Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

лебедките на 12 и 24 волта се различават само по релетата, моторите са еднакви.

И тия на 24 страдат по-малко от прегряване.

При бормашините може да не е чак по-добре ама нищо чудно.

Коментар

10,8 бош издъхна почти с включване на 18в батерия, може и да му е било време, син.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Всичко зависи от това до колко ще издържи електрониката в ключа.
        Аз успях да убия ключа на една Макита с обратен поляритет, явно има обратен диод, който окъси и езпепели един шунт в батерията.
        Кюча за този модел е над 70лв и не подлежи на ремонт, просто няма начин да го разглобиш без да се потроши .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          лебедките на 12 и 24 волта се различават само по релетата, моторите са еднакви.
          И тия на 24 страдат по-малко от прегряване..
          Как така? И защо пък не прегряват като са еднакви?
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Роторът се овъгли. Но първите акум машини бяха с ниско, макс 12в захранване, не ми се вярва марковите да са мислени и правени за много повече, а и парите са в желязото и бакъра/ алуминия, не в ключа.Не знам.
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
              Явно скоро ще пускат перфоратора, свредлата и ударните боркорони, гледайки румънските предложения. Интересуват ме короните, гледам че са с нов бранд Parkside и вече стандартните размери Ф68 и 82 https://www.lidl.ro/ro/saptamana-act...rticleId=21109 Имам тези които се водят Powerfix, с алуминиевото куфарче и бяха с накакви размери Ф60 и 80, като малката се оказа тясна за контакти. Голямата пък набара едно дебело желязо и остана без зъби.

Боркороните, с бранд ,,POWERFIX" са ташак, така както и свредлата за бетон и т.н.
              Виж, перфораторът за 100 лева /колкото струваше някъде по това време миналата година, си заслужава отвсякъде/!
              https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
                Боркороните, с бранд ,,POWERFIX" са ташак, така както и свредлата за бетон и т.н.
                Виж, перфораторът за 100 лева /колкото струваше някъде по това време миналата година, си заслужава отвсякъде/!
                Защо пък да са ташак? Дупчат си без проблеми бетон,мозайка, тухла. Пробил съм десетки отвори за контакти и разклонителни кутии в бетон с голямата. Но това желязо(сигурно беше Ф20 от ръбестите) я прецака, остана и само един зъб. В четвъртък ги пускат https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=23495 и със сигурност ще взема. Недостатък беше на старите че държачът на свредлата е объл, нямат контра за ключ. Като презатегне се налага да стискам с водопроводен ключ. Та тези новите гледам че са два броя държачи, но единият е за бормашини, със шестостен. А перфораторът, където го предлагат, с голямата корона зор ще бере, опитвал съм с 2,7J , само сработва съединителят. Моята я въртях с големия, 1500W.
                Последно редактирано от mitko 53; 18-04-19, 05:22.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                  Накарах един 10.8 волтов Райдер да мине в отбора Х20V на Парксайд. Получи ми се, както при ашладисването

[ATTACH=CONFIG]986193[/ATTACH]
                  Сложи му от долу и една такава приставка https://www.lidl.de/de/parkside-akku...e-akku/p295451 , та и осветление да имаш. Скоро ги пускаха по 12 лева, успях даже да се вредя. Идеята ти е много добра, имам една такава сдухана батерия https://www.kompernass.com/index.php...product_id=143 , та мисля и аз да я ашладисам към Х20.
                  Последно редактирано от mitko 53; 18-04-19, 05:31.

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
                    Сложи му от долу и една такава приставка https://www.lidl.de/de/parkside-akku...e-akku/p295451 , та и осветление да имаш. Скоро ги пускаха по 12 лева, успях даже да се вредя. Идеята ти е много добра, имам една такава сдухана батерия https://www.kompernass.com/index.php...product_id=143 , та мисля и аз да я ашладисам към Х20.
                    Гледах я приставката, но когато нея я имаше, я нямаше батерията и обратно. Сложих батерията с изводите отдолу и си я зареждам барабар с верта.
                    Вчера слагах улуци по гаража, сглобявах гардероб... Работи засега, електрониката не ме плаши, роторът да устиска само...

Коментар

Лампичката от приставката ще свети доста встрани от работния процес.

Иначе мога само да похваля тази приставка - зарежда мощно без да загрява, а лампата свети приемливо.

Коментар

Така и не успях да се доредя до тая приставка. Кога ги пуснаха и има ли ги още?
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Преди около месец и бяха малко.

Коментар

На 28.03 беше адапторчето, купих го от Монтана. В 9 часа бяха останали само 2 бройки, заровени в батериите със зарядните Х20. Интересно че в брошурата изобщо не фигурираше, само в сайта при Работолница с идея . Другото интересно е че цената беше наполовина от Германия.
                            Последно редактирано от mitko 53; 18-04-19, 15:00.

Коментар

Предполагам, че опашките за боркороните са взаимозаменяеми.
                              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Взех последна бройка от акумулаторния тример, но се чудя дали да не го върна. Имам бензинов за вилата, но вкъщи на двора ми трябва нещо малко. Да, обаче с тези пластмасови перки е много трудно да обираш тревата по ъглите. Ако го бяха направили с корда , щеше да е много по-добре.
                                2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                                Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X