Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вятърни агрегати и слънчева енергия..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вятърни агрегати и слънчева енергия..

Аааааа .... да четеш по фнимателно . Имам работещ прототип 5 м2 от миналата година. Нищо му няма на поликарбоната. Само грамадна градушка ако го удари косо може да го поочука.Но пък той е ефтин и лесно се подменя.

А вентилатора сега го смятат във фирма специализирана по вентилации. Дано не се изложат.
    Последно редактирано от Жоро Нешев; 29-01-09, 23:09.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Тези може би имат подходящи вентилатори /качеството е добро/ -
      http://www.mmotors-bg.com/aboutus.htm

План Б - поредица от вентилатори на каскаден тип.

Коментар

Мисля , че съм ги гледал . Мерси все пак. За сега съм се спрял на Крам и чакам оферта от тях.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Привет , колеги!
          Изрових и съживих тази тема, за да се допитам до вас.
          Предстои ми и ми е наложително закупуването на малък ветрогенератор (500 Вата) за вилата.
          Моля , ако някой знае къде в София мога да си купя, да сподели.
          Благодаря ви!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Здравей ентусиаст питай Гугъла чувал съм ,че имало фирми в Бургас и Варна , сигурно имат и представители в София.
            Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
            Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

Аз , всъщност съм намерил две фирми , но ме интересува варианта: отивам, плащам в брой и товаря, а не превеждам парите по банков път 100% и после чакам да ме уведомят за складовата наличност и времето за доставка до съответния склад.
              Иначе в Бургас има фирма , която има и дистрибутор в София , но плащането...все така.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

http://www.sarsg.com/info_prod3.php

Колега на горния линк ще намериш информация, но насочи се към вертикалните ветрогенератори тъй като при п ниска скорост на вятъра работят(хоризонталните са класическия тип с три крила), а на вертикалния генератор може да се сложат повече, не зависи толкова от посоката на вятъра.

Поздрави и успех,

Стефан

Коментар

Хора ако сте се насочили към по-големи вятърни централи и фотоволтаични такива с цел да продавате излишния ток проучете добре как стоят нещата.Преди половин година си хортувахме с един познат който се е захванал с фотоволтаици и му е бяла главата вече -държавата ли, ЕОН ли, НЕК ли не искат да му плащат разликата за еко енергията от 18ст - до 98ст.(може и да бъркам леко в параметрите).Ако е за лични нужди си правете квото си искате( засега-ако стане масово и там ще има данъци и условия бъдете сигурни).Иначе и аз съм фен на всичко възобновяемо.Изгледал съм всички(ама наистина всички) клипчета в "тубата" за фотоволтаици,вятърни и соларни системи за гореща вода но не срещнах нищо качествено което да захрани цяло домакинство на разумна цена а камо ли пък да кажеш "фак оф" на енергото и производните му.
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                  X