Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

В разработка по света са някъде около 60 ваксини, включително и БАН правят (не е смешно, наистина са обявили някаква разработка).
    На последна фаза преди искане за регистрация с днешна дата са стигнали:
    Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Нашата на БАН е съвместно с института Луй Пастьор ама нещо много рано се появи та БАНските старци почнаха да бъркат плановете на правителството да похарчи едни 500 милиона за разни чудо фризери ; тенджери ; тигани и прочие дивотии. Как да отпишеш едни предварително разпределени пари баш преди решаващи избори .

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      И на тоя фон отказват финансиране на една Пловдивска болница за лекуване на ковидни.

• Primrouse
      Primrouse коментира
      Редактиране на коментар
      Това може да е тема за дискусия. Колко време след приложението се проявяват страничните ефекти на mRNA и на вирусният вектор, при колко от случаите, как се оценява дългосрочният риск...

Аз съм твърдо зад тая на Ухан,те си знаят какво са забъркали та и 2 вадят,яко.

Мераклии за оригинална Китайска има ли,от извора идва,само 5 лева?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Мераклии за оригинална Китайска има ли,от извора идва,само 5 лева?
      Босе навремето имаше групова поръчка от форума за китайска заваръчна техника освен да спретнем една и за ваксина
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Пас съм бре,ще ви стискам палци обаче,реклама мога да им правя,по-оригинална от Уханската няма да намерите.........ма и то кой остана за ваксина,виж в темата колко я намачкаха тая Корона вече и това са само тия които си казват и които са го усетили

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        По оригинална няма на къде направо от създателите на вируса . Чисто практически китайците трябва да са най напред защото първи се срещнаха с вируса и в общи линии първи установиха че трябва ваксина срещу него . На нашия директор тъщата на 95 години при вас у щатите го хванала вируса пуснали я на кислород с още нещо и се оправила жената та и на тия години не всички умират .
        Последно редактирано от sek.1; 05-12-20, 09:32.

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Станьо, май не разбра иронията на боса...
        Той иска да каже,ч е те са си създали и вируса, и ваксината против него, и като са решили, че са готови-пускат вируса на свобода.

Аз съм съгласен долу-горе с половината от това. Според мен вируса е изкуствено култивиран в лаборатория, може би с цел биологично оръжие, обаче е бил изпуснат неволно.

От ФБ -
      Гледам, че доста хора се колебаят и им е трудно да се ориентират с ваксините, та нека ви помогна.
      Ако се ваксинирате и чипирате с руската "Спутник", ще можете свободно да хващате радио "Гаварит Масква". Докато чипирате ли се със злата американска ваксина на Били, ще приемате всичките новини на CNN и то цветно.
      За вас не знам, но аз съм твърдо за "Изберете българското" и ще изчакам да излезе родната ваксина.
      За мен Гала с "На кафе" не може да се замени с нищо друго!!!!

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        С нея радио Христо Ботев на къси вълни .

• santaclash
        santaclash коментира
        Редактиране на коментар
        "Бразди" !

• NovemberCharlie
        NovemberCharlie коментира
        Редактиране на коментар
        Лошото е, че руската не е с чип, а е с лампи...Но пък хубавото е, че я има в разфасовки по 700 мл +инжекция разсоль подкожно.

Най-гадният вариант ще е ако в някакъв момент ваксината стане някак неформално задължителна-т.е. ваксивираните имат повече права ,не ги лови карантина ,а има дефицит на ваксини и трябва връзки да си сложиш.

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Само евроГейската бюрокрация да ги разреши за един месец ще залеят пазара . Това са много пари . Англичаните щото вече не ги брига ЕС почват от понеделник .

• santaclash
        santaclash коментира
        Редактиране на коментар
        За това се говори вече съвсем официално. Просто ги няма всичките ваксини на пазара. В някакъв момент ще си стане като тетануса, жълтата треска, тиф и бяс.

В Клета Майка, както всичко друго, ваксината ще бъде поне на тройна цена от в другите страни.
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• kbot
        kbot коментира
        Редактиране на коментар
        А що не четворна, или повече? Да дадем максимума ...
        Имам комшия по вила, който твърди, че за същите пари щял да си купи имот на женевското езеро. Ама не отива нещо.

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        ПОНЕ тройна. Разбира се, че може и повече - колкото издържи народната гърбина / г@з / на който каквото му харесва.
        Че плащаме най-скъпо в света за всичко, който не го е разбрал...

• Пенчо
        Пенчо коментира
        Редактиране на коментар
        Не, че нещо, ама кога го обиколи света?
        п.с. за домашно - имаш ли идея колко е кило хубава мръвка от детето на кравата Милка?

Търсенето ще определи цената
      "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Той вече я е определил . Колкото поискат производителите .

• santaclash
        santaclash коментира
        Редактиране на коментар
        Идеята на общата европейска поръчка е точно това да се избегне-производителите да изнудват малките държави. Заради това има обща поръчка, всичко е на една цена, независимо къде в ЕС. Поръчват се определени бройки, общо. и се разпределят кой колкото е заявил. На практика всички ще имат излишъци.

Пенчо коментира
      Днес, 19:01
      Не, че нещо, ама кога го обиколи света?
      п.с. за домашно - имаш ли идея колко е кило хубава мръвка от детето на кравата Милка?
      Ти ми нАмери такова у КаэМБея, па тогава прави сравнения. В България изобщо нямаме телешко. Може с връзки да се урЕди нещо по Смолянско например - там последно съм купуваАл теле-сукалче и чевермета с такова също съм плащАл, но в магазин - забравѝ. Само говеждо (внос от некъде си), представяно за телешко на цени 50-80 лв. / кг.

Коментар

• Skorpion_BG
        Skorpion_BG коментира
        Редактиране на коментар
        "Вече и в България гледат ангъс и блек ангъс."
        Предполагам, но не съм срещал такова месо в магазина.

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Хора, НИТО един от вас явно не е готвач и не НЕ знае, че телешкото в Америка, ВБ и навсякъде другаде където става за ядене е ОТЛЕЖАЛО a.k.a. matured най-хубавото и най-крехкото месце иска отлежаване повече от месец до към 40-45 дни при температура над нулата!

Агнешкото също може да отлежи но за много по-кратко и също става мега яко.

Хубава пържола става и от Българско и от Аржентинско и от Американско месце, обаче разликата е в подготовката и приготовлението и.

Моите две стинки, като сготвил няколко ТИРа с телешко

• sonda
        sonda коментира
        Редактиране на коментар
        В Лидъл има нпкакви шерени стекове "Блек ангъс" по 15-16 лева бройката, добре изглеждат, произхода е небългарски...Не съм купувал, някой пробвал ли е ? То и печенето на тигана трябва да е така, че да не се препече и удърви де..

artefekt коментира
      Днес, 19:24
      Има...всяка сряда(ако не бъркам) на паркинга на халите идва един фермерски камион. Произвеждат само телешко...идеално им е месото.
      Чеки ся, ти ме съветваш да кОпувам от некъв камьОн на паркинг? В един ден от седмицата?
      А на каква цена го продават?
      А откъде си сигурен, че е телешко е трети и четвърти въпрос...

Коментар

• artefekt
        artefekt коментира
        Редактиране на коментар
        Абсолютно оборудван по всички правила на Европата. Включително с уникална витрина, дето по повечето магазини нямат. Ходи виж, вземи си и пак ще си говорим.
        Само ще ти дам пример...бургерите са със специално фолио...пече се с него.
        Всеки ден е на различно място. Виждал съм го и на пазара Ситняково. На нас в халите ни е удобно заради паркирането.

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Аз вчера получих по 5 кила чисто телешко и конско. Конското от младо конче, за телето е ясно, няма как да е дърто. Всичко био-еко-меко, сурово, веган... Поне телето и кончето са били суровоядни и вегани...
        Тъщата каза, че свинското е от нея, и до няколко дни трябва да сме закачили коледната украса на къщата.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      В Клета Майка, както всичко друго, ваксината ще бъде поне на тройна цена от в другите страни.
      Ех, Гагич.
      Не чу ли Бащицата, че ще са безплатни?
      Така ще достигнем и задминем евтинията в любимият ти ТЗВ.

Коментар

• rosen_offroad
        rosen_offroad коментира
        Редактиране на коментар
        Те безплатни ше бъдат ама бащицата ше ги раздава безплатните по специална схема

Значи на черно ше са не х3 ми х10

С безплатното има варианти.

Примерно да се поръчат през посредник с обществена поръчка.

Коментар

Абе малко странно звучи да не носиш маска, пък да искаш да се ваксинираш. Като не се пазиш от тая болест и за теб е като всяка друга - дръж си на мнението докрай.

Коментар

• Ясен
          Ясен коментира
          Редактиране на коментар
          Аз пък го разбирам. Маската му пречи, ваксината - не. Той не е против да се опази от зараза.

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Козец, изобщо не си ме разбрал.ама нейсе.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Почти сигурно е че ваксината върши работа а маската не .

Ваксините още не приети, вие бързате да си ги биете. На това едно време им викаха опитни зайчета...
        HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Много странни мнения тук? А би трябвало сериозно отношение към здравето си да има човек.

Заради многото пътувания съм правил много ваксини. Всички задължително и и повечето желателни. РНК и ДНК нямам все още.

От опит мога да кажа, че повечето ваксини работят добре. Защо има проблеми при немалко хора тогава?
          За всички ваксини има общо правило - човек трябва да е здрав при ваксиниране, без инфекции и начални болестни състояния. Установяването става с кръвни изследвания и общ преглед. За съжаление са много малко лекарите, които установяват здравен статус преди ваксиниране. Задават въпрос - здрав ли сте? Оплаквания ? И толкова...

Затова решението трябва да е подплатено със сигурни изследвания, за да се избегнат проблеми и тежки реакции.
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Е и в Калифорния не го правят,бият ти я веднага ако си стоиш на краката и нямаш оплаквания.

Тия болните тогава какво ги правим,приемаме,че 1% умрели или тежко прекарали ваксината е статистически нормално? Ми то......да де

• Веско
            Веско коментира
            Редактиране на коментар
            CRP + СУЕ изследване е около 10 лева. Преглед при лекар да е още толкова с кафетата. Не е толкова сериозен разход...

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Не е за разход,просто не го практикуват или поне мен не са ме преглеждали преди д ми вземат около 900 долара за ваксини,за 10-20 кинта и не споря,просто нямаха мерак да ги преберат

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:129952559_4307565562592388_3248221070133705023_n.jpg Прегледи:0 Размер:21.2 КБ ID:6680338

Имало го било на сайта на ZDF, но аз не можах да го намеря.

П.П. Фейк ли е това?
          https://www.make-my-cv.com/wp-conten...actions_en.pdf
          Последно редактирано от s_s1; 06-12-20, 14:44.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• Кольо
            Кольо коментира
            Редактиране на коментар
            Ми то имунизацията не е започнала, а те и паспортите приготвили...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X