Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хеви метъл!!!!
Свий
X
-
От: Хеви метъл!!!!
CRUSADER съм ог въртял на зверско мощни уредби до побъркване когато излезе!Сега по някой път на макс волуме и стъклопакета се издува,ма като съм сам,демек мноо редко вече!На клипа е кофти, няма го фрагмента с конниците,губи се ефекта на парчето така,ма има ли значение щом е МЕТЪЪЪЪЛ на САКСЪЪН....Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Коментар
-
Ей, батко traun,Първоначално публикуван от traun Преглед на мнениеМомци,има ли такваз тема бре???Че аз вече 35 години съм болен мозък /по темата/!Та ако няма , може да почнем да си чешем езиците тук.Ако има , трийте ме бре!
п.п.е са докат пиша MANOWAR яко ми дъни!Добре че жинатъ е на работа още!
Поздрави на всички от групата!..........е и на останалите де!
много хубава тема. В камионите свири само Z Rock и то колкото може. Много рядко сменям на Рок Радио 1, предимно по време на голият обяд.
Специално за теб ей този поздрав. Разбира се не изключвам от поздрава и другите колеги.
Винаги, когато ми е криво или пък ми е добре с метъл-а ми става още по-добре.
Коментар
-
По него време имаше едно нещо дето му викахме 'РОК ФЕСТА " , обикаляше градовете и беше по 2-3 дни, групи от цялата страна .... ех .. споменииПървоначално публикуван от zlost Преглед на мнениеТака е! Аз го имах на плоча и беше голяма радост да се слуша по няколко пъти на ден. Но после БГ-музикантите заминаха по кораби и отвъд Голямата вода да изкарват пари, а рок музиката в началото на 90-те изпадна в още по-голям ъндърграунд от соц времената. Това беше златното време на гръцкото, сръбското, прохождащия поп-фолк, умиращата естрада и спорната нова поп-музика.
Едва в средата и края на 90-те имаши някакъв рок ренесанс: Пиромания, Тъмно, Бейбифейс Клан, Стейн, Анимационерите и др. Конкурент се събираха само да подгряват някоя западна група, а във всеки голям областен град имаше по една - две култови местни групи. В Пловдив по това време слушахме прогресив и имахме Фул Макс (българските Rush) и Broken Windows (българските Dream Theater). Малко бяха групите от национално значение като Ахат, Контрол, Хиподил...
Има го на предната страница ... ама точно същотоПървоначално публикуван от Пламен Пенов Преглед на мнение
Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Съседите усилено ме чалгират с радио Вазелина
, а малката вече спи и не ми се ще да изтръсквам праха от големите колони... Предпазвам си душата от тежки травми с блага музика, като ей тая например
Утре обаче чакам гости ... хубави хора... мисля да спретна едно античалга парти в градината. Събирам предложения за плейлист
Все още не съм решил дали да подкарам кротко:
или направо да трепя...
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Това важи,определено!Първоначално публикуван от Atanas D Преглед на мнениеЕй, батко traun,
много хубава тема. В камионите свири само Z Rock и то колкото може. Много рядко сменям на Рок Радио 1, предимно по време на голият обяд.
Специално за теб ей този поздрав. Разбира се не изключвам от поздрава и другите колеги.
Винаги, когато ми е криво или пък ми е добре с метъл-а ми става още по-добре.
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
-
Родителите на пауър-метъла. Конкретния албум даже е от отпреди периода с Михаел Киске (класическите Keeper of The Seven Keys I/II), вокал е Кай ХансенПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЕдна от първите ми касетки - някви записи на наще бяха предадени в жертва
Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Класики са ,но само първото мое се намърда около хеви ,нищо че е хард в първоначалната му форма,ма има ли значение щом са класики кво има да издребняваме!!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Ето варианта на това парче, изпълнено от моята онлайн приятелка от Герания Iris Boanta.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеИма нещо особено секси в това, готина мадама с прилепнали кожени гащи да реве сатанински: dirty deeds done....
Изобщо, дамската група, създадена да прави кавъри на AC/DC - She's Got Balls, е едно добро попадение.

На който му е интересно, ето и други групи, в които пее Iris:
Souldrinker:
The Mystery:
Nasty Punch, с концертно изпълнение на кавър на Skid Row:
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар