Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Западното срещу руското...автомобили конструкции и още нещо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Западното срещу руското...автомобили конструкции и още нещо

Умом Россию не понять,
    Аршином общим не измерить
    У ней особенная стать -
    В Россию можно только верить.
    А.С.Пушкин

-----------------------------------------

Непонятна е Русия за ума,
    неизмерима с обща мярка
    ТЯ е с особена осанка
    В Русия може само да се вярва.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Годишно следенето на един единствен ракетен влак, струваше на щатите колкото е струвала цялата разработка на комплекса. Затова Горбачов е американски национален герой и презрян предател в отечеството си. Те бяха май четири дивизии, коя да е от тях можеше да унищожи цялата Северна Америка.
      Три дивизии, по четири полка (влака). Всеки полк (влак) е с три ракети РТ-23УТТХ. Едва ли 36 ракети биха могли да унищожат Америка. Обаче, това си беше истински "асиметричен отговор" - дешево и сердито.

Тук пише, че последните 15 бройки е трябвало да бъдат изведени от бойно дежурство през 2005.

Коментар

Първоначално публикуван от Жечко Русчев Преглед на мнение
        Умом Россию не понять,
        Аршином общим не измерить
        У ней особенная стать -
        В Россию можно только верить.
        А.С.Пушкин
        Тютчев.

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
          Три дивизии, по четири полка (влака). Всеки полк (влак) е с три ракети РТ-23УТТХ.
          http://www.youtube.com/v/i8hVbKtgNZI

Коментар

А как се унищожава цивилизация? А високотехнологична? Електрическа?
            Правилно, като и спреш тока.
            В тоя форум има хора - няма да дадат да излъжа. На щатите им трябват три бомби за да спрат да съществуват. За сравнение - на СССР трябваха 12, а на нас, като микроскопична територия и енергосистема - две. Почти колкото на оня континент.
            Така че дивизията Сатани стига за уверено унищожаване на противникът. Без преосигуряването - стига и дежурната бригада.
            За съмняващите се - атакуват се не електроцентралите, а големите потребители.

Коментар

Би ли обяснил по- подробно как така на САЩ им стигат 3 бомби, а за нас трябват цели 2?
              То вярно, че нашата електропреносна мрежа е по-надеждна от американската, ама ние сме колкото Тенеси!
              И това за големите потребители не го разбрах.

Коментар

Първоначално публикуван от klasanov Преглед на мнение
                Би ли обяснил по- подробно как така на САЩ им стигат 3 бомби, а за нас трябват цели 2?
                То вярно, че нашата електропреносна мрежа е по-надеждна от американската, ама ние сме колкото Тенеси!
                И това за големите потребители не го разбрах.

Ами много просто Стефан никога не е виждал Америка. И стига с тоя газ праз и ракети.Едното е природен ресурс дето не е качество на народеца руски.То остава да принадлежиш към половината планета и да нямаш нищо под гъзЪ.Браточките трябва да са много благодарни на А.Хитлер щото малко преди това от техния свръх лидер са се учили да привикват да ядът трева.Хич да не ги беше пипал ..тея щяха да си отидат бавно и тихо.Не сравнявайте наща малка държава пълна по това време с национални предатели и болни мозъци замъглени по мечти за руЗко господство.Още има живи хора дето помнят и финансирани супер гадни терористични актове от брата освободител. Подло организирани в нашата по това време процавтяваща държава.Тея само са ни дойли задържали и пречили.Нека някой да напише че това не е верно да видя с коя ръка ще го стори.

И не се хабете в притчи басни и иронии..Още нйкой не ми даде отговор на въпроса за скъпата и качествена руЗка елементарна дори батериика от клас ААА. Къде е тя.
                Кви ракети и кви потънали КурСКОВЕ поради НЕФЕЛНОСТ БЕДНОСТ и невежество. Тия нямат мозък за един радиокасетофон дори.
                Пак казвам манете ракетите автоматите и барута точно те ги съсипаха преди да станат нормални живи хора.Сигур руснашките олигарси плават съ цицестите си западни любовници на ракети движени от земен газ някъде из сибир.Даже имената на децата им вече не са свързани с великата отечествена воина.
                Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 18-01-08, 08:07.

Коментар

Тук съм изтървал голям купон от вчера до днес. Спорове от този тип се решават в 8:00 сутринта зад Камбаните с два секунданти.

Наистина спора се изроди. Истината според мен е някъде посредата. Да вярно е батерийка ААА руска не съм виждал, но съм виждал бордови компютър за лек автомобил какъвто нямат и мерцедесите. Струва 32$ и които не вярва може да го види или при мен или при Иван Алексиев. Руски е. Не е вярно че един кастфон не са измислили. Виждал съм техни аудио системи ( мисля че се каваше Корвет) дето не отсъпват на много западни. Но че са много странна държава вярно е.
                  Има неща дето не ми се побират в главата, като ги чета. Не можем да ги разбрем. И западняците също. Нека хамеринаците да не се сърдят на Путин, защото те го създадоха с тези цени на петрола.
                  Но честно казано извън технологичния спор, мисля че от гледна точка на имперско мислене няма голяма разлика между руснаци и американци. Просто на едните им разбираме езика по-лесно.
                  Никога няма да забравя, когато работих в един от особените институти на БАН, чух един колега да казва нещо. " ако някой има един патрон в повече, ще нападне" ставаше дума за САЩ и СССР и времето беше студената война.
                  Наистина спора става безсмислен. Дайте да спрем, докато някой не е казал нещо за което после да съжелява. Какво и да пишем тук няма да променим руснаците. Тях татари,кръстоносци,французи,немци,Сталин,глада не ги променило, че ние ли. Само водката може.
                  Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                  NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Сега чужденците унищожават енергосистемата ни, като я свеждат до западните стандарти. Без дублиращи резервни линии и разпределители.
                    За да спре всичко, трябва да повредиш ключовите разпределители. Малките централи няма да успеят да захранят големите потребители, а генераторите се разрушават ако работят без товаар. Волю - неволю ги изключват.
                    Цялата система е ужасно сложно синхронизирано нещо. Като няма резерви и по консумацията веднага рухва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на Вчера.

Зареждам...
                    X