Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Почва се . https://offnews.bg/obshtestvo/shefat...ek-741706.html
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Имало го било на сайта на ZDF, но аз не можах да го намеря.

П.П. Фейк ли е това?
      https://www.dw.com/en/are-immunity-p...ea/av-54189569

По-скоро илюстрация на идея за такова нещо.

Ей ти и друг проекто-вариант

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:mediaform-unternehmensgruppe-arbeitet-an-einf-hrung-eines-eu-gesundheitspasses-678x381.jpeg Прегледи:0 Размер:53.1 КБ ID:6680486
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-12-20, 20:41.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

На ваксинираните ще се издават сертификати. Предполагам до няколко седмици ще има общ евросертификат.
        Ингилизите планирали да издават това:
        ​Caption
        Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Това е в Дания
          Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Нищо ново под слънцето,ваксинациите имат имунизационна карта.

Какво ще решат фашистите е друга тема.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Може,не всички обаче спазват решенията на другите еле ако става въпрос за тяхното собствено здраве и живот.
              От 5-6 лаборатории 2 да са Ухански,баш тия дето ги цвъкат прилепите и с кеф да си бия тяхна ваксина с идеята,че ми спасяват живота и здравето........ми пас,е има милиони мераклии,ще ги изчакам на ракийка само пък каквото стане.

Фазера глобен в Европа,а аз да вярвам и на Фазера.......пропускам с ехидна усмивка

• santaclash
              santaclash коментира
              Редактиране на коментар
              Китайските са три за момента...ама шансът да стигнат до теб точно е нула, освен ако не планираш смяна на местожителството в посока някъде около Поднебесната империя. Те си правят за тях си. Да не мислиш, че в Китай някой ще пробие да продава щатски ваксини.

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Биха ми Френска за Бразилия...........Китайска ваксина е последното което искам ма знае ли се

При положение че някои тука люде официално се канят да минават "по документи" - нормално.

Коментар

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Нормално да се канят еле ако някои други ги задължат да се боцкат та да имат паспортче на боцкан за да пият по мастика на плажа в Гърция

Ваксината може и да не е задължителна за много места, но много хора ще я предпочетат пред 100+лв. за PCR тест който ще е алтернативата. Най-големите "антиваксъри" ще са най-мрънкащите, че не могат да се доредят за ваксина и ще трябва да плащат за тест.
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              О ако алтернативата е да си бъркаме по дупките за всяка мастика........или мастиката или иглата,тогава ше мислим как да бягаме на фашистите

Големите мачовци се уплашиха от спринцофката...
            хахахаха
            Публикувайте отговор

Коментар

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Виаграта дебни,да не те изненада изотзадзе

• p-pleven
              p-pleven коментира
              Редактиране на коментар
              Ако трябва да се пробива втора дупка - ще даваш акъл как

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Оправяй се сам

Аз ще се ваксинирам като ваксините стигнат до мен. Не одобрявам антиваксърството и не вярвам с ваксината да ми вкарат 5G..... Щом е одобрена в редица европейски страни съм спокоен, неспокоен бих бил ако е одобрена само в България както е руската в Русия. Четирима колеги и няколко приятели го изкараха, та имам представа какво е и ако ваксината ще ме предпази ще се жертвам. Темата е дълга, но в световен план ваксините са предпазили много хора. Като слушам мнения на лекари, всеобщото е, че ще се ваксинират, на тях съм склонен да вярвам повече, отколкото на разни конспиративни теории. И не трябва да е задължително, но вероятно ще има ограничения за неваксинирани хора и то не само у нас.

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Нормално е всеки производител на ваксина или лекарство първо да получи разрешение за неговото използване първо в собствената си страна . Руснаците за сега нямат никакъв зор да изнасят техния продукт . Реално разрешение за употреба може всяка държава да вземе за себе си .

• santaclash
              santaclash коментира
              Редактиране на коментар
              Доста държави ще разработят ваксини, но дори няма и да се опитат да ги изнасят и продават извън техния си пазар. Причината е в липсата на производствен капацитет. Такъв е с руснаците случая. Вероятно тяхната ваксина работи. Обаче това не е като да произвеждаш гуми ВЛИ-5. Ваксината на Пфайзер вероятно никога дори няма да стигне до Индия, Пакистан или Тайван. И такива примери има много.

Две лабораторни мишки си говорят и едната пита другата:
            - Ти ще се боцкаш ли за короната?
            - Не! Ще чакам да видя резултата при хората какаъв ще бъде.....
            АИГ-Заваряване ООД
            Заваръчни апарати "DEL"
            http://www.aigwelding.com
            0889 522 036

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Босе да ти кажа чакам я тая ваксина с нетърпение та да се приключи тая простотия . Сега не знам дали няма да ми отцепят някоя карантина щото примерно съм контактен на някой дето не го и познавам . През тоя живот за какво ли не са ме ваксинирали та една ваксина в повече няма да я усетя .

• Кольо
              Кольо коментира
              Редактиране на коментар
              И аз на това се надявам. Дано повечко хора да се ваксинират, ега спре тази паника.

Новина номер едно за днес е как 90 годишна англичанка станала първия човек в света ваксиниран против короната.
              Новина ви казвам, та дрънка.

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Това може и така да е,тук са ни изпозатворили / е нормалните де,аз си се мотам още /, крьчмите не бачкам,на къмпинг не може да отиде човек,барове на работят........и аз я чакам тая ваксина,да се изпонабоцкат та ега им мине паниката и пуснат нормалния човек да си живее живота и да си гледа бизнесчето че сума и народ свят му се вие.

Някакви статистики се вадят,че 35-40 процента / по спомени / не вярват на ваксината та не знам колко народ ‘е се ваксинира доброволно.

Ваксините ще пазят ако не от друго, от страх със сигурност. Има доста строги регулации на производителите на лекарства в световен мащаб, така, че няма място за притеснения.

Коментар

Ето как всички ще се ваксинираме:

"Кипър стана първата страна в Европейския съюз, която обяви плановете си да приема без задължителна карантина и отрицателен PCR тест чужденци, които представят документ за поставена ваксина срещу Covid-19."

https://trip.dir.bg/news.php?id=27653109

Който иска догодина да не е на Лайноморието а някъде другаде ще се боцне
              Land Rover Discovery II, V8 4.0
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Ще си позволя едно лирично отклонение -как за толкова години не създадоха ваксина за рак ,спин и производни ,а за този вирус успяха ?

Коментар

• gy6ter
                  gy6ter коментира
                  Редактиране на коментар
                  Туй си беше лирично отклонение провокирано от прочетеното как са създали ваксината .Между другото СПИН е вирус -,, Синдромът на придобитата имунна недостатъчност е едно от най-опасните вирусни заболявания, познати на човечеството досега. Днес той е водещата причина за смъртните случаи в света на хора в активна възраст. Над 33 милиона в света живеят с вируса на СПИН. На всеки 12 секунди се инфектира един човек, на всеки 16 секунди един умира"

• Ясен
                  Ясен коментира
                  Редактиране на коментар
                  Впрочем за най-различни видове "рак" (онкологични заболявания) се ползват индивидуални "ваксини", направени за конкретния пациент и неговия "рак". Понякога помагат. Д-р Емо може да разкаже повече ама той в такива теми като тукашната не припарва.

• Kirilpm
                  Kirilpm коментира
                  Редактиране на коментар
                  Абе Доктор Емо беше припарил в една тема за коронавируса, но видни форумни специалисти набързо му обясниха, че нищо не разбира от медицина и логично той спря да пише.
                  Мисля че опит от първо лице, единствено число не ни беше излишен, но може и да греша

Това видЕхте ли го?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vaccine.jpg
Прегледи:271
Размер:16.6 КБ
ID:6681214
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Иван Жоров
                  Иван Жоров коментира
                  Редактиране на коментар
                  Не съм и проверявал профила на каката. Доколкото четох други коментари каката си е съвсем в ред и коментара и е саркастичен, просто е изваден от контекста(другите коментари).

• NovemberCharlie
                  NovemberCharlie коментира
                  Редактиране на коментар
                  Каката е известна журналистка и макар по някога да има твърде либерални изцепки, е доста умна и способна. Ако постът не е фейк, значи е просто ирония.

• kbot
                  kbot коментира
                  Редактиране на коментар
                  Като се има предвид особеното и чувство за хумор, не ще да е от тъпотия

Иван Жоров коментира
                Днес, 21:16
                Не съм и проверявал профила на каката. Доколкото четох други коментари каката си е съвсем в ред и коментара и е саркастичен, просто е изваден от контекста(другите коментари).
                Това е известната "грантаджийско-соросоЙдна мърша" известна и като "Лора Монтескьо". Безродница, живее някъде в чОжбина, списва в "Дойче Веле" и подобни издания и сА пУдиграА на хората!
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X