Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бисерите на нашите деца

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бисерите на нашите деца

Ето една случка и от мен.
    След концерта на Guns N Roses докато се измъкнем и отдалечим от стадиона за да можем да си хванем такси стана доста късно, в таксито гледам станало 2.40 и казвам на щерка ми (с потника на KISS).
    - Вики, ти до толкова късно никога не си издържала будна, не ти ли се спи - а то детето, явно много му хареса концерта и една такава превъзбудена на висок глас
    - НЕ, ДАЖЕ МОЖЕ ДА НЕ ЛЯГАМЕ ЦЯЛА НОЩ - направо искреше от енергия.
    Прибрахме се, за една минута си облече пижамата (няма зъби, няма друго миене) легна, не можах и "лека нощ" да й кажа - заспа.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC12881.JPG
Прегледи:1
Размер:161.6 КБ
ID:5396616

Коментар

Да спомена отново дъщеря ми
      Вероятно сте засичали по телевизията рекламата на брускетите .... дето в нея се пее така: " С ригаааан, с маслинова пастааа..."
      Е върви тази рекламка, а дъщеря ми е в другата стая и я слуша слабо ... обаче влита при нас в хола изумена и пита:
      - Какво????? Циган с маслинова паста??!!
      От тогава щом я чуем, си я пеем така ... с циган
      Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Застанали двете щерки на тротоара и голямата ни свирка да се покажем. Малката прави: "Фи-фиит, фи-фиит"...
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първото истинско и яко напиване на малкия - бях излязла с приятелки, а момците с техни приятели на рожден ден. Излизам от заведението към 23ч. и чувам някаква дандания малко по-настрани, гледам - група момчета нещо говорят оживено, превиват се от смях и се мъчат да вдигнат едно, дето лежи на земята и се дере пиянски: "Браааат, помооогни ми бееее, ти не ме обичаааш, какъв си ми такъв брааат, помогни ми бееее!". Гледам и не вярвам на ушите си, дет'се вика - моите хубавци с приятелите... Малкия решил да се прави на мъж и пил бира, после уиски, после водка и някъде между тия пак бира.
          Сега постоянно го базикаме с това "Браааат, помооогни ми бееее, ти не ме обичаааш".
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

На вчерашната разходка големия син толкова хареса мястото за пикник, че:
            -Тате, толкова е хубаво тук, че ако имаше телевизия, компютър с интернет, душ-кабина с много топла вода и малко мебели, с удоволствие бих живял сред ПРИРОДАТА...
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              На вчерашната разходка големия син толкова хареса мястото за пикник, че:
              -Тате, толкова е хубаво тук, че ако имаше телевизия, компютър с интернет, душ-кабина с много топла вода и малко мебели, с удоволствие бих живял сред ПРИРОДАТА...
              Лошо е свикнал малкия ... .
              Повечко терапия сред природата
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                Лошо е свикнал малкия ... .
                Повечко терапия сред природата
                Нещо такова
                Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Разказвам нещо на една приятелка. Казвам "Той твърди..." при което малката ме поглежда супер-изненадано и вика "Кой пърди??? "
                  Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

На моя син му обяснявам,че немам пари за скъпата играчка която иска.
                    отговора-банкомата не го ли виждаш.-4,5годишен детето е на толкова години
                    иво димитров-0898 472 158

Коментар

Дъщеря ми, вече 6 годишна:
                      - Тате, как се казват децата на рокерите?
                      - ?!?
                      - Рокенролки! Аз рокенролка ли съм?
                      - Да!!! Защото тате кара мотор, а мама слуша Рамщайн.

Коментар

Леле, трябва да направим тема "Бисерите на майките и татковците " - преди малко казах на дъщеря ми (с най-милия си тон) : "Утре за закуска ще ти направя маратонки!" ... вместо макаронки
                        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Аз пък умишлено употребявам "бисерите" и на двете си деца, когато сме в семейна обстановка. До някое време ме търпят, после ме обявяват за лигльо.

Коментар

Мишо иска да нарисува баба си. Сяда и я пита:
                            - Как искаш да те нарисувам - слаба или истината?

Коментар

Мишо слуша техническата проверка за тревога, сирените, ... И, когато заговаря гласът по високоговорителя, пита баба си: -Бабо, Бойко Борисов там ли е?

Коментар

След финала на ГП на Япония, Малката Беля за Фетел:
                                - Тати, като си лигльо и си нарисуваш бик на колата, по-малко лигльо ли си?

*Забележка: Изобщо нямам идея от къде може да му е хрумнало, че Фетел е лигльо...
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X