уфф, ем боли ем сърби, а дидката се заяжда като пубер в нагон.
не ми се сърди тая принципна неотстъпчивост нещо не ме убеди, че сичко ти е зарад голяма та любов към коня, но не ти личи да си живяла с коне.
Вал уважавам те, знаеш, само дето в тая работа имаш много изявен интес. ЛУуд си по конете, виждам и ти вярвам, че ще се рижиш добре за тях. ала някак си много ми се иска овен да взимаме от природата и да и даваме. никак няма да е лошо да се измисли начин да се помогне за запазването на свободата на тези, които няма да се изловят. знам, колко трудно и скъпо е всичо това в наше време. и все пак. ако се измисли алтернатива ще много силно. тези коне са си за резерват, обаче няма кой да се загрижи чак толкова за тях, нали? дидке, имаш ли градивно предложение за цялостното им спасение? лесно се критикува, но трябва да има алтернатива за да е градивна критиката. незнам де, тва си е мое мнение, не искам да се засягата, просто ми е тъпо какаво е отношението между хората. и земята.
не ми се сърди тая принципна неотстъпчивост нещо не ме убеди, че сичко ти е зарад голяма та любов към коня, но не ти личи да си живяла с коне.
Вал уважавам те, знаеш, само дето в тая работа имаш много изявен интес. ЛУуд си по конете, виждам и ти вярвам, че ще се рижиш добре за тях. ала някак си много ми се иска овен да взимаме от природата и да и даваме. никак няма да е лошо да се измисли начин да се помогне за запазването на свободата на тези, които няма да се изловят. знам, колко трудно и скъпо е всичо това в наше време. и все пак. ако се измисли алтернатива ще много силно. тези коне са си за резерват, обаче няма кой да се загрижи чак толкова за тях, нали? дидке, имаш ли градивно предложение за цялостното им спасение? лесно се критикува, но трябва да има алтернатива за да е градивна критиката. незнам де, тва си е мое мнение, не искам да се засягата, просто ми е тъпо какаво е отношението между хората. и земята.
/, давай да спасяваме конете, место да се драпаш у форума с някой, който вече дейтва по въпроса, макар и в друга за теб насока. така де, каза се по нагоре, 1 отрки обор и малко екстри, конете не биха отказали. само кой да им го даде тва няма. ни гори ни земеделие ни чудо. секи се бори и драпа и обеждава кое как е най-праилно да се направи. защо си мислиш, че както 1 инициатива за засаждане на дървета получава подкрепата на форума, инициатива за понощ на коете, а не само частичното им запазване не би била приета с охота тук? дори не пускаш отделна тема, в която да се обосновеш и да предложиш нещо да се направи? каде ти е алтернативата за пред другите четящи? хмм, аз по добре да спирам до тук с разнищването, че обикновено хората се шашкат и го приемат лично
и аз обичам животните и така както котката ми ако беше на улцата най-вероятно щеше да е умряла, защото беше болна като бебе и около година е лекувана , така и за всяко друго животно това , че се грижат за него може да е спасение
Коментар