До: Побой над дете (непълнолетен)
Всичко е добре,жалби,медицинско,но и моето мнение че му правите меча услуга,при най-малкият проблем и в на мама полите,свикне ли,няма спасение,за една майка се приема нормално това,но момчето си има баща,оставете го той да се оправя с него,не се месете там където не ви е работата,няма как да надникните от наша стана,нито ние от ваша,но от момчето рано или късно тярбва да стане мъж,не с розови тениски,а мъж,помислете за неговото физическо състояние,на тази възраст е идеално да започне да се занимава с боини изкуства.
Колкото и странно да звучи хората който се занимавта с това избягват конфликтите,защото знаят на какво са способни,когато му се наложи да го приложи(рано или кусно но става) на улуцата ще разбере че и сам може да се справя с нещата.
Подкрепата му я давате вие,дано само не е късно вече.
Поздрави
Всичко е добре,жалби,медицинско,но и моето мнение че му правите меча услуга,при най-малкият проблем и в на мама полите,свикне ли,няма спасение,за една майка се приема нормално това,но момчето си има баща,оставете го той да се оправя с него,не се месете там където не ви е работата,няма как да надникните от наша стана,нито ние от ваша,но от момчето рано или късно тярбва да стане мъж,не с розови тениски,а мъж,помислете за неговото физическо състояние,на тази възраст е идеално да започне да се занимава с боини изкуства.
Колкото и странно да звучи хората който се занимавта с това избягват конфликтите,защото знаят на какво са способни,когато му се наложи да го приложи(рано или кусно но става) на улуцата ще разбере че и сам може да се справя с нещата.
Подкрепата му я давате вие,дано само не е късно вече.
Поздрави
) детето мигом ще си върне самочувствието.При децата чувството за справедливост е доста силно изразено.Не знам къде учи синът ти,аз гледам през моите очи.За това и не съветвам за саморазправа стил: сина/хулигана 1:1 в училище.В нашия техникум поради тоталната липса на демокрация (за всеобщо щастие) всякакви опити за саморазправа се наказват с изхвърляне от училището.А на сина ти след скоропреживяния шок едва ли ще му трябва и преместване в друго училище.Чак при евентуален неуспех с изброените инстанции може да се помисли за някакъв вид що-годе безобидна саморазправа,но далеч от училището.И това главно с цел пострадалия да види някакво възмездие,а и в същото време оня умник да види,че Света далеч не е безкомпромисен.Пловдив ми е далечко,иначе бих се включил в последния,краен вариант.Аз също съм непълнолетен,което на практика свежда до минимум шанса на гамена да ме обвини в каквото и да било,а в същото време физчески няма шансове срещу мен...ИМХО...
Ще ви държа в течение по темата.
Коментар