Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ваксиниране за Н.В. Коронавируса
Свий
X
-
https://www.dw.com/en/are-immunity-p...ea/av-54189569Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеИмало го било на сайта на ZDF, но аз не можах да го намеря.
П.П. Фейк ли е това?
По-скоро илюстрация на идея за такова нещо.
Ей ти и друг проекто-вариант
Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-12-20, 20:41.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Нищо ново под слънцето,ваксинациите имат имунизационна карта.
Какво ще решат фашистите е друга тема.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Може,не всички обаче спазват решенията на другите еле ако става въпрос за тяхното собствено здраве и живот.
От 5-6 лаборатории 2 да са Ухански,баш тия дето ги цвъкат прилепите и с кеф да си бия тяхна ваксина с идеята,че ми спасяват живота и здравето........ми пас,е има милиони мераклии,ще ги изчакам на ракийка само пък каквото стане.
Фазера глобен в Европа,а аз да вярвам и на Фазера.......пропускам с ехидна усмивка
-
Китайските са три за момента...ама шансът да стигнат до теб точно е нула, освен ако не планираш смяна на местожителството в посока някъде около Поднебесната империя. Те си правят за тях си. Да не мислиш, че в Китай някой ще пробие да продава щатски ваксини.
-
-
Коментар
-
Ваксината може и да не е задължителна за много места, но много хора ще я предпочетат пред 100+лв. за PCR тест който ще е алтернативата. Най-големите "антиваксъри" ще са най-мрънкащите, че не могат да се доредят за ваксина и ще трябва да плащат за тест.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Коментар
-
Аз ще се ваксинирам като ваксините стигнат до мен. Не одобрявам антиваксърството и не вярвам с ваксината да ми вкарат 5G..... Щом е одобрена в редица европейски страни съм спокоен, неспокоен бих бил ако е одобрена само в България както е руската в Русия. Четирима колеги и няколко приятели го изкараха, та имам представа какво е и ако ваксината ще ме предпази ще се жертвам. Темата е дълга, но в световен план ваксините са предпазили много хора. Като слушам мнения на лекари, всеобщото е, че ще се ваксинират, на тях съм склонен да вярвам повече, отколкото на разни конспиративни теории. И не трябва да е задължително, но вероятно ще има ограничения за неваксинирани хора и то не само у нас.
- 1 like
Коментар
-
Нормално е всеки производител на ваксина или лекарство първо да получи разрешение за неговото използване първо в собствената си страна . Руснаците за сега нямат никакъв зор да изнасят техния продукт . Реално разрешение за употреба може всяка държава да вземе за себе си .
-
Доста държави ще разработят ваксини, но дори няма и да се опитат да ги изнасят и продават извън техния си пазар. Причината е в липсата на производствен капацитет. Такъв е с руснаците случая. Вероятно тяхната ваксина работи. Обаче това не е като да произвеждаш гуми ВЛИ-5. Ваксината на Пфайзер вероятно никога дори няма да стигне до Индия, Пакистан или Тайван. И такива примери има много.
-
Две лабораторни мишки си говорят и едната пита другата:
- Ти ще се боцкаш ли за короната?
- Не! Ще чакам да видя резултата при хората какаъв ще бъде.....
- 3 likes
Коментар
-
Босе да ти кажа чакам я тая ваксина с нетърпение та да се приключи тая простотия . Сега не знам дали няма да ми отцепят някоя карантина щото примерно съм контактен на някой дето не го и познавам . През тоя живот за какво ли не са ме ваксинирали та една ваксина в повече няма да я усетя .
-
Това може и така да е,тук са ни изпозатворили / е нормалните де,аз си се мотам още /, крьчмите не бачкам,на къмпинг не може да отиде човек,барове на работят........и аз я чакам тая ваксина,да се изпонабоцкат та ега им мине паниката и пуснат нормалния човек да си живее живота и да си гледа бизнесчето че сума и народ свят му се вие.
Някакви статистики се вадят,че 35-40 процента / по спомени / не вярват на ваксината та не знам колко народ ‘е се ваксинира доброволно.
-
Ето как всички ще се ваксинираме:
"Кипър стана първата страна в Европейския съюз, която обяви плановете си да приема без задължителна карантина и отрицателен PCR тест чужденци, които представят документ за поставена ваксина срещу Covid-19."
https://trip.dir.bg/news.php?id=27653109
Който иска догодина да не е на Лайноморието а някъде другаде ще се боцне
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
-
Ще си позволя едно лирично отклонение -как за толкова години не създадоха ваксина за рак ,спин и производни ,а за този вирус успяха ?
Коментар
-
Туй си беше лирично отклонение провокирано от прочетеното как са създали ваксината .Между другото СПИН е вирус -,, Синдромът на придобитата имунна недостатъчност е едно от най-опасните вирусни заболявания, познати на човечеството досега. Днес той е водещата причина за смъртните случаи в света на хора в активна възраст. Над 33 милиона в света живеят с вируса на СПИН. На всеки 12 секунди се инфектира един човек, на всеки 16 секунди един умира"
-
Впрочем за най-различни видове "рак" (онкологични заболявания) се ползват индивидуални "ваксини", направени за конкретния пациент и неговия "рак". Понякога помагат. Д-р Емо може да разкаже повече ама той в такива теми като тукашната не припарва.
-
Абе Доктор Емо беше припарил в една тема за коронавируса, но видни форумни специалисти набързо му обясниха, че нищо не разбира от медицина и логично той спря да пише.
Мисля че опит от първо лице, единствено число не ни беше излишен, но може и да греша
-
-
Коментар
-
Не съм и проверявал профила на каката. Доколкото четох други коментари каката си е съвсем в ред и коментара и е саркастичен, просто е изваден от контекста(другите коментари).
-
Каката е известна журналистка и макар по някога да има твърде либерални изцепки, е доста умна и способна. Ако постът не е фейк, значи е просто ирония.
-
-
Това е известната "грантаджийско-соросоЙдна мърша" известна и като "Лора Монтескьо". Безродница, живее някъде в чОжбина, списва в "Дойче Веле" и подобни издания и сА пУдиграА на хората!Иван Жоров коментира
Днес, 21:16
Не съм и проверявал профила на каката. Доколкото четох други коментари каката си е съвсем в ред и коментара и е саркастичен, просто е изваден от контекста(другите коментари).
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар