Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
    Тази седмица видях, че има битумен спрей и самозалепваща битумна лента. Нямам идея как дали са на добри цени (15лв спрея, 12 лв. лентата 10м х 7.5см), но ме интересува ще свършат ли работа да спра слаб теч(капе по капка на час). От 120мм ПВЦ тръба, която минава вертикално през бетонна плоча от тавана и между плочата и тръбата има миниатюрна фуга от която сълзи. Там има и коляно със снадка. Налягане няма. Та мисля да подсуша целият участък, да напръскам със спрея и отгоре няколко витки от лентата?
    Да се запиша и аз към въпроса. Не ми се разправяше да проверявам в нормални строителни магазини, но по спомени - преди поставяне на асфалтова хидроизолация (със или без посипка) задължително мажех с битумен грунд. Обаче на тая лента не видях да пише, че трябва първо да се мине с битумния спрей (а си взех и него). Дали спрея може да преебе нещо залепването на лентата, или си е по-добре с него?

Коментар

Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнение
      Някой да има опит със сабления трион? Взех го за направа на един навес, мисля си че поне чамови греди 10х10, ще може да реже.
      Сабленият трион се оказа много добро попадение. И аз му се чудех доста време, преди да го взема и не съжалявам. Такива греди изобщо не са му проблем, рязал съм брястови и дъбови талпи, а железни тръби, поне до 2 цола ги реже за норматив. Незаменим е при демонтаж на стари каси на прозорци и врати, бъркаш с дългия нож за метал и режеш пироните крепящи касата към клепетата.

Коментар

Някой случайно да има впечатления от косачката, която пускат идната седмица? Да, знам че бензинова е за предпочитане, но тук идеята е да не мъкна/бутам, влача някакъв кютук по малките склончета, а с нещо по-леко да си ги кося

Коментар

Февруари си взех настолния циркуляр Парксайд. Днес направих 150 среза и не съм доволен. Лазера почти невъзможно се регулира да свети успоредно на среза. Ъглите също.
          Отидох в Лидл. Благодаря, мерси и довиждане! Даже не го прегледаха. Да живее капитализЪма!
          0885600006 - Чичо Коце

Коментар

Първоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнение
            ......направих 150 среза и не съм доволен. .....Отидох в Лидл. Благодаря, мерси и довиждане! Даже не го прегледаха. Да живее капитализЪма!
            Мдаа. Скоро връщахме детска дреха от бутиков магазин, АД! Било неделя, управителя го няюало, не знаели телефона и блябля ...
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

https://youtu.be/le_ykbM9d1M

И рекламен агент номер 1 на Лидъл,случи на дефектна батерия.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

о, и аз така - последната ми се падна разбалансирана с един елемент до 0. Две мигащи на зарядното и толкова.

Ама аз се направих на ударен и я заредих с имакса. Сега уж работи.

Коментар

Да похваля тая химия за почистване на капките смола по боята-сещате се лятото като търсим сянката и осираме боята. Помага на 100%

Изпратено от моят SM-A320FL с помощта на Tapatalk

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                    Мдаа. Скоро връщахме детска дреха от бутиков магазин, АД! Било неделя, управителя го няюало, не знаели телефона и блябля ...
                    Попълнете си юридически добре изглеждаща(дори и за лаици, написана на ръка) жалба до КЗП и небрежно "без да искате" я покажете, че така или иначе е у вас и разполагате с неограничено време и енергия по време на рекламацията в магазна на търговеца. Имате право да го направите в който и да е търговски обект на търговеца, през цялото му раб. време. Не е задължително да го направите само и задължително в централата или сервизната му база зад кв. Илиянци(познайте защо са локирани все на такива "удобни" места). Та попитайте го, кое от двете предпочита да подадете на съответното място. Направете го преди клиенти на прага на покупката им. Работи безотказно!

Разбира се случаят с Лидъл(или например Декатлон) не е такъв и аз лично пазарувам доста разсипнически на такива места.
                    WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от dimichos Преглед на мнение
                      Да похваля тая химия за почистване на капките смола по боята-сещате се лятото като търсим сянката и осираме боята. Помага на 100%

Изпратено от моят SM-A320FL с помощта на Tapatalk
                      Обикновен кореселин напоен на малко парцалче върши същата работа.

Коментар

Някой с отзиви за тримера, въпросните ножчета имат ли предимство пред кордата?
                        Hyundai Galloper 3.0 V6

0885 44 60 16

Коментар

С тези 20V не знам каква работа ще върши, поне да го бяха комплектовали с 4Ah батерия. Ако имаш още нещо от Х20,може и да си заслужава покупката .Иначе имат подобно на Florabest на 40V. Интересно ми е защо при нас не пускат нищо бензиново, нито резачка,нито косата, нито косачката, нито водоструйката. Навремето(преди 5 години) чаках, чаках косата и накрая си купих друга марка.
                          Последно редактирано от mitko 53; 15-04-19, 12:23.

Коментар

Отзиви ? за газовото споялниче ( 39 и нещо лв ) ? . Приложение - евентуално нещо по колата , вместо разпъване на кабели.

Коментар

Колеги някой поръчвал ли си е нещо от немския лидл с доставка до БГ магазин, нещо ми се върти из главата че някой беше пазарувал така ама може и да бъркам. Може и на лично. Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                                https://youtu.be/le_ykbM9d1M

И рекламен агент номер 1 на Лидъл,случи на дефектна батерия.
                                Принципно литиевите им елементи не са върха на сладоледа. И при мен се наложи на 14,4 волтова батерия да сменя четирите й елемента. Практически след няколко години, често се налага подобно рециклиране на батериите им...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X