До: Котел на твърдо гориво-почистване на нагар, как?
Това къде го описва Пепи е абсолютно същото при мене.Разложка камина с водна риза горене десетина години само дърва дъб.Жена ми държи температурата около 60 градуса че имам вързани само три радиатора и как се заплеснеш камината завира.Точно как го описваш всичко се олепва с гнус като смола тръби кюнци све
Някой път дори се образуват сталагмити от смола от кюнците
и така се залепят че нема чистене.Всичко иде от ниската работна температура ама при мене няма как ще страдам.А за почистване на тръбите където не можеш да бръкнеш с ръка използвай лист от ножовка той е гъвкав и стига до всякъде.И чистене два три пъти на зима нема как или ако ти позволява жилището по висока температура на горене да нямаш тия ядове.Поздрави
И помпата включи на най бавна скорост ти не въртиш три етажна къща и не ти трябва голям обмен
Това къде го описва Пепи е абсолютно същото при мене.Разложка камина с водна риза горене десетина години само дърва дъб.Жена ми държи температурата около 60 градуса че имам вързани само три радиатора и как се заплеснеш камината завира.Точно как го описваш всичко се олепва с гнус като смола тръби кюнци све

Коментар