолютно верни неща.
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

• Първоначално публикуван от SOPHITIA Преглед на мнение

Както винаги си права! При мен релефа изчезна след 2-3 дена, кръв нямаш, болката... в границите на допустимото! Но си мисля, че правенето на татус не е за всеки... моя приятелка припадна, докато ми слагаха пиърсинг на пъпа, камо ли ако беше дошла да гледа как ме рисуват! Аз спрях да обяснявам, че не е нещо особено и няма от какво да се шашкат хората, но самовнушението............ Всеки си знае за себе си!

Тъй като си от Русе, ти препоръчвам да отидеш при Светльо /ако искаш повече инфо, пиши на ЛС/. Аз лично съм много доволна от него, работи бързо и много качествено! На татуса ми грам не му личи, че е на 6 години...
                Последно редактирано от cveti; 24-01-09, 11:52.
                Daddy's girl! Always & Forever!
                Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka
                  Тъй като си от Русе, ти препоръчвам да отидеш при Светльо /ако искаш повече инфо, пиши на ЛС/. Аз лично съм много доволна от него, работи бързо и много качествено! На татуса ми грам не му личи, че е на 6 години...
                  ОК, а Вашата каква е? Ако желаете, бихте си сложили снимката. Какво представлява?
                  Последно редактирано от cveti; 24-01-09, 12:08. Причина: правопис. Писането с главни букви се счита за викане.

Коментар

Ново попълнение в семейството:
                    Прикачени файлове
                    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                    0899187766

Коментар

ОК, а Вашата каква е? Ако желаете, бихте си сложили снимката. Какво представлява?
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/at...9&d=1222970691
                      Последно редактирано от cveti; 24-01-09, 12:07.

Коментар

Ето и още нещо правено от светльо от русе преди 15тина дена
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от stereophonix Преглед на мнение
                          Ето и още нещо правено от светльо от русе преди 15тина дена
                          Много е добро.....
                          Жалко, че Десо го няма в Русе вече, много добри отзиви има и за него. А Шаката.... там съм без коментар.

Коментар

Из Русе чува ли се нещо за Милен Хибискус`а? Работи ли все още там или нямаш идея.
                            Той също рисува добре, но взима по-скъпичко. От миналото лято нямам ни вест, ни кост от него, та се чудех какви ги върши..

Коментар

Първоначално публикуван от SOPHITIA Преглед на мнение
                              Из Русе чува ли се нещо за Милен Хибискус`а? Работи ли все още там или нямаш идея.
                              Той също рисува добре, но взима по-скъпичко. От миналото лято нямам ни вест, ни кост от него, та се чудех какви ги върши..
                              Милен Хибискус /Шаката/ не съм го виждала от доста години! И студиото си измести и няма да се учудя, ако е последвал примера на Десо и да се е махнал от Русе. Виждала съм негови рисунки... добри са, но наистина цените са космически! За пробиване на пъп ми взе 50-60 лв. Ако трябваше и татуса да правя там, може би щях да съм фалирала досега
                              Последно редактирано от Zorka; 24-01-09, 12:14.

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                                Милен Хибискус /Шаката/ не съм го виждала от доста години! И студиото си измести и няма да се учудя, ако е последвал примера на Десо и да се е махнал от Русе. Виждала съм негови рисунки... добри са, но наистина цените са космически! За пробиване на пъп ми взе 50-60 лв. Ако трябваше и татуса да правя там, може би трябваше да съм фалирала досега
                                Той по-едно време се беше преместил във Варна да работи, но това беше преди 3-4 години.
                                Иначе миналото лято се видяхме на Сл. Бряг, лятото е там, но през останалото време..кой знае..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X