Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За тревичката в дворчето.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За тревичката в дворчето.

Някой може ли да ми каже къде в София може да се вземе моторна коса под наем? Трябва ми за едно дворче под 0.5 дка, което е доста обрасло, както с висока трева, така и по някое малко храстче.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Поискай от Марто,или от Пламен майстора???

Коментар

Здравей,нещо да не сгрешим модератора да ни дърпа ушите ама попитай чичко гугъл за rentex ltd.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Мравките са враг номер едно за райграса.
          Миналата година и при мен на първият участък ми изнесоха половината семена, въпреки че поливах всеки ден. За втория преди засяването разбърках тревната смес с пудра против мравки. От хуманитарна аптека, в едни жълти пластмасови шишенца, сирийско или подобно арабско производство беше май. Ефекта беше поне за мен много добър - не видях изобщо активност от страна на мравките, а като се замисля май и мравки не видях повече.
          Венцислав Петров
          Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
          Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
          0889 62 8четири 6четири

Коментар

в Киров са най-евтини,13лв за 24 часа

Коментар

Първоначално публикуван от talasymcho Преглед на мнение
              Здравей,нещо да не сгрешим модератора да ни дърпа ушите ама попитай чичко гугъл за rentex ltd.
              Питах го, и даже днес отидох на единия от адресите от сайта им (в Люлин) ама там вече няма такъв офис.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Значи след консултации с "разбирачи" напръсках със син камък и сега засега гъбите се позагубиха, ама от това ли от жегите ли?
                Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от yor Преглед на мнение
                  в Киров са най-евтини,13лв за 24 часа
                  В крайна сметка, това се оказа най-добрия вариант - 4-тактова Хонда, 13 лв/денонощие със 150 лв депозит.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако ти трябва косачка,вместо коса имам един Викинг,ще ти го дам да си свършиш работа.

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                      Ако ти трябва косачка,вместо коса имам един Викинг,ще ти го дам да си свършиш работа.
                      Преборих го още вчера. То беше един микс от висока половин метър трева и тук-там - издънки на разни плодни дървета, та коса с нож беше най на място, въпреки, че на по-рехавата трева не се справяше особено добре.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Масово използван хербицид бе открит в 10% от българите

"Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Аз не се учудвам..И как иначе То дори и аз вместо да кося пръскам с отрови. Сега следва атака срещу организираните бурени от моят опит да си направя ливада с някакъв препарат за широколистни плевели. Под тях има тревичка макар и рехава. Казаха ми да окося един път и после след като пак покарат да третирам с "химията" ...Да видим какво ще стане....
                          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Още си в началото. Ако имаш време и нерви го направи като хората. Избии всичко. Фрезовай, засади наесен, добре валирай, поливай. Зимата ще е рехава, но напролет и другото лято ще имаш чудесна ливада. Ако почвата не ти е песъчлива преди фрезоването добави няколко самосвала пясък. По добре вирее после тревата.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Още си в началото. Ако имаш време и нерви го направи като хората. Избии всичко. Фрезовай, засади наесен, добре валирай, поливай. Зимата ще е рехава, но напролет и другото лято ще имаш чудесна ливада. Ако почвата не ти е песъчлива преди фрезоването добави няколко самосвала пясък. По добре вирее после тревата.
                              Това е приказка Проблема е , че рядко мога да посещавам мястото. Ще видим докъде ще стигна.
                              ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                                Това е приказка Проблема е , че рядко мога да посещавам мястото. Ще видим докъде ще стигна.
                                С рядко посещение няма как да стане. Има системи за поливане, дори и роботи за косене, но... ако няма да си там често е безмислено занятието. Оставяш си натуралната трева и просто, като си ходиш косиш. Може и друг вариант - да наемеш някой да се грижи за тревичката вместо теб, но зависи каква е целта и дали оправдава средствата.
                                "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X