Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Татуировката!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Татуировката!!!

Хаха,въртите сучете,и все край банана се увъртате

Коментар

Колеги, бях обещал, че ще кача снимки като си оправя татуса на рамото. И ето, изпълнявам си обещанието.
      Прикачени файлове
      Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
      B (Rh +)

Коментар

Първоначално публикуван от b_petkov Преглед на мнение
        Колеги, бях обещал, че ще кача снимки като си оправя татуса на рамото. И ето, изпълнявам си обещанието.
        Вервай ми,По добре е така
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Татуировката за едни е просто за красота за други е символ. Човек сам стига до това решение. Не коментирам. Започнахме на 42 - дали съм луд,побъркан... или просто сме изразили така любовта си...?
          Това е моето семейство.
          ПП Имаме записани часове за още
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от cveti; 07-01-09, 13:36.
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Интересно ми е втората и четвъртата татуировки къде по тялото са направени?
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Втората е на рамото ми , а четвъртата са моят и на жена ми задниците (цензурирана версия)
              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
              0899187766

Коментар

Ето и моята последна (засега ) татуировка:

Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Напролет мисля да си нарисувам ей това.
                  Ама още не съм се решил 100%
                  Прикачени файлове
                  Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
                  B (Rh +)

Коментар

Тъй като гледам доста имат татуировки... дали имат странични ефекти като инфекции,защото искам и аз да си направя но малка,дали боли и кои са за предпочитане-черните или цветните татуировки или нема значение може би малките не са страшни
                    Последно редактирано от Детелина 74; 15-01-09, 20:35.

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                      Тъй като гледам доста имат татуировки... дали имат странични ефекти като инфекции,защото искам и аз да си направя но малка,дали боли и кои са за предпочитане-черните или цветните татуировки или нема значение може би малките не са страшни
                      Винаги има риск да хванеш нещо, но все пак зависи кой ще ти я прави!
                      Има и вариант мастилото да не е съвместимо с кожата ти и да трябва да се повтаря.

Коментар

Ъхъ,малките не болят - има ги в дъвките

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                          Ъхъ,малките не болят - има ги в дъвките
                          Много Ви брагодаря,но такива Вие май ползвате, айде бегай

Коментар

Много Ви брагодаря,но такива Вие май ползвате, айде бегай
                            Да,само дето съм дъвкал бая големи дъвки

Коментар

Момичета и момчета, успокойте топката!
                              Не забравяйте, че тук сме се събрали, освен обединени от общите си интереси и за да се забавляваме!
                              Чувството ви за хумор винаги е добре дошло!
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ааа,ние не се караме просто колежката не разбира от майтап
                                Иначе както казах по-горе,дали ще е малка,или голяма болката е една и съща,само времетраенето е повече при големите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X