Първоначално публикуван от Volk
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лов на диви коне
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Набарахте ли ги.Нова информация от мен.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
-
Изчезвам за 20-тина минути.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
https://htftp.offroad-bulgaria.com/buldog/Za%20Volk/Първоначално публикуван от VolkЧакайте свежи кадри, от свежи фъшкии..., Булдога ще ви покаже мустанги!
Вие търпение нямате

В търсене на дивите коне днес ни се еб.......аа обаче
ги открихме след много голямо желание на всички да
ги видим,повтарям да ВИДИМ, не е пострадало нито
едно животно имахме щастието да се порадваме на това
https://htftp.offroad-bulgaria.com/buldog/Divi%20kone/
Коментар
-
Гледай другия филм.Първоначално публикуван от VolkБулдог, нямам думи...
поясни само, да търсят Divi kone в главната папка за да видят за какво става въпрос!
Белият е мой!
/ще ми се да си е там, ама по-добре пак по поляни ама без мангали!/
Коментар
-
НЕ
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НЕ ГО ВЗИМАЙ
МОЛЯ ТЕЕЕЕ
МОЛЯ ТЕ НЕ ГО ВЗИМАЙ
МОЛЯ ТЕЕЕЕЕ
НЕ ГО ВЗИМАААААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ..................................................................................................
..............................................................................................МОЛЯ.................................................... ....................................................................... ТЕ
Коментар
-
Това са 14 абсолютно диви коня, предполагам поне 8 поколения...
Има два много дърти, единия е на снимките на Венци, до миналата година са се приближавали до човек, но явно са ги ловили, сега не допускат дистанция по-малка от 300 метра, което значи че някой ги е гърмял с карабина на около 200 и е удрял добре целите!
Полудяват от страх при вида на приближаващ джип, издебнах ги на 20 метра, останаха вцепенени, като ме видяха, после табуна се изнесе, заради раждалата кобила и жребчето не са толкова мобилни и спират да ги пазят, а белия ми мята къчове, да го видя колко е страшен!
Имам и филм, ако някой може да ми каже как да го кача ще видите новото попълнение!
Коментар
-
Хънтър, мисля че вече знам как ще стане, проблема е че не виждам следи от други коне, дори в деретата, значи може и това да са последните !
На снимките на Венци виждам двайсетина парчета и то само във обхвата на апарата!
Нещо ми се клати версията за стотици мустанги!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.
Коментар