Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видеонаблюдение-размисли,съвети,решения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Видеонаблюдение-размисли,съвети,решения?

Това ме развесели
    Този толкова отпечатъци е оставил. И така се е скрил с шала, като нинджа...

Коментар

В Англия, в някои квартали, камерите на полицията и повечето, се намират в нещо като кафез (решетка, подобна примерно като тази на количките за пазаруване).
      Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
        Това ме развесели
        Този толкова отпечатъци е оставил. И така се е скрил с шала, като нинджа...
        Ти пък на кой свят живееш?!? Полицията отдавна не си дава труда да снема отпечатъци при взломни кражби, та за откраднати 1-2 евтини камери ли ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          Ти пък на кой свят живееш?!? Полицията отдавна не си дава труда да снема отпечатъци при взломни кражби, та за откраднати 1-2 евтини камери ли ...
          Не, това дали полицията си дава зор е едно на ръка. Искам да кажа, че ако тръгне някои да го търси този "професионалист" ще е елементарно да го намери и шала няма да му помогне...

Коментар

Не, това дали полицията си дава зор е едно на ръка. Искам да кажа, че ако тръгне някои да го търси този "професионалист" ще е елементарно да го намери и шала няма да му помогне...
            Ако няма "регистрация" в МВР, никакъв шанс...

Айде малко снимки от старите ленти, от преди 6 години: 66-годишен, маскиран като травестит прави мизерии на съседите си (В случая драскаше със спрей на стената пречупени кръстове и нецензурни неща и плиска отработеномасло на стената)...
            (В момента живе близо до Ronin )
            Това на главата му е перука. Нещастника е с мустаци и очила... Пълна карикатура!

Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
              Ако няма "регистрация" в МВР, никакъв шанс...
              Що? Вече при издаване на документ ти свалят отпечатъците.

Коментар

Що? Вече при издаване на документ ти свалят отпечатъците.
                То и в болницата евентуално ще ти свалят, но ако си болен от грип, не значи, че си за родилното...
                Публикувайте отговор

Коментар

Здравейте, гледам, пишат професионалисти. По темата, искам да заснема с камера с достатъчна яснота денем фасадата на 12-етажен вход с 44 апартамента. Трябва да докажа /не, че не знам/ кой /кои/ си изхвърлят боклука през прозореца. Приемам съвети.
                  На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
                  "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

На какво разстояние от фасадата/терасите ще се намира камерата.1 мегапиксел с подходящ обектив ще свърши работа,хубаво е да има поне 12 фрейма на канала
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Вариант едно - камера на голямо дърво, все още без листа, на 30 метра. Недостатък - няма да има захранване. Не ме мързи да се покатеря, ако трябва и през нощта.
                      Вариант две - моля се на някого от къщите отсреща, на 50 метра, да ми разреши да сложа камера и записвачка. Недостатък - разпространяване на информацията, че има сложена камера.
                      Вариант три - конзолно изнесена камера от моя балкон, която да гледа нагоре. Недостатък - мога да я изнеса само около 3 метра настрани. Достатъчно бавно за целта ще се разчуе за камерата.
                      Вариант четири - същото, като три, но на покрива /тавана/. Проблем - пак изнасянето, също и захранването.
                      "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Първоначално публикуван от kosta-s Преглед на мнение
                        Здравейте.Признавам си,че не съм чел подробно темата,щото не разбирам нито от пиксели,нито от камери.Проблемът ми е следния.Наскоро наех дърводелски цех,в който има изградена система за видео наблюдение.Качеството изобщо не е впечатляващо.На шест метра номер не може да се прочете,камо ли нощем.Монитора,според мен не е зле LG flatron W 2343T.Камерите не ги знам какви са,но явно не са качествени.Та питането ми е само с нови камери ли ще се подобри качеството или трябва и друго.
                        Аз търпеливо очаквам съвет.

Коментар

Първоначално публикуван от kosta-s Преглед на мнение
                          Аз търпеливо очаквам съвет.
                          Здрасти, не виждам нито снимка , нито друго освен йероглифи.Снимай двр
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от ag ro Преглед на мнение
                            Вариант едно - камера на голямо дърво, все още без листа, на 30 метра. Недостатък - няма да има захранване. Не ме мързи да се покатеря, ако трябва и през нощта.
                            Вариант две - моля се на някого от къщите отсреща, на 50 метра, да ми разреши да сложа камера и записвачка. Недостатък - разпространяване на информацията, че има сложена камера.
                            Вариант три - конзолно изнесена камера от моя балкон, която да гледа нагоре. Недостатък - мога да я изнеса само около 3 метра настрани. Достатъчно бавно за целта ще се разчуе за камерата.
                            Вариант четири - същото, като три, но на покрива /тавана/. Проблем - пак изнасянето, също и захранването.
                            Това с камерата на дърво го изключи като вариянт.Ако се търси бюджетно временно решение,даш камера ксиоми в 2 К резолюция и седем амперчасов акумулатор и на въпросното дърво , със 64 гб карта ще направи запис 12 часа може би.Недостатък е ако и друг може да се катери по дървото
                            Със монтаж на покрива над и под терасите , няма да разбереш от кой етаж излита торбата.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                              Това с камерата на дърво го изключи като вариянт.Ако се търси бюджетно временно решение,даш камера ксиоми в 2 К резолюция и седем амперчасов акумулатор и на въпросното дърво , със 64 гб карта ще направи запис 12 часа може би.Недостатък е ако и друг може да се катери по дървото
                              Със монтаж на покрива над и под терасите , няма да разбереш от кой етаж излита торбата.
                              Да, временно решение се търси, 10 часа ще са напълно достатъчни. При нужда - упражнението може да се повтори. Поставям къщичка за птици на дървото с оборудването вътре. Докато някой се усети и се качи на дървото, вече ще съм я прибрал. Само дето инструкцията е като за професионалист, а не за лаик като мен. Ще ми свърши работа инструкция като: "иди и кажи на съответния продавач - трябва ми еди си какво, правилно свързано и подготвено за работа". Ако закупеното после може да ми послужи и на вилата /има ток/, ще е чудесно. Става въпрос за София.

Коментар

Трудно ми е от тел.на жената да сложа линк, трябва ти автомобилна камера ,има ли 12 волта записва,не ти е нужно повече, ксиоми давам за пример, понеже цена качество няма аналог.
                                Продавалника има ...внимавай ксиомито да е оригинално, има реплики трудно различими.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X