Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Побой над дете (непълнолетен)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Побой над дете (непълнолетен)

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
    а сслед време като почне да излиза с гаджета(в което силно се съмнявам защото вероятно ще е влюбен в теб) и някой го нападне в дискотеката -ти ли ще го оправиш??? А как ще обясниш евентуалните обвинения на още по-хипотетичното гадже на сина ти , че е "мухльо" например , дето стои зад полата на майка си.

Представям си тоя момък, дет сега 200 родителки се опитвате да го унищожите да ви запомни и като поотрасне малко сина ти и го срещне у некоя дискотека него да го омлати гаджето му да я ....
    Айде още един недоразбрал.
    Давай с глупостите. Ти поне си забавен.
    О899 2б2 1З2

Коментар

Лъвчето или не чете темата внимателно и то отначало или се шегува, или е изтрещял и той от тая повсеместна чалга!

П.С. готин, ще си говорим пак, надявам се, като пораснат децата ти
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
        оО Боже,

Маминия изял 2-3 шамара и какво ще правим сега? Мен ако питаш се заеми с физическата му подготовка, а не да подаваш жалби срещу 8мо класник задето се забавлявал с балъците от випуска. Сега другите ако ми кажат че никога не са го правили...

В училище, а и в живота винаги е било така. И в казармата е така. И в работата също...не виждам какъв е казуса тук. Дали да иде татко му и да набие "злосторника" - това според мен е мечешка услуга. Вашите реакции също. Следващия път като изяде 2 шамара и пак ще ревне, и пак болници, и пак мама за полата... Ами като дойде момента когато мама я няма...? Знам че много от вас няма да са съгласни, но така виждам аз нещата. Оставете го да се оправя сам!!! Иначе не му помагате, ама изобщо. Сигурен съм че знае как да намери решение на проблема...

гениии, много ясно.

то понеже баща да ходи да бие осмокласник е много достойно. Мене ще ме накефи осмокласника да извърти и бащата. И без тва няма да го осъдат-малък е и се е защитил. Дано тоя манекен се сти да хване един винкел и с всичката си сила да го монтира в слепоочието на бащата. Малииии ще се разплача от кеф. Дано някой го светне че нищо не могат да му направат.

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
          Лъвчето или не чете темата внимателно и то отначало или се шегува, или е изтрещял и той от тая повсеместна чалга!

П.С. готин, ще си говорим пак, надявам се, като пораснат децата ти

е кво да порастнат-аз няма да възпитавам женски половви органи у нас.

Оцеляване му е майката. Сам.

Коментар

Яснооо, zbytsam диагнозата ти е поставена, лечението назначено - колайдеристи давайте колайдера тука, че ми трябва за една работа...
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Яснооо, zbytsam диагнозата ти е поставена, лечението назначено - колайдеристи давайте колайдера тука, че ми трябва за една работа...
              А бе диагнозата ми не знам каква е ама такива като сина ти ми носеха спортния тренировъчен сак до нас, взимаха ми цигари и ми пишеха домашните. Нека ми е диагнозата.

Коментар

Не забравяй, че животът е колело
                Освен това, ако не си прочел, по-горе съм казала "да е вода да й/му налееш, ми то ум!", май това важи за доста хора
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Не забравяй, че животът е колело
                  Освен това, ако не си прочел, по-горе съм казала "да е вода да му налееш, ми то ум!"
                  Този дето ти казвам за сака - сега продава сандвичи в макдоналдс. Същия картоф си е.

За къв ум говориш??? 200 жени се занимавате с някакъв осмокласник, дето си се кефи , че полага некво балъче в случая сина ти. Големия ти внушителен мъж па щял даа го биие, ама не в тва било въпроса. После яко врели некипели.Допускам, че мъжът ти е същия картоф като сина си-на теб ти е простено, ти си жена, ама щом е това суетене и занимаването на цял форум хора с един осмокласник.... тука не става дума за ум -тука става въпрос за тестостерон. Но явно във вашето семейство никой не го притежава,макар че някои членове имат игрек хромозома.

Коментар

......Сещам се за Славе -беше голям манекен , от моя клас в спортното. Тоя практически се издържаше от закуските на останалите , дето ревеха на майките си и си обсъждаха колко ще е хубаво да имат правец 8. Беше постоянно при директорката , обаче не можеха да го бутнат щот си беше шамион по бокс в категорията и ако го изгонеха , спортното се лишаваше от тая знаменитост. Един път дойде един баща да бие Славката и Слави като му забоде една в брадата оня си глътна езика. А беше 9ти клас, оня на 40.
                    Много яка случка. Я се поинтересувай какво се е случвало в спортното училище 20тина години преди теб. Ще ти се стори, че си бил в пансион за девици.
                    Ние тук за друго говорим. А не как да направим от децата мутри.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                      Много яка случка. Я се поинтересувай какво се е случвало в спортното училище 20тина години преди теб. Ще ти се стори, че си бил в пансион за девици.
                      Ние тук за друго говорим. А не как да направим от децата мутри.
                      да де ама па недейте да праите от момчетата момиченца.

Коментар

Този дето ти казвам за сака - сега продава сандвичи в макдоналдс. Същия картоф си е.

За къв ум говориш??? 200 жени се занимавате с някакъв осмокласник, дето си се кефи , че полага некво балъче в случая сина ти. Големия ти внушителен мъж па щял даа го биие, ама не в тва било въпроса. После яко врели некипели.Допускам, че мъжът ти е същия картоф като сина си-на теб ти е простено, ти си жена, ама щом е това суетене и занимаването на цял форум хора с един осмокласник.... тука не става дума за ум -тука става въпрос за тестостерон. Но явно във вашето семейство никой не го притежава,макар че някои членове имат игрек хромозома.
                        За явните ти обиди към семейството ми, надявам се модератора ще вземе нужните мерки.
                        Освен това никой не те принуждава да четеш и пишеш в темата - по-добре се изявявай там, където наистина си ни интересен на повечето - не тук, защото показваш явно обидно отношение не само към мен, но и към всички хора писали тук и съпричастни със случващото се!
                        Колкото за занимаването на целия форум с "врели-некипелите" - не ти преценяваш това, също така виж раздела в който е темата!
                        НЕ СПАМИ!
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

За явните ти обиди към семейството ми, надявам се модератора ще вземе нужните мерки.
                          Освен това никой не те принуждава да четеш и пишеш в темата - по-добре се изявявай там, където наистина си ни интересен на повечето - не тук, защото показваш явно обидно отношение не само към мен, но и към всички хора писали тук и съпричастни със случващото се!
                          Колкото за занимаването на целия форум с "врели-некипелите" - не ти преценяваш това, също така виж раздела в който е темата!
                          НЕ СПАМИ!
                          кое е явна обида към семейството ти-че съм казал че са картофи...еми такива са ... в думата картоф няма нищо обидно. Относно молбата ти към модовете-виждаш ли за какво Ти говоря-малко да ви настъпат и почвате да хленчите.явно си ви е семейна черта.

Това че точно ти ми казваш къде да пиша-този път ще си затвора очите,но при следващщото подобно изказване не на място ти сина ти и мъжа ти ще бъдете главните действащи лица в творчеството ми.

Коментар

zbytsam нищо лично,ама прекаляваш,разбрахме че си падаш тежък и забавен,но не забравай които и да си,най-силният да си,двама ще се съберат,и ще се хващаш за палците.
                            не от всички стават бойци.Приеми го това.Ако беше така да сме изчезнали като вид отдавна.
                            Наистина си забавен,но този за който казваш бил номер 1 по бокс с какво се занимава сега?или е мутра и му се броят дните на тази земя или е охрана някъде?
                            Хубаво си се научил на нещо и са ти носили сака,утре на същите хора да не и целуваш задниците за да има какво да дадеш на децата си и да занесеш в къщи?
                            Живота е кръговрат,внимавай къде ще застанеш,че завърти ли те-м..... ти се е....
                            Мисля че точно такива като теб дават самочувствие на такива като насилника,да не се чувстава "п....",и да върви и да не стъпва по земята,слез малко тук при хората,огледай се,помисли и тогава говори
                            Айде със здраве.

Поздрави
                            Последно редактирано от Peppy; 22-10-08, 21:24.

Коментар

Едно време като бях по-малък , ако всеки път съм тичал при мама и тате, щото някой от големите ме е бил, до сега да съм хванал страхова невроза и да не съм излизал от нас 18 години...че и повече.

През КуманизЪма. По ония години имаше Народна Милиция, ТВУ, педагогически стаи, Дружинни ръководителки и т.н. И въпреки оплакванията и последвалите наказания, диванетата си оставаха диванета и немаше оправия. Докато не го причакаш след часовете с некое дърво и не го измуаш с всичка сила...

После дойдоха мутренските години. Всеки който имаше познат в ония среди, беше страшен отворко и тероризираше всички наред. Докато не се събрахме ние другите, дето нямахме познати "борци" и не го ритахме докато ни посиняха краката.

После в казармата. Я земи таа дръжка от лопата! Удряш където свариш, само не по-главата, че после си личеше в строя и почваха разследвания, военна полиция...

Сега, тоя бил 180см/90кг . А пък те тия са най-лесните, щото винаги подценяват по-дребните. Някой беше писал по-горе, че даже няма нужда и от ф.п. Вярно е! Желанието да си отмъстиш и злобата в момента на разплатата са доста по-силни от к'ви да е кг/мускули. Само да не прекалява, че може и да го утрепе. После лошо...

Такива ми ти работи. Не съм станал мутра, нито каратист, нито културист, нито рецидивист. Все съм си културно и възпитано момче.

Така, както и да е. Пробвайте за сега по цивилизования начин. Така е правилно и дано да се оправят нещата. И да няма положителен резултат, опитайте по същия начин и така няколко пъти. В един момент, на сина ти (да живо и здраво момчето) ще му светне, че "со кротце, со благо" няма да стане и ще трябва да се заеме сам.

П.П.
                              Горното важи за момчета. При момичетата не знам как е.
                              Последно редактирано от Lazar; 22-10-08, 21:01.

Коментар

Ало, твореца! Аз съм една от 200-тата жени и у дома имам два картофа! Ела да ги видиш-особено по-големия !!! И тамън преди малко викаше:"...абе нема ли на кого да нося сака, че имам и една цигара повече..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X