Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лов на диви коне

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Видял съм много крушки дето се крият под дървото...

Стани дърво и тогава ползвай екстрите..

Коментар

• Маллееее леле тази ДИДКА огън човек- браво с характер- продължвай все така да си отстояваш мнението.
      А за естествената среда на места като моето е може би и по сурово
      Виж препратките по горе!
      ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
      Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

• Volk
        покажи някоя снимка отдалеч как е при Вас!
        При мен диво и готино поне на мен
        Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

• momchil_vasilev не искам и НЕ намеквам нищо
          ти ако беш кон кое щеше да избереш

а препратките ги видях

Коментар

• Резна те ...

Навсякъде е хубаво, щом си в България..
            Нас с красота няма да ни шашнеш, виж някой датчанин или друго безгръбначно може...

Коментар

• Първоначално публикуван от Volk
              Навсякъде е хубаво, щом си в България..
              Нас с красота няма да ни шашнеш
              абе красота.....(защо гледаш повърхностно на нещата)
              не съм.......сестра в метох не ми говори глупости
              коня какво ти разбира от красота
              той иска свобода
              свобода, човече.....

Коментар

• А ти искаш ли свобода, или предпочиташ сигурност?!...

Коментар

• Оставете тия ала-бализми, тази неделя в 9,30 тръгвам от Шел Ботевградско да ги търся, намеря и снимам...

На който му се ходят 25 километра пеш в сняг 1 метър да идва, иначе да не ме обвързва с присъствието си...

Коментар

• каква сигурсонт......
                    те не искат ток
                    или кафе
                    цигари или пърцуца
                    каквото им е нужно те си го намират сами
                    ти на това като вид благотворителност ли го намираш?
                    ако искаш да им намериш сигурност - пресели ги
                    направи им хранилка и си ги храни
                    защо трябва да им се дават добавки или инжекции.........това е природа
                    не и се меси
                    ако не им беше добре щяха да измрът

знаеш ли Вальо.......
                    най-голямата простотия, която е сътворил Оня горе, са хората........
                    защото като имаме способността да разсъждаваме си мислим, че всичко ни принадлежи, и че може да сложи ръка върху всичко......
                    ние сме животни като всички останали.........

Коментар

"Коня е магия!
                      Ако те хване, няма да можеш да се измъкнеш!"

Не съм го измислил аз, един друг човек, но аз съм от "жертвите"!

съвсем прав е човека, не знаеш колко ме е яд , че съм пораснала и няма коъ да ме остави да систоя по цял ден по ливадите близо до конете (и други животинки)

Коментар

• Абе красиво - красиво си е наистина навсякъде, но от сигурната храна и подслон по хубаво няма.

Коментар

• по тая логика изловете и катеричките, полските мишки
                          патиците
                          и им осигурене подслон и храна като си е толкова хубаво
                          от къде на къде сте решили, че им е лошо
                          и айде - да бъдем добри самаряни и да си ги сложим в оборчето и да им да дем храница и водица.....

Коментар

Оставете тия ала-бализми, тази неделя в 9,30 тръгвам от Шел Ботевградско да ги търся, намеря и снимам...

На който му се ходят 25 километра пеш в сняг 1 метър да идва, иначе да не ме обвързва с присъствието си...
                            яко си зарибил, а

в мен се борят смесени чувства по въпроса. сигуно няма да се ловят рпеди да се стопи снега, нали? хммм, каде ли са се свряли в тва време

Коментар

• Първоначално публикуван от didkata_s
                              по тая логика изловете и катеричките, полските мишки
                              патиците
                              и им осигурене подслон и храна като си е толкова хубаво
                              от къде на къде сте решили, че им е лошо
                              и айде - да бъдем добри самаряни и да си ги сложим в оборчето и да им да дем храница и водица.....
                              Какво лошо има стига хем те да са добре, хем да са си мой
                              Спирам с дракането
                              Лека почивка аз изчезвам по балканите ми.
                              Лека почивка

Коментар

• Първоначално публикуван от didkata_s
                                що говорите глупости
                                първо - ако беше истина това с циганите нямаше да са толкова кротки и да ти ядат от ръката, щяха да са доста наплашени

2-ако циганите ги бяха почнали нямало е да ги оставят докато не ги истрепят.

щяха да са далеч от къщи и пътища
                                щяха да побягват само от шум от кола.........
                                гледайте реално на нещата
                                или просто се чудите как да си начешете крастата и да повдигнете адреналина си.....

не е редно хора
                                НЕ Е РЕДНО

искаш да гледаш как се разхождат с вирнати ушета

няма ли е много по-красиво в някое местенце да им направите хранилка и да им носите от време на време по някоя бала сено
                                и да ги гледате как са в естествената си среда

просто искате да притежавате нещо
                                искате да хванете кон и да пречупите характера му
                                като в един момент - ее хванах си кон
                                виждаш ли - аз олвадях нещо диво.......

като толкова искате коне вземете си от някой развъдник
                                или от човек който се занимава с това

вие - детска радост - ееее я виж там групичка коне що да не си хванем по един.........

колко от хората, които изявиха желание да се включат в това нещо ще се занимават както трябва с животните
                                за максимум месец ще им мине мерака
                                това не е .....мушкато което го поливаш веднъж на два месеца
                                това е животно
                                голямо животно
                                има си елементарни нужди
                                колко време ще го гледате
                                година....две......
                                не винаги ще има достатъчно пари за това скъпо удоволствие
                                а ако няма....какво - няма дададеш на детето си за да ти е сит коня...
                                а вие искате кон от.....от досада.......
                                е така.......както аз исках хамстери - от любопидство и щото едно приятелче имаше - ми дай да не съм по-долу да си взема и аз.
                                ще го гледаш.........и в един момент -работа, задължения, семейство.....
                                едно е да го вземеш, защото ти трябва
                                да речем за работа или.......не знам и аз.....(казвам ДА ВЗЕМЕШ не ДА СИ ХВАНЕШ)
                                но е така - за.....да се направиш на дупе - имам си нок
                                е голяма работа

ТВЪРДО ПРОТИВ И СПИРАМ ВСЯКАКВИ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА ВЕЧЕ
                                Браво, за възрастта ти си учудващо убедителна....

Знаеш ли, хората основно са два типа - такива които спазват всички правила и вечно чакат нещо да получат и такива които взимат това което искат, на ръба на правилата../другите са в пандиза/...

Защо реши, че можеш точно ти или някой друг /примерно/ да ни контролираш и оценяваш в тая работа..
                                Конете твои ли са?!
                                Какви тогава права налагаш върху тях?

Знаеш ли в естествена среда, с колко се съкращава живота на коня?
                                Знаеш ли, че една единствена болест може да ликвидира целия табун за седмица?

Ние ще приберем 5 или 6 коня от 200, уникални, със сигурност ще бъдат гледане добре, така както се прави в цял свят..
                                Между другото местните нямат пари за патрони, затова не ги избиват, но тази работа чака заможни търговци, които само чакат повод за да извади поръчковия Зауер от стъклото на Туарега....
                                Тези хора са твърде затлъстели, за да слязат от колата и да отидат на лов, но такава цел би била мечта!

Пак казвам, това е феномен! В Европа такова нещо никога не би могло да се случи, те нямат вълци и прасета, какво остава за диви коне?!

Аз не мисля да проспя този шанс, защото ти си мислиш, че коня на свобода е адски щастлив!
                                Толкова колкото и свободния клошар е щастлив като яде огризките от кофата.

Пробвай да направиш един отворен обор в района, сложи каменна сол, сипвай редовно смески и чиста вода и ако остане дори и един кон доброволно навън, ще ме яздиш мен!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X