Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Лидл
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Инструменти от Лидл
Освен мощността другата основна разлика е цанговия държач. При малките тип дремел си ограничен до 3.2ммПървоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнениеКаква е разликата между "правия шлайф" и да кажем един дремел... освен мощността?
При правия шлайф вече има варианти за до 6-8мм опашка на инструмента което предлага и доста по-голям избор от инструменти.
Също така и стабилността на цялата конструкция. На дремел вала е 5-6мм, лагерчетата са малко и слаби.
С две думи правия шлайф е по сериозна машина и деяни на по-големи издевателства.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Това са резервните .Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеИмаше ли и кутии с резервни пръчки от матовите?Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Хвалете ги, хвалете нещата на Лидъл, после си ги купувайте от тук там, ама не Лидъл.Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнениеТоя пистолет го взех вчера, а след мен един награби поне 10
сигурно за търговия.Тези дни ще го пробвам.
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
И аз така съм решил, мисля, че ще намери приложение, дори вече се оглеждам за аксесоари. И ключета с тресчотките ще пазарувам за един приятел. Живея на 50м от Лидл няма начин да не успея.Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнениеПравия шлайф, ще го купя, ако ще ,,турско да стане".....Имам бая работа за него...Последно редактирано от dido uzunov; 24-11-17, 20:58."Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
Коментар
-
Цангите на тоя шлайф са 3,2мм и 6мм
Тоест може и да е полезна машинка. Само да не свърши още в 7:30 [emoji1]
Че ще мога чак към 9 без нещо да стигна до магазинаI'm not Lost, I'm Discovering !
Коментар
-
Трудна работа . Балъците посвършиха и който сега го е изпуснал знае че след месец - два пак ще е на промоция .Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнениеТоя пистолет го взех вчера, а след мен един награби поне 10
сигурно за търговия.Тези дни ще го пробвам.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Дай боже, че аз от кога чакам да пуснат пак импакта, че го изтървах предния път ама засега нъцкиПървоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеТрудна работа . Балъците посвършиха и който сега го е изпуснал знае че след месец - два пак ще е на промоция .
Николай Папазов
Коментар
-
А бе, май предишната промоция беше около голямата градушкаПървоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеТрудна работа . Балъците посвършиха и който сега го е изпуснал знае че след месец - два пак ще е на промоция .
.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Винаги може да се поръча от ГерманияИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Не съвсем, сега гледах в немския лидъл и импакта го няма. Иначе доста от машините ги има постоянно и може да се поръчат от там.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеВинаги може да се поръча от Германия
Имаше още някоя държава с онлайн възможност за пазаруване, но не помня коя бешеI'm not Lost, I'm Discovering !
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар