Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лов на диви коне

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Volk
    Чакайте свежи кадри, от свежи фъшкии..., Булдога ще ви покаже мустанги!
    Набарахте ли ги.Нова информация от мен.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

• Набарахме ги!

БУЛДОГ, НЕ СПОМЕНАВАЙ РАЙОНА!

Който се интересува да се обади.../Хънтър, ще ти кажа в л.с./

Коментар

• Изчезвам за 20-тина минути.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Чакайте свежи кадри, от свежи фъшкии..., Булдога ще ви покаже мустанги!
          https://htftp.offroad-bulgaria.com/buldog/Za%20Volk/
          Вие търпение нямате
          В търсене на дивите коне днес ни се еб.......аа обаче
          ги открихме след много голямо желание на всички да
          ги видим,повтарям да ВИДИМ, не е пострадало нито
          едно животно имахме щастието да се порадваме на това
          https://htftp.offroad-bulgaria.com/buldog/Divi%20kone/

Коментар

• Булдог, нямам думи...
            поясни само, да търсят Divi kone в главната папка за да видят за какво става въпрос!

Белият е мой!

/ще ми се да си е там, ама по-добре пак по поляни ама без мангали!/

Коментар

Булдог, нямам думи...
              поясни само, да търсят Divi kone в главната папка за да видят за какво става въпрос!

Белият е мой!

/ще ми се да си е там, ама по-добре пак по поляни ама без мангали!/
              Гледай другия филм.

Коментар

• Нещо вече няма ентусиазъм тука.

Коментар

• Има, има.....наистина ли мислиш, че след като ги снимахме задачата е приключила?!

Утре ще ходя при тях да си говорим, вечерта ще ти кажа какво сме си говорили!

Коментар

• обади се и аз ще доида.

Коментар

• хайде разкажете какво казват конете

Коментар

• Някой може ли да познае какво е станало вчера с бременната кобила?!

Коментар

• НЕ
                          НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
                          НЕ ГО ВЗИМАЙ
                          МОЛЯ ТЕЕЕЕ
                          МОЛЯ ТЕ НЕ ГО ВЗИМАЙ
                          МОЛЯ ТЕЕЕЕЕ
                          НЕ ГО ВЗИМАААААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ..................................................................................................
                          ..............................................................................................МОЛЯ.................................................... ....................................................................... ТЕ

Коментар

• Това са 14 абсолютно диви коня, предполагам поне 8 поколения...

Има два много дърти, единия е на снимките на Венци, до миналата година са се приближавали до човек, но явно са ги ловили, сега не допускат дистанция по-малка от 300 метра, което значи че някой ги е гърмял с карабина на около 200 и е удрял добре целите!

Полудяват от страх при вида на приближаващ джип, издебнах ги на 20 метра, останаха вцепенени, като ме видяха, после табуна се изнесе, заради раждалата кобила и жребчето не са толкова мобилни и спират да ги пазят, а белия ми мята къчове, да го видя колко е страшен!

Имам и филм, ако някой може да ми каже как да го кача ще видите новото попълнение!

Коментар

• Хънтър, мисля че вече знам как ще стане, проблема е че не виждам следи от други коне, дори в деретата, значи може и това да са последните !

На снимките на Венци виждам двайсетина парчета и то само във обхвата на апарата!

Нещо ми се клати версията за стотици мустанги!

Коментар

• о'к де ти убуу ще спасиш няколко, ама няма ли как да ги запазим в дивото без да ги избият... жалко ще е...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X