Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Ние винаги сме живяли в къщи и колегите са прави, като казват,че занимавката край няма. Баща ми като излезе на пенсия, го хвана съклет и бастиса повината територия отредена за зарзават, зася я с райграс и направи посредата беседка. Добре стана, не за друго, ами има къде да седнем, като се съберем и на децата им дойде добре. На пролет ще вдигам и аз беседка. Може да се каже, просто е наложително на село да има в двора беседка.
    Ето тази,която направихме с баща ми. Осем човека се разполагат комфортно,макар че не изглежда голяма.Изцяло е от дърво, измислихме и модела за олучите, после дойде идеята за опазване от завяването на летния дъжд и насекомите...
    Доста бяха перепетиите, особенно с дреболиите...ту това, ту онова, ама как, ами то не става...
    Прикачени файлове
    диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Браво. Като изпълнение много ми харесва, но като модел си е жив отврат. Ако на този който е в дъното му се допикае, трябва да вдигне всички, за да излезне. Ето за това мойта ще е 4/3 и няма да е заградена. В случеят, ще е повече като навес, от колкото беседка. Или по точно тип шатра.

Коментар

Така е, но има едно НО: едната страна е постоянно отворена, а на други две(през една) паната се откачат и могат да се махат, когато е по-гъстонаселено. За друго си прав: четвъртита е най-добра. След като съм правил шестоъгълна, съм убеден че е така.
        диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Жоро, от нямане на време, едва сега виждам темата ти.
          Ще трябва да ни заведеш някой ден до "мястото на бойните действия", пък там, може да се окаже, че можем да сме полезни с нещо.
          Можеш да разчиташ на подкрепа с превоз на по-груби материали (да не тормозиш и цапаш Зафира-та), при възможност - лично участие в СМР и т.н.
          Ще се чуем непременно за това.
          Успех в начинанието.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            Ще трябва да ни заведеш някой ден .
            Ники и това съм го мислил. Още повече, че джиповете всяват респект. Нали знаеш, когато се заговори : Ааааа там ония с джиповете, я по добре да не пипаме . Първо обаче ми се ще да приведа малко нещата в ред, а след това ще дойде и почерпката . Абе като се замисля, ще се наложи да е по скоро .

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
              ... Първо обаче ми се ще да приведа малко нещата в ред, а след това ще дойде и почерпката . Абе като се замисля, ще се наложи да е по скоро .
              Жоро, аз за първото ти говоря, не за "след това". То, почерпката е най-лесната част.
              Имах предвид - да ти окажем помощ за "привеждането на нещата в ред".
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ники аз те разбрах още от предният пост. За сега нямам нужда от помощ, пък и когато нещата ги свърша сам удоволствието от крайният продукт е стократно. Въпреки това благодаря за предложението и да знаеш, че ако видя трудност ще се възползвам от него.
                Сега стартирам към Никопол, че останаха още малко документи за оправяне.

Коментар

Жоро, само да споделя личния ми опит с басейн. То мойто не е басейн а шадраван на три нива. Ще потърся снимки да ти пратя. Водата пада от горното ниво през второто, а най долното ниво е кръгъл басейн. В него обаче само щерката може да се натопи и то до корема. Басейна е нещо много сериозно и по добре да го обмисли много, много хубаво преди да почнеш. Пускам ти линкове на фирмата която ми даде идеите за моята градина:
                  http://www.savour-garden.com/rock_ga...str/vBistr.htm
                  също така, това което ти пращама е нещо което след това за два дена можеш да го развалиш и да си насадиш трева например. А бетона . . . . .
                  http://www.myjapanesegarden.com/
                  Тук ти давам линк на едно поточе свързано с две езерца, нещо което направо ме утрепа. Това го е правил един 70 годише англичанин абсолутно сам. Има и мостче - но друг тип, не като това което предполагавм ти искаш. Но идеи бол. Отстрани в ляво има линкове за всяка част от построеното.
                  УСпех в начинанието. Ако имаш нужда от помощ - ще помагаме.
                  УСПЕХ
                  Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Хиляди благодарности. Много идеи може да се вземат от тези картинки.

Коментар

Ето ти една беседка в която нямя проблеми с сядането - 5,5 м диаметър и готово.Ако искаш имам снимки и за децки кът .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 042.jpg
Прегледи:1
Размер:197.7 КБ
ID:5230356

не ми се получи със снимките..Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 050.jpg
Прегледи:1
Размер:197.4 КБ
ID:5230357
                      Последно редактирано от cveti; 23-11-10, 19:53.

Коментар

Първоначално публикуван от evtimovi Преглед на мнение
                        .Ако искаш имам снимки и за децки кът .[ATTACH=CONFIG]273449[/ATTACH]
                        Разбира се. Черпя идеи от всякъде. Пускайте снимки за каквото и да е, щом сметнете че може да е от полза.

Коментар

Беседката си я направи като малко копие на къщата -най-добре ще изглежда.Тия кръглите беседки са за "събеседване"-сядате и тихичко си говорите (даже без да ръкомахате много).За напиване са други ( по-отворени) ,за да може някои физиологични функции да се извършват на момента,че може да стане мазало.
                          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                            Между другото, докато трае подготовката за беседката, стартира още един проект за детски комплекс, който изпълнявам съвместно с дъщерята . На него лентата ще трябва да се реже колкото се може по скоро.
                            Жоро, не знам дали ще ти влезе в употреба, но имам истински малки вратички (40х80 см), които ми бяха мостри. Ако мислиш, че ще ти свършат работа и децата ще се радват, твои са!
                            П.П. Снимах едната:

edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

До къде стигна бе човече
                              0877 877 297

Коментар

Ако амаш проблем с горичката се обади,аз имам решение!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X