Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
    Колега, купи си таралежчета.
    Ако издадеш къде ги продават и аз ще си купя. Имам лозе с вила в подножието на балкана и е бъкано с пепелянки и усойници.
    А в старите къщи има смокове. Този дето се е съблякъл няма да е толкова голям защото старата кожа се разтяга и за това е била толкова дълга, но пак си е бил добър енземпляр. На село комшийката намери смок в чекмеджето на един бюфет и то в обитаема къща. По принцип не са опасни но могат да докарат инфаркт на възрастен и много трайна уплаха на малко дете. Иначе с гаранция няма да има мишки. Вече е студено и с гаранция е заспал някъде, но на пролет ще излезе ако е още там.И съм чул, смоковете живият винаго по два. Майка ми миналата година намери малко смоче до дворната чешма и с машата го занесла да го изхвърли надалеч, че и било грях да го убие. Така, че живота близко до природата винаги е съпроводен от подобни срещи. Но определено осите са далеч по- опасни от каквато и да е змия. Макар, че тези пити ми приличат на пчелни, осите и стършелите правят фунии, ама знам ли по вашия край какви са им обичаите.
    В интерес на истината къщата изглежда добре с този раздвижен цокъл. Явно като цяло изглежда по друг начин отколкото първите снимки на камъните така, че си вземам думите назад.
    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
    0894328706

Коментар

При нас мангетата за 100 лева ти докарват десетина бройки. Само дето много бягат пущините. Трябва да е добре оградено иначе изчезват веднага. През деня много не ходят но нощно време само змийчета търсят.
      Успех
      Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Леле ако знаех колко сме задружни в България и с каква готовност си помагаме,никога нямаше да емигрирам.
        Браво Геца това е което може да те държи жив.Работа винаги ще има,а и ще има къде да те разкара щерката след някоя и друга година.
        Ентусиазъм не ти липсва,средства все се намират,така че само напред.Някой ден ще ти дойда на гости и ще ти донеса един бумеранг да си закачиш на стената.За бъркане на бетон не ме чакай.
        Поздрави и честита коледа.

Коментар

Здравейте верни фенове на хубавата ми тема . 4естита нова година.
          Известно време нямах достъп до интернет, поради тотален разгром на компа ми .
          Днес оба4е реших да взема един на заем, за да мога да ви направя съпри4астни към действията ми. Едвам се справям с писането, но ще го преглътна .
          Надявам се, 4е си спомняте тази снимка

Времето за изпълнение беше строго определено от дъщеря ми. Стартът беше даден , а срокът бе колкото се може по скоро .
          Какво може да сътвори 4овек с реза4ка за дърва, ел. трион4е , тесла , молив, нивелир и няколко килограма пирони . Много неща, стига да има въображение.
          Да ме прощават колегите модератори, но така и не намерих буквата 4 в клавиатурата . За това ще си позволя да пиша с 4ислото 4.

Старт.

Времето оба4е се скапа и работата бе преустановена.намерихме си оба4е друго занимание. Да у4им ку4ето да тегли шейната.

Да не си помислите 4е времето ни е уплашило
          продължаваме дори и при минусови температури.

Всеки слън4ев лъ4 бе посрешнат с радост от мен. Въпреки това кафето ми замръзваше

Готова е. Ех, щеше ми се да е готова.

Имам си постоянен техни4ески надзор

Ето творението от високо.

Нищо не ме прави по доволен от тази усмивка.

ето 4е и покривът е по4ти готов.

Какво е къща без стъпала. А какво са те, ако не са завършени

Ето това е краят. Сега 4акаме пролетта за да лакирваме. Също така тогава ще стартира и проектът за беседката. Никога не съм се занимавал с този род дейности, но се гордея с творенията си. надявам се и вие да се позабавлявате. Сори за ка4еството на снимките. Снимам с телефон. Също така и за буквата 4

Коментар

Браво на теб няма студ, няма пек. Честита къщичка. Я пробвай с клавиша под ''Ескейпа"

Коментар

Браво Жорка! И мен лятото ме чака нещо такова, та ще имам нужда от помощ. Спорна година и живот и здраве до скоро.
              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Браво страхотна работа си свършил, отново доказваш, че с малко фантазия и много работо нещата се получават!
                За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от bobotrojan Преглед на мнение
                  Браво Жорка! И мен лятото ме чака нещо такова, та ще имам нужда от помощ. Спорна година и живот и здраве до скоро.
                  Eй го къде е Троян. Докато си казал почвам и съм дошъл. Мога да се похваля, че след 2 дена търсене открих буквата ч .
                  С тази къщичка имам само един проблем. Колебая се, как да я боядисам. Да ли да е в розаво или някакви други подходящи цветове за детска къщичка или да я лакирам с тъмен лак .

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                    Eй го къде е Троян. Докато си казал почвам и съм дошъл. Мога да се похваля, че след 2 дена търсене открих буквата ч .
                    С тази къщичка имам само един проблем. Колебая се, как да я боядисам. Да ли да е в розаво или някакви други подходящи цветове за детска къщичка или да я лакирам с тъмен лак .
                    Ти нямаш думата! Имаш си консултант по въпроса... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:viu1293993967y.jpg
Прегледи:1
Размер:142.9 КБ
ID:5241230
                    Като й гледам шапката и шала... К'во ли питаш...

Коментар

Само лак -прозрачен.Боя върху дърво е доста грозно.С розова боя няма да стане по-детска.Нарисувай детски мотиви и лакирай отгоре.Може и готови фризове да купиш и да залепиш,или да накараш дъщеря ти да нарисува нещо върху къщичката-по-детско от това не се сещам.Ако искаш да изкара повече във времето-обгори я с горелка(газова, леко) зашкури и лакирай.Стъпките под гредите не се виждат,как е подложено(бетон, профил) ?Доста добре е станало и ще се ядосаш ако започне да гние .Видимите ръбове на ОСБ -то ги намацай добре с нещо устойчиво на влага (най-малкото вземи прозрачен санитарен силикон).Само самата площадка може да боядисаш, защото вече е попила и за да го докараш до дърво отново трябва циклене-което е безмислено.Лични мнения,евтини решения-надявам се полезни.
                      Последно редактирано от //Радо//; 03-01-11, 21:30.
                      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Жоре объркал си професията пич. Ако мънинката си мисли, че сега вече ще я оставиш на мира значи пак се е заблудила. Нарочно си направил верандата по-голяма та да си пиеш питието там за да е под надзор АХ ТИИИ.
                        0877 877 297

Коментар

Първоначално публикуван от Кърнаре - 75 Преглед на мнение
                          Жоре объркал си професията пич. Ако мънинката си мисли, че сега вече ще я оставиш на мира значи пак се е заблудила. Нарочно си направил верандата по-голяма та да си пиеш питието там за да е под надзор АХ ТИИИ.
                          Не знам приятелю, но като гледам каква приказка е, ми се ще да дръпна една изолация и да се местя там.

Коментар

Между другото на тази снимка е хванато слънчевото затъмнение онзи ден.

Коментар

Между другото на тази снимка е хванато слънчевото затъмнение онзи ден.
                              Абе, късметлия си ти! Жив и здрав да си!

Коментар

Браво адаш!
                                Снимката е уникална. Слънчево затъмнение след 70г. пак ще има, ама такава къщичка-едва ли

ПП
                                Абе ти да не си продал КТМа и да си го превърнал в дървен матрял. Тази тема расте, а аматИорската хвана мухъл
                                Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                                0894328706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X