Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Дано си заслужава бизнес-начинанието.
    Едната ще чини към 500 лв с труда.....
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
      Дано си заслужава бизнес-начинанието.
      Едната ще чини към 500 лв с труда.....
      По скоро 500лв е без труда. Като гледам размерите и ще влезе 1 кубик дървен материал, който е към 400лв при нас. Отделно че има и покрив от битумни керемиди и желязо за ограда.

Коментар

Споко,Жоро няма да ви иска пари за матряли!!

Къщурката е уникална! А за глутницата-нямам думи!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

• Re: Къщата - как си отворих работа за 100 години напред." Направи си сам".

Кучешкият палат изглежда много готин.

Коментар

Не споделям,супер тъпо .
            Един легнал варел ще свърши същата работа.

Коментар

Аз ще чакам повече разяснения за ваканционното селище на кучетата. Имам въпрос- кучетата със стопаните си ли ще "ваканцуват"? Май, че знам отговора- "НЕ"! Тогава ще имам още въпроси...

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                Аз ще чакам повече разяснения за ваканционното селище на кучетата. Имам въпрос- кучетата със стопаните си ли ще "ваканцуват"? Май, че знам отговора- "НЕ"! Тогава ще имам още въпроси...
                Зависи кои са стопаните и за какво са дошли. Мястото ми е доста, винаги има още и още за приятели да ли със или без любимците си да " ваканцуват " Голяма дума сътворихме. Давай направо останалите въпроси.

Джарта, като дойдат хората да вземат подрастващото поколение и видят варелите и условията на гледане, мисля че биха се отдръпнали. Сега условията ми също са прекрасни, но винаги може повече. И между другото, заканил съм се на лято да се завръщам, така че тъпчи пътеките . Грижи се " Белодробната " да не буреняса.

Коментар

Да знаеш, че съм най-приятелски настроен! И думата (с ваканцията) я сътвориха съвсем наскоро господа журналистите.

Та, ако ще правиш пансион за кучета, докато стопаните им са в отпуска или командировка- ти да се грижиш за кучетата им:
                  - Нормативни изисквания, необходими документи, собствена фирма... Проучил ли си какво е нужно за тази дейност?
                  - Реклама на пансиона, удобно местоположение (за платежоспособни стопани).
                  - Условия за питомците- описан порцион (според породата и възрастта), ежедневни разходки.
                  - Ветеринарна поддръжка.
                  - Застраховка срещу изгубване, разболяване, кражба, смърт на (доверен) домашен любимец- има ли такава? Ще ти потрябва все някога!
                  - Къщичките които си харесал са много хубави наистина! Обаче струват доста пари (дори и да си ги изработиш сам) и се поддържат чисти трудно!
                  - Грижата за 10-15 кучета, които не са твои, а са при теб за период от 10 до 15 дни (в най-хубавия случай) не е за сам човек. Ще ти трябва персонал от доказани и предани приятели- кучкари.
                  - Забрави си да си шеф на глутницата! Никой няма "да те бръсне за..." поне от питомците ти.
                  - Никаква романтика няма да има в начинанието, освен някоя разнежена стопанка- някой ден... Дай Боже всекиму!

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                    Да знаеш, че съм най-приятелски настроен!
                    Аз също. Не се разбрахме. Грешката е моя. Не се изказах правилно. Всички кучета са мои. Не ми е минавало през акъла да правя хотел за кучета. Използвах думата ваканционно, просто метафорично, защото точно на такова ще заприлича.

Коментар

Искам да поръчам една моля ви!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X