Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
    Някой купил ли си е робота прахосмукачка? Лични впечатления?
    Някога продавах подобни на ТСМ/същото като марка/. Естествено трябваше да се пробва тази 'иновация' . За атракция става, да разчитащ на нея не. Сравнително бързо се затлачва, особено с косми от животни. А като гледам и цената й, твърдо НЕ!
    Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      Връщането на парите е до 1 месец. След това взимат уреда за ремонт и го бавят 1 месец. След това си взимаш уреда, който "криво-ляво", но работи. Ако искаш рекламираш пак. Отново месец, след това работи, още по зле, но все пак работи. Ако отново рекламираш, и ти признаят рекламацията, ще върнат парите. Пробвано с една моя мултифункционална акумулаторна дрелка "Три в едно" - дрелка, трион и шлайфащ инструмент. Шлайфащият инструмент се зацепи и не искаше повече да се отдели от моторната част. Бяха минали 2 месеца. Върнах я. След месец ми казаха, че е готова. Отидох. Бяха го отцепили със щанга, драстични следи по пластмасата и лошо работеща ключалка. Отговориха ми: Върти ли? - Върти! - Значи е в ред. Отново рекламирах. Отново месец. Върнаха ми го. Сега вече квичеше и като прасе, докато работи мотора. Опитах да рекламирам - не го приеха.
      Та пих една студена вода, за 195 лева и си работя с дрелката, кУтУ Пич. Вярно квичи и се гъне като питон на сглобката, но по Лидъл - ски - РАБОТИ !!!
      На мен ми върнаха парите за акумулаторна отвертка, без възражения, без проблеми. Просто попитаха, цитирам: ,,Ще я правил ли гаранцинно или си искате парит"...Взех си 38 лева. Писах по-горе в темата...

ЛИДЛ са коректни с гаранциите. Въпросът не е в това да им връщам самоцено уредите. Азд тези инструменти или уреди, съм ги закупил, с намеранието да си ги ползвам. Да, бюджетни са. Да, не могат да се очакват чудеса, като експлоатационни качества, ама все пак....Реално, мини стрет батерията я ползвах само два пъти.../ единият път неуспешно /, вторият път свърши работа на една Астра H 1.4 бензин.
      И това беше. Чинно и надлежно ,профилактимно на всеки два месеца дозареждах батерията...И......среден пръст....
      https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Някой купил ли си е робота прахосмукачка? Лични впечатления?
        Аз си купих летос 1300 матовата прахосмукачка..Струваше 75 лъва...Доволен съм. Читя си с нея гаража / ако се сетя да го почистя, че все повече ме мързи /....
        на мен ми идва малко слаба прахосмукачката, която аз притежавам, но си я ползвам и за колата.

Коментар

Другата седмица пускат прав шлайф 500W. До сега май не са продавали такъв(или се лъжа)? Някой ползва ли такъв инструмент и за какво?
          "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнение
            Другата седмица пускат прав шлайф 500W. До сега май не са продавали такъв(или се лъжа)? Някой ползва ли такъв инструмент и за какво?
            Да, така е. Досега в Лидл България не е продаван подобен шлайф..Ще гледам да го купя в понеделник и ще му е...а мамата от работа...

Коментар

• От: Винтоверт Parkside от Лидл

Моята лампа . Отдавна бях обещал , ама сега се случи ......

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0686.JPG
Прегледи:1
Размер:186.2 КБ
ID:5773198

Име:DSC_0687.JPG
Размер:169.9 КБ
ID:5773199

Име:DSC_0688.JPG
Размер:178.0 КБ
ID:5773200

Име:DSC_0689.JPG
Размер:127.3 КБ
ID:5773201

Име:DSC_0690.JPG
Размер:126.2 КБ
ID:5773202

Име:DSC_0691.JPG
Размер:125.4 КБ
ID:5773203

Име:DSC_0692.JPG
Размер:164.5 КБ
ID:5773204

Име:DSC_0693.JPG
Размер:174.6 КБ
ID:5773205
              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Тия лампета LIVARNO LUX и въобще осветителните тема, с марката LIVARNO LUX, продавани в ЛДЛ вършат работа, макар, че като качество са непостоянни. Кога как се случат са...

Коментар

И аз искам такава но възможно най-малката и задължително с магнит
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Днес си купих пистолета за топъл силикон . За сега изглежда и работи перфектно . Има и удобна стойка за стационарна работа . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4606.JPG
Размер:212.9 КБ
ID:5773220Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4602.JPG
Размер:264.3 КБ
ID:5773221
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                      Някога продавах подобни на ТСМ/същото като марка/. Естествено трябваше да се пробва тази 'иновация' . За атракция става, да разчитащ на нея не. Сравнително бързо се затлачва, особено с косми от животни. А като гледам и цената й, твърдо НЕ!
                      Благодаря за мнението. Явно попада в категорията "не ми трябва, ама много искам да го имам" :-)

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
                      Аз си купих летос 1300 матовата прахосмукачка..Струваше 75 лъва...Доволен съм. Читя си с нея гаража / ако се сетя да го почистя, че все повече ме мързи /....
                      на мен ми идва малко слаба прахосмукачката, която аз притежавам, но си я ползвам и за колата.
                      Питането ми беше за робота, който сам чисти.
                      www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                      0898777327

Коментар

Благодаря за мнението. Явно попада в категорията "не ми трябва, ама много искам да го имам" :-)
                        Аз по тоя повод си го купих. Румба650.

Чисти - и чисти по-старателно от мене. Обслужването му е такава досада че е по-добре да си почистиш с нормална прахосмукачка. Но за големи стаи без деца които да покриват пода с играчки, става.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          Днес си купих пистолета за топъл силикон . За сега изглежда и работи перфектно . Има и удобна стойка за стационарна работа .
                          Имаше ли и кутии с резервни пръчки от матовите?
                          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                            Днес си купих пистолета за топъл силикон . За сега изглежда и работи перфектно . Има и удобна стойка за стационарна работа . [ATTACH=CONFIG]938371[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]938372[/ATTACH]
                            Вземи си силикон,много е хубав.Ние понеже харчим много,и тоя ми идва много скъп,но е хубав и за малък обем много си заслужава.Пистолета също е в топ 10 на най добрите лидълски играчки,казвам както споменах,купих три бош ,за 450 лв.А тоя в никакъв случай не е по зле от Бош ,а е смешни пари.
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Стига го хвали,че днес пропуснах да го купя,а утре как е тръгнало няма да останат по магазините.
                              Няма страшно в умирачката...
                              Страшното е да си жив!...

Коментар

Каква е разликата между "правия шлайф" и да кажем един дремел... освен мощността?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X