Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Побой над дете (непълнолетен)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Побой над дете (непълнолетен)

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
    zbytsam нищо лично,ама прекаляваш,разбрахме че си падаш тежък и забавен,но не забравай които и да си,най-силният да си,двама ще се съберат,и ще се хващаш за палците.
    не от всички стават бойци.Приеми го това.Ако беше така да сме изчезнали като вид отдавна.
    Наистина си забавен,но този за който казваш бил номер 1 по бокс с какво се занимава сега?или е мутра и му се броят дните на тази земя или е охрана някъде?
    Хубаво си се научил на нещо и са ти носили сака,утре на същите хора да не и целуваш задниците за да има какво да дадеш на децата си и да занесеш в къщи?
    Живота е кръговрат,внимавай къде ще застанеш,че завърти ли те-м..... ти се е....
    Мисля че точно такива като теб дават самочувствие на такива като насилника,да не се чувстава "п....",и да върви и да не стъпва по земята,слез малко тук при хората,огледай се,помисли и тогава говори
    Айде със здраве.

Поздрави
    там е разликата , братле. Лично аз ако изпадна в подобна позиция - или аз ще победя или умираме всички.Или в най лошия случай умирам аз. Няма да има хващане за палците.

Задници не целувам.Предпочитам да жертвам себе си, за да не умрат децата ми от глад,както каза.

Славе Боксора -понеже питаш - в момента има яка фирма за цветни метали.Ко не верваш -ще те запозная.

И ти със здраве.
    Последно редактирано от Peppy; 22-10-08, 21:24.

Коментар

Първоначално публикуван от skorpion_vd Преглед на мнение
      Ало, твореца! Аз съм една от 200-тата жени и у дома имам два картофа! Ела да ги видиш-особено по-големия !!! И тамън преди малко викаше:"...абе нема ли на кого да нося сака, че имам и една цигара повече..."
      Ооооооооооо

па аз ли да дойда елате вие

Коментар

zbytsam понякога нещата стават така че даже и не разбираш кога ще се наведеш,повярвай,като пример ще ти дам спрея,ръснат ли те няма да имаш време да извадиш и ръцете от джобовете си,ще ти ритат докато не им посинеят палцитеТвоят приятел съм 99% сигурен че е пионка в ръцете на някой,нали на 30 години фирма за цветни метали и ще го оставят да си развива бизнеса тук в Бг,ама да не задълбаваме там.
        Стига сте си ги мерили.Форума не е за това,ако искате знаете как и къде без много уговорки,няма да ви уча аз
        По темата,опитайте по изрядният начин,няма да се разминете без бой,и учене на нещата по трудният начин,но пробвайте всички други алтернативи,накрая няма да имате избор.
        със здраве zbytsam.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
          zbytsam понякога нещата стават така че даже и не разбираш кога ще се наведеш,повярвай,като пример ще ти дам спрея,ръснат ли те няма да имаш време да извадиш и ръцете от джобовете си,ще ти ритат докато не им посинеят палцитеТвоят приятел съм 99% сигурен че е пионка в ръцете на някой,нали на 30 години фирма за цветни метали и ще го оставят да си развива бизнеса тук в Бг,ама да не задълбаваме там.
          Стига сте си ги мерили.Форума не е за това,ако искате знаете как и къде без много уговорки,няма да ви уча аз
          По темата,опитайте по изрядният начин,няма да се разминете без бой,и учене на нещата по трудният начин,но пробвайте всички други алтернативи,накрая няма да имате избор.
          със здраве zbytsam.

Поздрави

така е братле

Коментар

оф сори.....ама криво ми е и си търса да си го изкарам на някой.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
              На прав път си,форума взе грешна посока вече,обърнахме го на "лична драма"

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                Ти поне си го изкарваш на клавиатурата,онзи ,,пич'' си го е изкарал на сина на колежката...От къде е всичката тази агресия...
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Дами, Господа и Пичове. Успокойте малко топката. Във форума очастват много различни хора. Може да се каже даже от различни светове

zbytsam, братле има неща които не всеки може да ги разбере и начина по който подкара тази тема не е смилаем за много нормални хора.... кое е нормално е съвсем друга тема....

Ще дам един пример с моя син, който е почти на 7 години в момента. Много добро и сладко дете, което главно възпитава майка му понеже аз или бачкам или карам джип по горите или мотор. Тя е градско момиче и като други в тази тема се възмущава на насилието и "законите на джунглата". Да ама в пред-училището имаше някакви бабаитчета които така го тормозеха че пича не смееше да вдигне поглед, щом стъпи в училище. После не щеше и да ходи и на училище. Направо го смазаха психически! Явно беше че трябваше да се намеся. Можеби някой смятат че трябваше да отида да ги набия 6 годишните изроди, но аз реших друго и го научих да се бие, да се прави на луд пред учителките и всички нормални неща за едно малко мъжле. Вече сме 1-ви клас. Ониа ден пича получи похвала, че спасил едно момиче което било тормозено от 3 момчета, които не стига че били по-големи от него, но и той бил само с един приятел а те трима. Даже имаше бойни рани на които се кефеше

Сега се връща усмихнат от училище и всичко си е 6.

Още нещо, едно време се събирахме 4-5 деца от двора на по 12-13 години и скъсвахме от бой със стикове за хокей 30 годишни цигани, които дръзваха да влезат в центъра на София! Така че децата си го могат, ама някой трябва да им покаже пътя, а не само на електронни игрички да си играят

Всеки сам да си прави изводите кое е правилно и кое не... аз за мен си знам! Око за 2, зъб за чене!
                  Последно редактирано от sabin; 24-04-09, 00:06.

Коментар

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
                    На прав път си,форума взе грешна посока вече,обърнахме го на "лична драма"
                    Амии. В раздела 4х4 има най-много лични драми.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

• До: Побой над дете (непълнолетен)

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                      Дами, Господа и Пичове. Успокойте малко топката. Във форума очастват много различни хора. Може да се каже даже от различни светове

zbytsam, братле има неща които не всеки може да ги разбере и начина по който подкара тази тема не е смилаем за много нормални хора.... кое е нормално е съвсем друга тема....

Ще дам един пример с моя син, който е почети на 7 години в момента. Много добро и сладко дете, което главно възпитава майка му понеже аз или бачкам или карам джип по горите или мотор. Тя е градско момиче и като други в тази тема се възмущава на насилието и "законите на джунглата". Да ама в пред-училището имаше някакви бабаитчета които така го тормозеха че пича не смееше да вдигне поглед, щом стъпи в училище. После не щеше и да ходи и на училище. Направо го смазаха психически! Явно беше че трябваше да се намеся. Можеби някой смятат че трябваше да отида да ги набия 6 годишните изроди, но аз реших друго и го научих да се бие, да се прави на луд пред учителките и всички нормални неща за едно малко мъжле. Вече сме 1-ви клас. Ониа ден пича получи похвала, че спасил едно момиче което било тормозено от 3 момчета, които не стига че били по-големи от него, но и той бил само с един приятел а те трима. Даже имаше бойни рани на които се кефеше

Сега се връща усмихнат от училище и всичко си е 6.

Още нещо, едно време се събирахме 4-5 деца от двора на по 12-13 години и скъсвахме от бой със стикове за хокей 30 годишни цигани, които дръзваха да влезат в центъра на София! Така че децата си го могат, ама някой трябва да им покаже пътя, а не само на електронни игрички да си играят

Всеки сам да си прави изводите кое е правилно и кое не... аз за мен си знам! Око за 2, зъб за чене!
                      Центъра на софия си е центъра на София-за това те и харесвам.Мъдър си.

Коментар

"zbytsam: оф сори.....ама криво ми е и си търса да си го изкарам на някой."

Бе, това, че те стяга някъде чепика го разбрахме още одеве, айде казвай си болката - може и да ти олекне, па може и да ти помогнем!
                        Ти, закво мислиш занимавам цял форум с "маминото си детенце"... което между другото беше едно от първите деца на язовир Въча и бачкаше здраво наред с мъжете... и за което още не съм го похвалила...

Първоначално помислих, че те е яд, че не се говори и шуми все около тебе и ще ти падне рейтинга на виден алабалатор, та реши да си го вдигнеш на чужд гръб, ама айде - от мен да мине! После се разбра, че те е яд дето вече няма кой да ти носи сака, ама ето - намериха се веднага услужливи и любезни хора, дето ще ти помогнат.
                        Колкото за включването ни в творчеството ти - немам против - давай, да видим к'во пак интересно ще измислиш

P.S. Предлагам да се върнем на темата, все пак - както за всичко в живота ни - точна рецепта няма кое правилно, кое неправилно, как да се постъпи първоначално и пр. и пр. - мисля всички ще се съгласите. Различни времена, различни деца, ние сме различни...
                        Последно редактирано от Фани; 22-10-08, 21:48.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          ...От къде е всичката тази агресия...
                          От Новото време е.Днес сигурно за 10 минути 10 пъти направихме въргал 10 човека,в коридора пред класната стая.Уж на майтап,ама вече сме физически големи и понякога се случват наранявания.Да не говорим за скъсани дрехи-всеки ден.И не е само агресията,то са куп фактори,нали сме юноши-желание за доказване пред себе си,пред другите,комплексарщина и прочее.А,да и лигавщина,много голямо количество.Действително напоследък съм забелязал,че хората са с "опънати нерви",не само учениците.На пътя се забелязва най-добре.Днес на една пешеходна пресичахме бая народ,а някакъв гении се разбуча с клаксона да се "размърдаме".То не бяха псувни,не беше чудо.И всеки се включва,кой от кой по-изнервен...
                          С "Фармахим" - непобедим
                          Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                            "zbytsam: оф сори.....ама криво ми е и си търса да си го изкарам на някой."

Бе, това, че те стяга някъде чепика го разбрахме още одеве, айде казвай си болката - може и да ти олекне, па може и да ти помогнем!
                            Ти, закво мислиш занимавам цял форум с "маминото си детенце"... което между другото беше едно от първите деца на язовир Въча и бачкаше здраво наред с мъжете... и за което още не съм го похвалила...

Първоначално помислих, че те е яд, че не се говори и шуми все около тебе и ще ти падне рейтинга на виден алабалатор, та реши да си го вдигнеш на чужд гръб, ама айде - от мен да мине! После се разбра, че те е яд дето вече няма кой да ти носи сака, ама ето - намериха се веднага услужливи и любезни хора, дето ще ти помогнат.
                            Колкото за включването ни в творчеството ти - немам против - давай, да видим к'во пак интересно ще измислиш

P.S. Предлагам да се върнем на темата, все пак - както за всичко в живота ни - точна рецепта няма кое правилно, кое неправилно, как да се постъпи първоначално и пр. и пр. - мисля всички ще се съгласите. Различни времена, различни деца, ние сме различни...
                            Колегата си има своите проблеми... не е сака не е и картофите... Моля не измествайте темата - всеки има своя гледна точка, това че неговат не е лицеприятна, а и агресивно изразена не е непременно лошо. Макар и аз да не одобрявам тона, то поне разбирам причината. Винаги е по-добре да можеш сам да се справиш...

Коментар

Размишлявам, размишлявам....и ми хрумва един реципрочен въпрос.
                              А как ще постъпите, ако изведнъж научите, че Вашето дете се е държало последователно гаменски? Ще опитате ли да го покриете и замажете положението с домашно (закъсняло) възпитание или ще го оставите да си изсърба попарата, та белким се научи?
                              НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                              Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                                Размишлявам, размишлявам....и ми хрумва един реципрочен въпрос.
                                А как ще постъпите, ако изведнъж научите, че Вашето дете се е държало последователно гаменски? Ще опитате ли да го покриете и замажете положението с домашно (закъсняло) възпитание или ще го оставите да си изсърба попарата, та белким се научи?
                                Как ще постъпим?!Ами обикновено родителите на такива деца не предприемат нищо,просто абдикират от задълженията си(което е по-приемливия вариант).Втората група родители дори поощряват отрока си-зер е станал вече мАж.И му набиват в простата главица че е по-добре той да бие,вместо да го бият....
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X