От: Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".
Ако издадеш къде ги продават и аз ще си купя. Имам лозе с вила в подножието на балкана и е бъкано с пепелянки и усойници.
А в старите къщи има смокове. Този дето се е съблякъл няма да е толкова голям защото старата кожа се разтяга и за това е била толкова дълга, но пак си е бил добър енземпляр. На село комшийката намери смок в чекмеджето на един бюфет и то в обитаема къща
. По принцип не са опасни но могат да докарат инфаркт на възрастен и много трайна уплаха на малко дете. Иначе с гаранция няма да има мишки. Вече е студено и с гаранция е заспал някъде, но на пролет ще излезе ако е още там.И съм чул, смоковете живият винаго по два. Майка ми миналата година намери малко смоче до дворната чешма и с машата го занесла да го изхвърли надалеч, че и било грях да го убие.
Така, че живота близко до природата винаги е съпроводен от подобни срещи. Но определено осите са далеч по- опасни от каквато и да е змия. Макар, че тези пити ми приличат на пчелни, осите и стършелите правят фунии, ама знам ли по вашия край какви са им обичаите.
В интерес на истината къщата изглежда добре с този раздвижен цокъл. Явно като цяло изглежда по друг начин отколкото първите снимки на камъните така, че си вземам думите назад.
Първоначално публикуван от NOTY
Преглед на мнение
А в старите къщи има смокове. Този дето се е съблякъл няма да е толкова голям защото старата кожа се разтяга и за това е била толкова дълга, но пак си е бил добър енземпляр. На село комшийката намери смок в чекмеджето на един бюфет и то в обитаема къща

В интерес на истината къщата изглежда добре с този раздвижен цокъл. Явно като цяло изглежда по друг начин отколкото първите снимки на камъните така, че си вземам думите назад.

Коментар