Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видеонаблюдение-размисли,съвети,решения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Видеонаблюдение-размисли,съвети,решения?

Първоначално публикуван от sysmx Преглед на мнение
    имате ли магазин в софия където мога да погледна?
    Мен ако питаш се обърни към фирма, която се занимава с такава дейност. Има си разни специфики къде да бъдат поставени камерите, на къде да гледат и др подобни.
    Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Ако искаш да го свършиш сам и смяташ, че ти се занимава и можеш да се справиш, можеш да поръчаш от братята китайци. Има добри попадения и сносни комплекчета за без пари спрямо тези тук, аз така направих за непретенциозно ползване, попрочетох, навързах и разположих всичко както прецених и няколко години върши работата, за която е поставена системата!

Коментар

мерси за предложението, но ще си ги монтирам сам.

Та чакам предложение за магазин в София. Трябват ми до 4 камери за външно + DVR.
        [Metal Mulisha]
        KTM: Ready to Race

Коментар

Първоначално публикуван от sysmx Преглед на мнение
          мерси за предложението, но ще си ги монтирам сам.

Та чакам предложение за магазин в София. Трябват ми до 4 камери за външно + DVR.
          ДВР за 4 камери може да се намери до 90 лв без хард диска... АХД камери - от 39 лв
          Публикувайте отговор

Коментар

То на колегата не му е проблема в цената. Иска око да види, ръка да пипне...

Коментар

Колегата ако има път към Плевен да се обади. Ще му пикажа, разкажа. Имам и колекция със заснети престъпници: с маски, без маски, преоблечени като просяци или травестит,бс перуки или не... В момент на взлом, преди и след това... Разчистване на сметки с бухалки...
              Всички тея кадри непризнати в полицията, а единствено за собствена "консумация"...

Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk
              Публикувайте отговор

Коментар

Здравейте.Скоро мисля да взема нвр и камера но искам да имат голямо качество както през деня така и през ноща.разбира се парите не са много но повече не мога да отделя. Поне засега ще е само нвр и 1 камера.по натам още 2-3 камери не повече.Може другите камери да са по добри стига и нвр-а да може да подържа по голямо качество.Като цяло кажете ми хубави ли са нвр-а и камерата и има ли някакви екстри които двр-а трябва да има задължително.

Коментар

Добре ще е да кажеш камерата за външен или за вътрешен монтаж ще е

Коментар

Нвр се очаква да работи по мрежа с ип камери,за двр обикновенно се приема чифрово записващо устройство с аналогова камера/и.макар че трибидните работят и с ип и аналогови както и АНD което си е аналог.За да има качество,минимума е 720р резолюция ,после 960 ако не бъркам и 1080 р ,цената зависи от това основно.
                    По правило ИП камерите са леко по скъпи примерно от AHD камерите със горе долу еднакви параметри, бих препоръчал AHD камерите , има с 1 мегапиксел ,2 и 4 мегапиксела,тея дни ще пробвам да кача снимки от 4 мегапикселовите ако имам време,все още не съм ги и тествал.
                    Последно редактирано от Roninn; 05-02-17, 17:21.
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

взех NVR и IP камера 3мп и мога да кажа че съм доволен от качество денем и нощем.камерата е 130 лв така че не е толкова скъпа.не си заслужава въобще да се купуват евтини боклуци по 30-50 лева.

Коментар

За 30 лв може да си купиш само някоя аналогова 800tvl. Което е доста далеч от 3 mpx.
                        Всъщност намери ли шоурум където да избираш?

Коментар

Тя за 30 лв.няма да е и 800 тв линии
                          Или ще е само по надпис на кутията
                          Незнам как е при тебе но при мен 80% от клиентите напълно ги устройва 1 мегапиксел като качество и цена.Намирам обаче чувствителна разлика между едномегапикселовите камери на различните вносители като качество,а цените са близки да не кажа еднакви.Има и един голям търговец който се подиграва със клиентите - дилърите си по отношение на кабела....примерно меден кабел със сечение 0.5 квадрата в действителност е 0.22 ....Има Бг производители на същия кабел ,чисто визуално кабела е почти три пъти по дебел а цената по две....За крайния клиент всичко това няма значение,ама парите ги дава той пък получава измама.Същевременно голям турски завод,доставя чиста мед кабел, със всички сертификати и без ограничение на количествата с 10% по ниска цена на първия голям вносител който очеизвадно лъже.

Та сега кой е циганин(визирам манталитет ,а не произход) италианския производител дето пише глупости щото едрия бг търгаш така му е казал, бг търгаша дето си лъже откровено, или турския производител дето и кабела и цената му е перфектна.
                          А с камерите мармалада е пълен.

Aco2727

Това че са ти продали 3 мегапикселова камера въобще не е гаранция че е такава.Вероятноста даже е малка ,масово се продават 1.3 мегапикселови ИП камери дето истинска 800 тв линии аналогова е по добре.Да не споменавам илиянските птз дето като ги видя и ми става жал за тея дето са ги купили.
                          В понеделник един такъв носи една торба 5 бр.за 250 лв.много хубави да му ги сложим на вилата над Храбрино.Казах му цена за да го откажа,той пък взе че се съгласи естествено тея дето ги беше донесъл ставаха само да различиш има или не сняг.Според мен 320х200 нямаха
                          Естествено че бяха изхвърлени...но има хора които не знаят и не са наясно и купуват камери щото просто така пише на кутията,същевременно има и клиенти които са наясно и три мегапиксела не ги задоволява, стигнах до 16 мегапиксела и чак тогава кандисаха.

Лошото е че и аз/ние не можем чисто технически да докажем каква е резолюцията на дадена камера, единствено можем да налагаме една до друга няколко и да гледаме различните детайли в картината, което е субективно но друг начин няма.Естествено всеки търговец се възползва от това.
                          Последно редактирано от Roninn; 12-02-17, 09:56.
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                            ...Лошото е че и аз/ние не можем чисто технически да докажем каква е резолюцията на дадена камера, единствено можем да налагаме една до друга няколко и да гледаме различните детайли в картината, което е субективно но друг начин няма.Естествено всеки търговец се възползва от това.
                            Ако е толкова важно, естествено че може. Разглобяваш камерата, при необходимост разпояваш сензора, парт номера му в чичо Гошо. В дейташита ще кажат за какво става въпрос...
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Камерата не е само сензор.

Коментар

Не е, но ако сензорът е 320х240, няма как да е с резолюция 4к...
                                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X